REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ce acuzații teribile îi aduce fostul soț Pamelei Anderson?

Ce acuzații teribile îi aduce fostul soț Pamelei Anderson?

Replica API 3 iulie 2020 | 20:49 1405

Doispreze zile, atât a durat cănicia Pamelei Anderson cu ultimul ei soț, care acum îi aduce acuzații teribile. Blonda, cunoscută pentru apariţia în serialul ”Baywatch”, părea că își găsise în sfârșit perechea ideală, dar s-a dovedit cel mai scurt mariaj al ei, cu producătorul Jon Peters, scrie click.ro.

Pamelei Anderson, Jon Peters

Ce acuzații teribile îi aduce fostul soț, producătorul Jon Peters (de 74 de ani), Pamelei Anderson (53 de ani) s-a abia aflat recent. După ce s-a despărțit de fotbalistul Adil Rami, acuzându-l de violență, Pamela s-a măritat cu Jon Peters la 20 ianuarie 2020, spre surprinderea generală. După numai 12 zile, ea anunța deja divorțul. Vedeta a declarat la acea vreme că despărțirea a fost cauzată de gelozia lui excesivă. Iată că acum Peters spune cu totul altceva. ”Ea avea datorii de aproape 200.000 de dolari și nici o modalitate de a-i returna”. Bărbatul a precizat că Pamela s-a măritat cu el numai cu scopul ca să-i plătească datoriile.

Un vis frumos care s-a transformat în coșmar

”Când ea mi-a dat telefon și mi-a zis că vrea să se mărite cu mine a fost ca un vis frumos care era pe cale de a deveni realitate, deși la acea vreme eu eram logodit cu altă femeie. Am abandonat totul pentru ea”, a spus producătorul. ”Eu am construit un imperiu financiar în ultimii 50 de ani pe care vreau să-l las moștenire copiilor mei”, a mai spus Jon Peters, pentru a explica de ce nu a vrut să-i dea bani Pamelei Anderson, deși a iubit-o atât de mult. Pamela Anderson şi producătorul de film de la Hollywood, Jon Peters, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private, la Malibu, în 20 ianuarie. Peters a mai cerut-o de căsătorie în urmă cu 30 de ani, dar Pamela a refuzat.

S-au cunoscut în urmă cu 30 de ani

Jon Peters, producător de film în vârstă de 74 de ani, cunoscut pentru producţii precum ”Flashdance” şi ”A Star Is Born”, și Pamela Anderson s-au întâlnit prima dată în urmă cu mai bine de 30 de ani. Au mai avut o relaţie pasională de scurtă durată, iar Peters a cerut-o în căsătorie, dar Pamela a refuzat pe motiv că diferenţa de vârstă e prea mare. Cununia lor a fost a cincea pentru fiecare dintre ei. ”Pamela nu a lăsat să i se vadă adevăratul potenţial ca artist. E mult mai mult decât lasă să se vadă, altfel nu aş iubi-o atât de mult. Sunt multe fete frumoase peste tot, am de unde alege, dar de 30 de ani o vreau doar pe ea. Mă înnebuneşte, la modul bun. Mă inspiră”, a declarat Jon Peters, la scurt timp după cununie. La 1 februarie, însă mariajul s-a încheiat brusc. Pamela Anderson a fost măritată cu muzicianul Tommy Lee, cu care are doi fii, Brandon (23 de ani) și Dylan (22 de ani). Au urmat apoi căsniciile fulger cu Kid Rock şi cu Rick Salomon, de două ori. Peters a fost căsătorit cu actriţa Lesley Ann Warren, apoi cu Barbra Streisand. A mai fost căsătorit şi cu producătoarea Christine Forsyth-Peters. Ce acuzații teribile îi aduce fostul soț Pamelei Anderson s-a aflat abia acum.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920