REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ce GAFĂ! Huțucă zice că PNL n-are consilieri municipali la Constanța, că i-a pus Chițac

Ce GAFĂ! Huțucă zice că PNL n-are consilieri municipali la Constanța, că i-a pus Chițac

Replica API 19 mai 2018 | 00:01 293

Ludovic Orban, președintele PNL, aflat în municipiul Constanța, vineri, 18 mai a.c., s-a întâlnit cu presa unde pe lângă subiectele aprinse de la București, s-au discutat și aspecte care vizează orașul și județul Constanța. Șeful PNL a susținut conferința de presă avându-l lângă pe Bogdan Huțucă, din fruntea organizației județene liberale. Astfel, nu a fost oferit niciun nume care ar putea fi candidatul ideal dorit de PNL pentru campania electorală locală, dar a punctat clar că o să fie o amplă muncă pentru a atinge acest scop. Desigur, Huțucă a făcut o gafă la adresa consilierilor municipali.

„Am o colaborare mai mult decât bună cu domnul președinte Bogdan Huțucă. Am încredere în echipa care conduce Constanța. Vom avea capacitatea să atingem obiectivul nostru să câștigăm primăria Constanței. Este prematur să vorbim de un candidat (n.r. la Primăria Constanța), dar pot să vă spun că la Biroul Politic Național din iunie vom adopta o hotărâre prin care vom stabili calendarul, procedura, mecanismele, criteriile, care vor sta la baza desemnării candidaților noștri la funcție de primar în municipiile reședință de județ. Acordăm o atenție specială municipilor reședință de județ. Va presupune o căutare a candidaților și în interiorul partidelor, dar și în oameni care împărtășesc valorile care nu sunt în rândul PNL. Condiția o să fie să intre în PNL cât mai repede. Vor fi făcute și sondaje de opinie”, a declarat Ludovic Orban.

Întrebat dacă au ieșit în evidență anumite persoane care ar putea să fie unul dintre candidații pentru municipalitate, Orban răspunde sec. „Am remarcat persoane, dar nu contează pe cine prefer eu și cine îmi este mie simpatic, ci trebuie să aibă parte de încredere și susținere din partea constănțenilor”, a mai zis liderul PNL.

Dar iată că activitatea partidului liberal de la Constanța este văzută cu ochi bun de președintele național, care spune că există un progres din absolut toate punctele de vedere. Asta combate clar acuzațiile opiniei publice care acuză partidul că nu face destulă opoziție.

„Apreciez activitatea atât în plan organizatoric, cât și în plan al comunicării, cât și din punctul de vedere al intensificării activității la nivelul administrației locale. O să avem o muncă grea, căci o să avem o campanie de informare și conștientizare cu privire la situația Pilonului II de pensie”, a mai spus Orban.

Bogdan Huțucă a dat cu stângul în dreptul când a fost întrebat strict de activitatea consilierilor locali constănțeni, precizând că „nu sunt, căci au fost aleși pe listele domnului Vergil Chițac”.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PNL-ul este ciuruit cu atatia ratati politici , hiene , sacali , limbrici , lindici , viermi si alte taratoare toxice ! Este timpul lepadarii de trecutul lor odios de penal . Vor sa pacaleasca alegatorii ca sunt fete mari , desi sunt curve ordinare , cu trecut de filme porno ...
2
1
pute a sperma de la o posta.
3
0
Grame esti incult irecuperabil ereditar.
2
3
Nea Orbane, in ce stare te afli, esti aburit, bai turnatorule, cel mai bine fa plangeri penale la toti pesedistii de ce sa faci numai primului ministru. Atunci esti barbat, acum esti o pitipoanca beata.
9
5
La noi, numai curul se schimba-limbile raman aceleasi !
5
1
Hutuca nu are anvergura de candidat! Partidul este plafonat
5
1
Mirositi deja a cadavre politicii. Agatati-va de tamaie ca deja pute..
8
1
are dreptate, atata timp cat sta in tov invatator
0
0
Pai dragilor cat a cotizat sa ajunga consilieri.....nu se pune, nu???
0
0
Degeaba se agita s a hotarat cine e candidatul ..un primar PNL din orasul O...
1
0
dl orban aveti un primar cu experienta la mihai viteazu fara prea multa scoala ca hutuca dar o experienta tare de tot si un bun gospodar asa ca lasatil pe hutuca ca habar nu are de nimic si ca nea grameni mai sint destui in jud constanta
4
0
Domnule ORBAN vizitati si primaria Eforie este condusa de un membru PNL, acesta este inconjurat numai de clanuri. Il mai voteaz dracu! vedeti la cine va orientati catre Eforie.
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108