REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ce reacție a avut Loredana Groza după valul de critici primite în mediul online

Ce reacție a avut Loredana Groza după valul de critici primite în mediul online

Replica API 22 octombrie 2019 | 00:00 591

Loredana Groza

Foto Instagram

Loredana Groza a zdruncinat internetul cu imaginile publicate pe rețelele de socializare, unde bustul ei a făcut furori și a fost pe de o parte criticat, cât și apreciat de internauți. Dar iată că, odată ce fotografiile au fost postate, au apărut și intrigile. Fanii Loredanei Groza se întreabă dacă nu cumva a apelat la ajutorul medicului estetician pentru a-și defini și mai bine bustul. Iar Lori le-a răspuns într-un mare stil.

Fotografiile publicate de Loredana Groza au creat isterie pe rețelele de socializare, iar multe guri rele au spus că artista ar fi apelat la ajutorul unui medic estetician care i-ar fi definit și mai bine bustul. Cu toate astea, Loredana Groza a infirmat vehement acest lucru, ba chiar s-a amuzat copios la citirea comentariilor și le-a răspuns fanilor într-un mod ironic, subliniind faptul că la niveul bustului ea nu a apelat la ajutor chirurgical.

În mai multe comentarii, fanii Loredanei Groza au creat ipoteze conform cărora sânii ei nu ar fi cu adevărat reali, iar unii dintre internauți au întrebat-o direct dacă a apelat la estetician și dacă bustul e natural. Loredana Groza s-a amuzat și a răspuns ironic: „Supernatural“. Unui alt prieten virtual i-a răspuns că nu poate fi vorba de niciun implant, dat fiind faptul că nu a apelat la ajutor artificial și a scris într-un comentariu „siliconfree“, adică nu are implant de sâni.

Lori a întreținut atmosfera în cadrul unei serate caritabile organizate la un hotel de lux din Capitală, „Gala din inimă pentru viitor”, însă de data aceasta nu vocea artistei a fost cea care a atras cel mai mult atenția la eveniment. Aceasta a ales o rochie de gală neagră, lungă, cu mâneci și sclipicioasă, însă cu partea bustului extrem de decoltată.

În urmă cu doi ani, Loredana Groza ne-a oferit un interviu, unde a precizat faptul că nu se gândea la operația bustului. Lori a negat vehement că şi-ar fi făcut operaţie de micşorare a bustului, așa cum neagă și acum că ar fi intervenit în zona sânilor pentru o mărire. „Nu am apelat la nici o operaţie estetică. Nici de mărire, nici de reducţie, absorbţii sau orice altceva. Mi se pare mult prea complicat, eu mă simt foarte bine aşa cum sunt”, declara Loredana în urmă cu doi ani.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O panarama batrina ramolita nu mai stie ce sa faca sa atraga atentia.Cind nu o s-o mai bage nimeni in seama,haleste furadan ca madalina manole,alta coarda pensionata de tot. Acum ii calca pe urme ana lesko,vezi mai sus.
0
0
O nerusinata !---interzis minorilor la tv inainte de ora 22
0
0
Va cacatzi pe voi de labagii ce sunteti...! Daca ati avea cu tipa asta o partida de sex , veti zice apoi ca va cheama Prunariu si ati fost cosmonaut...
1
0
nu mai iese la pensi asta odata?BinE ca-si arata tigaile,nu mai are bani?cersetoareo!
4
0
Vedeti-va de traba, face un oral de nota zece.
1
0
in 90' jucai in a doua cadere a Constantinopolului , acum joci in a doua cadere a tatelor ! ....le-ai operat iar ?
4
0
parca are agatate doua coae de buhai in fata.
5
0
Deplasata total! O adoram, acum vreo 25 de ani. Acum, mi-e sila de ea. Sincer.
4
0
Nu ne intereseaza baba asta.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920