REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ce mare s-a făcut băiatul Romaniței Iovan! Albert o întrece în înălțime pe mama lui

Ce mare s-a făcut băiatul Romaniței Iovan! Albert o întrece în înălțime pe mama lui

Replica API 6 iulie 2020 | 00:00 1771

Albert este fiul Romaniței și al lui Adrian Iovan, aviatorul care a murit, în urmă cu șase ani, în tragicul accident aviatic din Munții Apuseni. Juniorul împlinește în octombrie vârsta de 14 ani, însă iată că deja și-a depășit mama la înălțime.

Romaniţa Iovan, Albert Iovan

Practică mai multe sporturi, este elev la ”International British School of Bucharest”, e pasionat de științele exacte, dar e atras și de artă, în special literatură și desen: "L-am crescut independent, adică mi-am dorit să îi dau libertatea de mic. L-am trimis în prima tabără la trei ani și zece luni. Era cel mai mic de acolo din tabără. Și a repetat figura ani la rând. Deci în fiecare an pleacă în cel puțin o tabără. Am dorit ca în momentul în care a crescut mai mare și am putut să am discuții serioase cu el, orice ar vrea să facă sau orice gând are să mi-l comunice. Nu l-am bătut niciodată”, a povestit Romanița Iovan, la Kanal D, scrie click.ro.

Foto Arhivă personală

Romanița și fosta iubită a lui Adrian Iovan s-au judecat în instanță pentru casa aviatorului

După ce creatoarea de modă s-a războit în instanță cu fosta iubită a regretatului pilot Adrian Iovan pentru locuința acestuia, se pare că Albert, fiul lui Adrian Iovan, este cel care a avut câștig de cauză în cele din urmă. Fiul Romaniței Iovan a obținut casa tatălui său, fiind unicul proprietar al imobilului.

Romanița Iovan a dezvăluit că fiul ei, Albert, este cel care deține în prezent casa pilotului Adrian Iovan, după moartea acestuia în tragedia aviatică din Munții Apuseni. Pentru locuința respectivă, Romanița și fosta iubită a pilotului au ajuns în instanță, fiecare cerându-și dreptul asupra imobilului.

6 ani de la accidentul aviatic din apuseni

La ora 16.34, în ziua de 20 ianuarie 2014, se răspândeşte rapid vestea că avionul de mici dimensiuni s-a prăbuşit în apropierea localităţii Beliş, în judeţul Cluj, într-o zonă montană. Un medic din avion a anunţat autorităţile la 112. Din cauza ceții și a zonei împădurite în care s-a prăbușit avionul, echipele de salvatori nu pot găsi medicii și echipajul avionului.

Foto Adevărul

O mână de localnici din localitate Horea pleacă și ei să caute supraviețuitorii și îi găsesc la ora 21.20. Pilotul Adrian Iovan (55 de ani) și studenta Aurelia Ion (23 de ani) au murit în acest teribil accident aviatic, iar ceilalți au fost grav răniți.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
baiatul nimfomanei cretine?!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108