REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

CĂUTĂRI LA EFORIE: O PERSOANĂ A DISPĂRUT ÎN MARE, S-A FORMAT LANȚ UMAN PE MAL! VIDEO

CĂUTĂRI LA EFORIE: O PERSOANĂ A DISPĂRUT ÎN MARE, S-A FORMAT LANȚ UMAN PE MAL! VIDEO

Replica API 10 august 2018 | 01:50 687

Elicopterul survolează zona!

Elicopterul survolează zona!

Medicii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa au fost solicitaţi să intervină în cursul zilei de vineri, 10 august a.c., pentru salvarea unei persoane despre care se spune că s-ar fi înecat, în zona Steaua de Mare din staţiunea Eforie Nord. Pompierii intervin pentru salvarea acesteia cu o ambarcaţiune Targa şi o şenilată aparţinând Eforie Nord.

Imagini incredibile de pe plaja din Eforie Nord!

Toate persoanele aflate pe plajă la momentul acela s-au adunat la malul apei, pe nisip, formând un lanţ imens de oameni. Aceştia asistă cu neputinţă la acţiunea de căutare a militarilor ISU în cazul persoanei dată dispărută în apele mării.

Update: Persoana dispărută ar fi un bărbat în vârstă de 29 de ani!

Update: Căutările bărbatului dispărut se efectuează atât pe mare, cu ambarcaţiunea cât şi deasupra mării cu un elicopter SMURD care survolează zona.

Sursă video: Facebook / Eforie Online

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine plm va pune sa intrti in apa cand sunti valuri?! uitati va boilor poate nu uitati pana maine si poate nu intrati si voi in apa considerandu va invincibili si agresand salvamarii
8
2
Unde sunt aia care injurau salvamarii . Ba voi credeti ca daca salvamaru isi pune tricoul rosu pe el capata puteri ca si Superman sunt oamenii mereu vad cum striga la anumite persoane ce depasesc geamandura si primesc injuraturi inapoi . Iar geamandurile sa stiti ca nu sunt puse aiurea cum cred unii doar ca in momentul in care sunt valuri apa poate fi periculoasa si daca in conditii normale era la genunchi ...
11
2
Toti taranii au venit la mare
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108