REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ce a putut declara Grindeanu la un post TV din Timişoara!

Ce a putut declara Grindeanu la un post TV din Timişoara!

Replica API 25 februarie 2017 | 12:12 454

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, vineri seară, la un post local de televiziune din Timișoara, că poate acum se iese în stradă pentru ''respectarea anumitor decizii definitive ale instanțelor''.

''Atâta timp cât vom fi lăsați în pace să facem aceste lucruri, #Rezist mi se potrivește (...). Eu să știți că încerc să liniștesc lucrurile. Am văzut, poate că acum se iese în stradă, de exemplu, ca să se respecte anumite decizii definitive ale instanțelor, prin urmă cu două zile sau trei, că legea e aceeași pentru toată lumea. Eu vreau (...) să pun în aplicare programul de guvernare'', a afirmat Grindeanu, conform Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca esti retardat, lasa-te de comentarii. Orice marire a salariilor inseamna o povara ptr cel care are angajati in sectorul privat. Mariri inseamna marirea productiei, a vanzarilor, a preturilor si multe altele, pentru a putea face acei bani in plus necesari maririlor si asta nu se face nici usor nici noaptea, cum ia decizii Dragnea si PSD . Asa ca si tu, impreuna cu fanii PSD, sa o swgeti maxim ca sunteti cretini daca voi credeti ca masurile astora sunt sustenabile !!!
3
0
voi astia ce nu sante-ti multumiti ca va plimbati gratuit si urlati precum vacile, catelele can le este de monta, ce a spus gresit ? Duceti-va si munci-ti unde vreti voi macar lasati-ne pe noi sa traim linistiti !
0
4
Presupun ca esti un patron cu multi angajati carora va trebui sa le dai mai multi bani...altfel nu pot sa spun doar ca esti un prost.
2
6
Cine plm mai are incredere in tine si guvernul marioneta Dragnea? v-ati compromis grav si iremediabil
11
2
Acest,,sa fim lasati in pace sa ..." imi aminteste de un mare prost din fotbalul nostru:,,sa fim lasati in pace sa ne pregatim de liga campionilor".Si ,culmea,a fost lasat in atata pace la Poarta Alba ca a inceput sa-i iasa pe nas.Aviz amatorilor!
12
1
Premierul,e,prea,moale,si,cu,bune,maniere,-ponta,era,mult,mai,bun,si,le,dadea,peste,bot,la,multi
2
8
Sictir boule. Se pisa nemernicul si puscariabilui de Draknea pe tine cand vrea. Inreaba-l de unde are domeniul imens din -meditatii- sau furaciune.
17
5
bun sau rau ca timpul ne va da raspunsul,este singura lor sansa de supravietuire.ca oamenii deja s-au invatat si asta e cea mai mare realizare:cum simt o excrocherie,cu mic cu mare,peste ei in fata guvernului.acum sa vad si eu cat o sa-i tina centura,dar mai ales punga.
13
3
Sunteti lasati in pace. Nu aveti voie sa va bateti joc de romani.
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108