REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.5° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ce frumoasă s-a făcut Sofia, fata Andreei Bănică! „Mai are puțin și-mi împrumută pantofii“

Ce frumoasă s-a făcut Sofia, fata Andreei Bănică! „Mai are puțin și-mi împrumută pantofii“

Replica API 14 martie 2020 | 00:00 1222

Andreea Bănică şi Sofia

Așa mamă, așa fiică! Andreea Bănică (41 de ani) a făcut publică o imagine superbă cu fiica ei pe Instagram. La numai 10 ani, Sofia arată deja ca o adevărată domnișoară.

Imaginea publicată pe contul de Instagram al solistei pare să fie un selfie (autoportret) realizat în mașină. Andreea și Sofia sunt îmbrăcate elegant, în rochii vaporoase, același model, cu o fundă mare la gât, dar culori diferite. Andreea a ales varianta turcoaz, iar Sofia varianta roz prăfuit.

”Ce ne facem? Mai are puțin și îmi împrumută pantofii... îi dau?”, a scris Andreea în dreptul imaginii de pe Instagram. Fanii solistei au reacționat imediat și au copleșit-o pe Andreea cu aprecieri.

Andreea Bănică încearcă să nu cadă în capcana în care se prind majoritatea părinților din zilele noastre, aglomerând foarte mult programul copiilor lor. Vedeta a reacționat imediat când a văzut că Sofia, fiica ei în vârstă de 10 ani, dădea semne de epuizare și a retras-o de la cursul de dansuri profesionale.

”Îmi doresc copii sănătoși, nu chinuiți”, a declarat Andreea Bănică recent. Vedeta a decis să o retragă pe Sofia de la cursurile de dansuri când a observat că fiica ei începuse să aibă ticuri din cauza stresului cauzat de programul prea încărcat.

”Sofia a făcut dansuri profesionale, însă am scos-o de acolo, tocmai pentru că m-am gândit la sănătatea ei. Îmi doresc copii sănătoși, nu chinuiți, nu cu mers la tot felul de concursuri și olimpiade, pe afară. Sofia alerga peste tot și la un moment dat a ajuns să aibă ticuri, pentru că își dorea să fie bună la toate, și la sport, și la școală. Și atunci am hotărât să mai eliminăm din partea asta a sportului, foarte masivă, și să ne concentrăm mai mult pe carte o perioadă”, a explicat Andreea, potrivit click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da nu va este rușine să lăsați asemenea comentarii la adresa cuiva.nici dacă ați cunoaște o îndeaproape nu v-ar da dreptul să vorbiți in halul asta.vati uitat la voi prima data .de asta suntem unde suntem că țara că oamenii.. datorita la uni așa cum sunteți voi răutăcioșilor.
0
0
mai are putin si filmeaza in curul gol,ca aia a lui loredana.Apoi produce pe bani.viitor de aur au,ca mamicile lor
1
1
Sa nu-ti imprumute si naravurile!
5
0
o manelista,copil de panarama!va iesi,ati ghicit,alta panarama!
2
4
si care e stirea? poate ca peste o saptamana imprumuta si chilotii lu masa ,trebuie sa stim si noi ?
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212