REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Căuta fier vechi, dar a trecut la aur! A tăbărât pe o femeie și i-a SMULS lanțul de la gât!

Căuta fier vechi, dar a trecut la aur! A tăbărât pe o femeie și i-a SMULS lanțul de la gât!

Replica API 23 octombrie 2019 | 00:00 427

Infractorul l-a ținut pe 'nu' în brațe

Infractorul l-a ținut pe 'nu' în brațe

Doar ce fusese eliberat dintr-un centru de detenție, unde a avut de ispășit o pedeapsă de 3 ani, și a ajuns, din nou, în atenția oamenilor legii. Acesta a tăbărât pe o vârstnică, în zona Salvare, căreia i-a smuls de la gât un lanț de aur. A fost condamnat la 3 ani și 6 luni în regim de detenție, decizia rămânând definitivă la Curtea de Apel Constanța.

Analizând întregul material probator administrat în cauză, instanța a reținut că, în seara de 2.10.2018, în jurul orei 18.30, inculpatul M.I., alături de martorul A.B. se deplasau pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța pentru a căuta fier vechi în vederea valorificării la centre de colectare. Astfel, în jurul orei 19.00, în apropierea stației RATC Salvare, cei doi au observat venind din sens opus două femei mai în vârstă. Până să se intersecteze cu acestea, inculpatul M.I. i-a spus martorului că una dintre cele două femei poartă la gât un lanț de aur și vrea să i-l smulgă. În momentul în care au ajuns în dreptul persoanei vătămate, inculpatul s-a repezit la gâtul femeii, i-a smuls lanțul de aur de la gât și a fugit prin spatele blocului A3, fapt ce rezultă din declarația persoanei vătămate. Persona vătămată a încercat să-l găsească pe inculpat, s-a întors spre stația RATC Salvare și, când a ajuns în dreptul ghenei de gunoi de lângă blocul C1, l-a văzut din nou pe inculpat. Persoana vătămată i-a solicitat lanțul smuls, însă acestaa ripostat, spunând că nu știe despre ce lanț este vorba și a fugit. Femeia a strigat după ajutor, câteva persoane au fugit după inculpat, dar nu l-au prins, motiv pentru care au sunat la serviciul de urgență SNUAU 112. În urma apelului, s-a deplasat la fața locului un echipaj de poliție, care, în dreptul blocului H7 i-au depistat pe inculpat și pe martor, care au fost conduși la sediului Poliției pentru continuare cercetărilor. Fiind audiat în cursul urmăririi penale în calitate de suspect și de inculpat, M.I. a fost forte succint și evaziv, nu a colaborat cu organele judiciare în vederea aflării adevărului, susținând că nu cunoaște nimic despre infracțiunea reținută în sarcina sa, nu a comis nici o infracțiune și el nu face așa ceva. A avut aceeași atitudine și în fața instanței, nu a oferit nici un fel de detaliu cu privire la eveniment, declarând numai faptul că nu este vinovat, fără a preciza circumstanțele în care el și martorul s-au întâlnit cu cele două femei și motivul pentru care au fugit de acestea.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai vita proasta vine dispora de afara ca a venit toamna si se cam face frig pe marginea drumului !In rest esti prea prost sa intelegi legea recursului in compensare prin ea se propune unui judecator sa elibereze sau nu un detinut are dreptul la n zile de reducere DAR JUDECATORUL SPUNE DA SAU NU, bai prostovanilor o luati asa cum v-o dau astia pe nemestecate !
0
0
pesede nu iei nici 10 la suta la Constanta.
2
2
Bravo PSD ati facut si voi ceva,ati adus NESIGURANTA CETATENILOR
1
2
I-a adunat Mazare si Fagadau intr-un singur loc,in HC,ca sa ne distruga noua linistea..a devenit zona Ferentari de Cta. Iesiti la vot, dragi romani, sa mutam pe roti HC langa Palas. Toate orasele mari au camere, aici interesul e sa inchida ochii la mizeriile si faradelegile tiganilor ca sa aiba ei votanti. Vina e a celor ce nu ies la vot. Astfel Fagabou mizeaza doar pe pomanagii lui din HC si noua ne da adpar amenzi, mariri de impozite,ggcal.
5
1
Nemernici care s-au inmultit si ii gasesti pe toate drumurile.
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920