REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Caz suspect la Plopeni: un tânăr înjunghiat susţine că şi-a pierdut memoria!

Caz suspect la Plopeni: un tânăr înjunghiat susţine că şi-a pierdut memoria!

Replica API 25 septembrie 2014 | 01:07 212

De la bal, la spital

De la bal, la spital

Poliţiştii constănţeni se confruntă cu un caz suspect, fiind în plină anchetă şi asta pentru că victima unei agresiuni nu-şi aminteşte ce s-a întâmplat sau cel puţin aşa declară. În plus, potrivit indiciilor, se pare că tânărul ar cam vrea să muşamalizeze ceva, însă mai mult se adânceşte în minciuni. Cert este că el a ajuns la spital cu o plagă înjunghiată.

Totul a ieşit la iveală în dimineaţa de duminică, 21 septembrie, când tânărul Ionuţ, din municipiul Constanţa, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Constanţa, însoţit de mai mulţi prieteni. Acesta susţinea că se simte rău, că s-a rănit, ca are o rană pe trup. Fiind examinat de către medici, aceştia au constatat că este vorba de o plagă înjunghiată, superficială ce-i drept, tânărul fiind luat la întrebări. A răspuns că poate s-a rănit, poate a căzut dar, când a văzut că medicii continuă să-i ceară detalii, a trecut la un alt nivel, menţionând că poate a fost înjunghiat, dar el nu şi-a dat seama. A relatat cum că a fost la o discotecă din localitatea constănţeană Plopeni, unde s-a distrat toată noaptea de sâmbătă spre duminică, 20 spre 21 septembrie, alături de mai mulţi prieteni, iar când au fost gata să plece spre case, ieşind la aer, şi-a dat seama că-l doare într-o parte şi când a pus mâna s-a umplut de sânge. Atunci, prietenii lui l-au adus repede cu maşina la spital. Cadrele medicale au anunţat oamenii legii, care au precizat că la respectiva discotecă nu a fost înregistrat nici un conflict, întrucât un echipaj de Poliţie a stat în zonă. Cercetările au fost demarate, constatându-se că la mijloc este ceva suspect. Potrivit unor surse din anchetă, se pare că tânărul ar fi avut un conflict spontan, de scurtă durată, chiar cu unul dintre prietenii lui, cu care se dusese în discotecă, care l-a şi înţepat cu un obiect tăios. Însă, din câte se pare, cum victima probabil că s-a şi împăcat cu agresorul, nu vrea să spună adevărul. Sau poate că este ameninţat, dar aceste lucruri vor fi stabilite de anchetatori. Cert este că a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar medicii nu au putut fi păcăliţi, făcându-şi treaba şi anunţând Poliţia. Cercetările continuă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108