REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Cazinoul Constanţa: au fost deschise ofertele! Iată firmele care se luptă pentru contractul de restaurare

Cazinoul Constanţa: au fost deschise ofertele! Iată firmele care se luptă pentru contractul de restaurare

Replica API 19 iulie 2019 | 00:00 532

Noutăţi în privinţa Cazinoului din Constanţa! Compania Naţională de Investiţii a dechis ofertele depuse pentru consolidarea şi restaurarea acestui obiectiv important pentru constănţeni şi pentru litoralul românesc. La licitaţie au depus oferte următoarele asocieri de firme: 1. Asociere SC Eldiclau SRL (lider de asociere) & Telekom România Mobile Communications SA& Research Consorzio Stabile Societa Consortile A SRL & Implex Romcatel Cercetare Proiectare SA şi subcontractanţii Hoiura Electro Construct SRL, Facility Instal SRL şi Helinick SRL; 2. Asociere Aedificia Carpaţi SA (lider de asociere) & SC Remon Proiect SRL & SC Profesional Construct Proiectare SRL& SC Tehnoinstal SRL ;i subcontractantul - Schindler România SRL; 3. Asociere SC Construcţii Erbaşu SA (lider de asociere) & SC Concas SA & SC Euras SRL & SC Polarh Design SRL.

În următoarea perioadă, Compania Naţională de Investiţii urmează să delibereze şi să anunţe câştigătorul licitaţiei pentru Cazino. Dacă nu apar probleme, câştigătorul care va fi anunţat de CNI ar urma să realizeze lucrarea în 30 de luni (3 luni - proiectarea și 27 de luni - execuția). Valoarea totală estimată a investiţiei a fost estimată la 111.553.449,35 lei (cu TVA inclus), iar în urma reabilitării Cazinoul va avea o capacitate de 200 de locuri (sală multifuncţională) și o sală de festivități cu o capacitate de 150 de locuri. Destinaţia Cazinoului va fi de centru cultural și de divertisment.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Faci abuz de virgule, esti analfabet? Daca nu stii sa scrii, de ce tii s-a dovedesti tuturor acest lucru? Ajunge ca poti vorbi...
0
0
Sper sa nu mai existe vreo firma care sa depuna contestatie, asa cum s-a intamplat in ultimii ani, astfel incat sa demareze lucrarile! Succes!
1
0
Genul acesta de stiri, in complicitate cu primarul, au mai fost, sa vedem daca se concretizeaza ceva.
0
0
Pana cu solutionarea, contestarea si proiectarea, hop ca a venit ninsoarea. Apoi, primavera cu curatenie cu tigani si mare frasuiala ca deschide un santier, la inchiderea mandatului. Fratilor, votati orice numai Fagadau sau alt Pesedau NU.
2
1
Ion 2 are dreptate,daca se incepe iar cu contestatii ar trebui ca toti constantenii sa mergem la firma care a contestat si sa o desfiintam si la propiu si la figurat,pentru ca ne-am saturat.Ajunge!
2
1
@ 9:04.....am avut sansa , sa vad in vara asta : Arad , Cluj , Oradea , Hunedoara , Brasov si Miercurea Ciuc . Pur si simplu , au renovat toata zona istorica . Nu o cladire , doua , ci zeci de cladiri . Nici un detaliu , nu a fost scapat . Si totusi , este aceeasi tara . Nu mai vorbesc , de caldura si respectu oamenilor , din acele zone . A aparut un mare decalaj , intre Constanta si Nord Vestu tari .
4
1
Castiga Aedificia ca are ochii peruzea
3
0
suntem un oras de mana a 4 a ! Ne luptam cu fetesti,alexandria si calarasi ! Un oras sub mediocru condus de mafioti care mulg vaca de bani !Atat putem ...asta e nivelul
9
4
Sa speram ca de data aceasta nu se mai fac contestatii, astfel achizitia poate decurge conform programului stabilit de Primaria Constanta, prin proiect . DOAMNE AJUTA ! Propun proteste majore din partea constantenilor la sediul firmei care va indrazni sa faca contestatie ! NU MAI FACETI CONTESTATII DOAR DE DRAGUL STOPARII DEZVOLTARII PROIECTELOR IN CONSTANTA.
4
4
Sa speram ca de data aceasta nu se mai fac contestatii, astfel achizitia poate decurge conform programului stabilit de Primaria Constanta, prin proiect . DOAMNE AJUTA ! Propun proteste majore din partea constantenilor la sediul firmei care va indrazni sa faca licitatie !
6
4
Vise de noapte.
6
4
Nimeni din cei ce se prezinta la licitatie nu e in stare sa reabiliteze ceva. Daca o sa se apuce vreuna o sa fie rusine nationala !!!
8
4
asta a cata licitatie este? nu va mai crede nimeni
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108