REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ce nume va purta al treilea băiețel al Adelei Popescu: „Rimează cu beton”. Artista vrea să devină mamă pentru a patra oară?

Ce nume va purta al treilea băiețel al Adelei Popescu: „Rimează cu beton”. Artista vrea să devină mamă pentru a patra oară?

Replica API 3 martie 2021 | 00:00 1066

Adela Popescu a făcut astăzi câteva dezvăluiri mult așteptate de fani despre bebelușul pe care-l poartă în pântece. Soția lui Radu Vâlcan a vorbit despre variantele de nume pe care urmează să-l poarte cel de-al treilea băiețel. Este artista pregătită să devină mamă pentru a patra oară? Iată ce mărturisiri emoționante a făcut aceasta în direct!

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt în culmea fericirii de când au aflat că familia lor se va mări în curând. Frumoasa cântăreață a anunțat în urmă cu câteva săptămâni, în direct, faptul că este însărcinată cu cel de-al treilea copil. La scurt timp, soția faimosului prezentator de televiziune le-a dezvăluit admiratorilor și sexul bebelușului, urmând să aibă al treilea băiețel.

De când au aflat vestea cea mare, Adela Popescu și Radu Vâlcan se tot gândesc la cum să-și boteze copilașul care urmează să se nască în câteva luni. Prezentatorul de la Antena 1 a spus recent că el și partenera lui și-ar dori ca numele micuțului să înceapă cu A, la fel ce numele celorlalți băieței: Alexandru și Andrei.

Astăzi, în cadrul unei emisiuni de televiziune, Adela Popescu a spus că are trei „nume finaliste” sugerate de fanii ei în ceea ce-l privește pe viitorul copil. Acestea sunt: Adrian, Anton și Achim.

„Cele trei nume care au intrat in finala, sugerate de telespectatori. Achim este un nume superb, Anton – rimează cu beton, Adrian, dar nu stiu dacă va fi un copil-minune. Daca ii puneam Ahile ma gandeam doar la mirosuri. Ideea e ca in continuare nu stim ce si cum sa facem”, a spus Adela Popescu la o emisiune tv.

Soția lui Radu Vâlcan, pregătită să devină mamă pentru a patra oară?

Recent, Adela Popescu a mărturisit că din fericire nu s-a confruntat cu probleme nici la această naștere, că nu s-a simțit rău și că nu a avut niciun simptom. Vedeta și-a pus fanii pe gânduri spunând că îi e „frică” de faptul că o să mai facă moștenitori la cât de ușor dă naștere copiilor. Ba mai mult, e cunoscut faptul că Radu Vâlcan vrea să devină tată de fată.

„Copiii, doi sunt la grădiniță, unul este în burtică, la copt. Sunt foarte bine, mă și sperie asta. Mi-am dat seama din prima că o să fie tot băiat, nu mi-a fost rău, nu am fost amețită, nimic. Nu am avut vreun simptom. Am și spus că fac atât de ușor copii încât îmi e teamă că o să mai fac”, a artista în urmă cu ceva timp la altă emisiune tv, scrie spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920