REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cazul Caracal schimbă legile din Justiție

Cazul Caracal schimbă legile din Justiție

Replica API 22 august 2019 | 00:00 270

Cazul Caracal schimbă legi în România. Ministrul Justiţiei a anunţat, astăzi, că a iniţiat un proiect de ordonanţă de urgenţă prin care cere pedepse mai mari pentru anumite infracţiuni, precum răpirea, dar şi înăsprirea condițiilor pentru eliberarea condiționată.

Conform proiectului respectiv, pedeapsa acordată pentru răpire ar urma să crească cu un an, emiterea mandatului de percheziţie se va face imediat şi nu după 24 de ore, iar răpirea unui copil sub doi ani va fi încadrată la lipsire de libertate, scrie observatortv.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
FALS! Canalul nu era un obiectiv ci un motiv de exterminare a detinutilor politici in chinuri. Pe urma au inceput efectiv sa construiasca un canal si s-au gandit ei sa foloseasca detinuti de drept comun. Si au dat chix! Pentru ca aia habar nu aveau ce unde si cum sa sape! Pana la urma au adus ingineri si utilaje de slaba calitate facute locco din tehnica ciordita dar neinteleasa si abia au reusit aproape de sfarsitul regimului sa aiba ceva ce aduce a canal. Intre timp in Olanda s-au excavat mii de canale la standarde de inalta calitate cu scule performante si profesionisti!
0
0
Pentru uni condamnati ar trebui sa nu existe drepturi astea pe care le au puscariasi de azi,s-a spus despre canalul Dunare--Bucuresti ca este facut in proportie de 90%la munca cu astia cum munceau si militari pe timpuri fara sa fie condamnati penal.
0
1
Dar daca te filmeaza cineva ca 5u91 pu1a in masina pedeapsa este sa ajungi ministrul justitiei. Nu i asa, Ana?
0
0
Monstrii sunt politistii si interlopii
1
2
monstrii se bucura de drepturi in timp ce prostanii de iobagi se multumesc sa plateasca taxe si impozite pana crapa un special iesind la pensie si la 41 de anisori,muiepesde,pana nu bagam glontul pe teava jigodiile vor prospera inca o data muiepesde
5
2
Toata familia lui Dinca este complice la infractiuni .Toti numai pusi pe furat averile altora cum a facut ficasa cu italianul dupa ce a impropietarit-o,ca fiind cetatean italian nu avea dreptul sa cumpere teren pe numele lui si a gasit-o pe fiica monstrului.
9
0
Doar cu un an marirea pedepsei?! Dati-le zeci de ani si sa munceasca la ocna. Sa-si plateasca inzecit confortul si cheltuielile pe care statul le face din banii nostri ai tuturor cu un incarcerat.Se vine doar cu schimbari de fatada in legile justitiei.
6
0
corect, se impune asa ceva cum logic, firesc ar fi ca initiatorii acestora, in speta ciordackhe, nicolicea, serban si multe NIMICURUI sa i se alature mentorului lor- detinut draknea. Cred ca acelasi tratament l-ar merita , cu varf si indesat, nimicul dorneanu
4
1
La Cernavoda sunt peste 1000 de cazuri de sclavie si proxenetism si politia isi ia salarii si ii doare in pula.
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108