REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ce relație a avut, de fapt, Cătălin Botezatu cu Elena Ceaușescu. „Au fost și intimități”

Ce relație a avut, de fapt, Cătălin Botezatu cu Elena Ceaușescu. „Au fost și intimități”

Replica API 2 decembrie 2021 | 11:23 2295

În vârstă de aproape 55 de ani, Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai renumiți creatori de modă din România. Designerul a cunoscut succesul în urmă cu ani, pe vremea regimului comunist, ca model. Pe atunci era preferatul Elenei Ceaușescu și, mai mult decât atât, se zvonea că între ei ar fi existat mai mult decât o relație de amiciție. Referitor la acest subiect, el a făcut dezvăluiri acum.

Și-a început cariera în modă în anul 1984, ca manechin al Casei de Modă Venus, condusă de Zina Dumitrescu. În anul următor, a primit, la Frankfurt, titlul de Cel mai bun manechin al anului în Europa. A devenit cunoscut rapid și în România, căci cea care l-a susținut întotdeauna a fost Elena Ceaușescu, soția dictatorului. Datorită șarmului și frumuseții sale, Cătălin Botezatu a cucerit-o rapid pe aceasta. A devenit preferatul ei, el fiind și cel care la fiecare eveniment avea privilegiul de a-i oferi acesteia flori. Având în vedere aceste apropieri, de-a lungul anilor au existat speculații conform cărora între cei doi ar fi existat o relație intimă.

Designerul nu a confirmat și nici nu a infirmat acum aceste zvonuri. „Familia Ceaușescu era o familie extrem de simplă, de normală. Erau haioși, se distrau. Cred că ar fi putut face lucruri frumoase, dacă ar mai fi trăit. Noi am avut o relație foarte frumoasă și foarte bună. Într-un complex de împrejurări, doamna Elena Ceaușescu a anunțat că mă dorește doar pe mine să îi ofer flori, am devenit într-un mod tacit preferatul ei. Datorită dânsei, în mai puțin de 24 de ore, am primit buletin de București. Au urmat și intimități, dar mai târziu. Dar nu era ușor să fiu preferatul Elenei Ceaușescu.

La fiecare ofertă de flori, trebuia să fiu cu analizele la zi, nu trebuia să fiu răcit. Am avut șansa să mai merg, să mai beau câte o cafea prin Palatul Primăverii. S-a scris că am fost amantul Elenei Ceaușescu, ce pot să spun eu e că am avut o relație foarte specială, dar un bărbat adevărat nu spune niciodată ce femei a avut. Prin patul meu au trecut foarte multe femei celebre, cu soți celebri, sau măritate în acel moment”, a declarat Cătălin Botezatu scrie Fanatik, citat de libertatea.ro.

„Munceam foarte mult”

Tot el a fost cel care a dezvăluit că în perioada comunismului muncea mult, dar succesul era pe măsură. A avut oportunități de a pleca definitiv din țară, dar nu a făcut asta. S-a întors acasă, unde a devenit creator de modă de succes. „Modellingul în vremea comunismului era foarte fain, dar munceam foarte mult. Eu am început la 18 ani, la Centrul de Cercetare al industriei ușoare, era cel mai înalt forum de fashion, lucram cu carte de muncă. Am avut șansa să cunosc toți președinții de stat care au vizitat România, pentru că ori de câte ori aveau o vizită, familia Ceaușescu, în programul pe care îl aveau, includeau și o prezentare de modă. Uneori aveam și două prezentări de modă pe zi, iar în celelalte zile stăteam în probe”, a mai povestit designerul pentru aceeași sursă.

Recent, Cătălin Botezatu a făcut declarații după ce s-a zvonit că ar avea o avere de 100 de milioane de euro. Nici nu a confirmat, nici nu a infirmat ceea ce se spune. „Nici nu știu ce sume se vehiculează. Nu știu dacă am 100 de milioane de euro, nu cred, poate! Dacă Ilinca Vandici a făcut un milion… Nu o să comentez niciodată sume, pentru că banii mi se par vulgari din toate punctele de vedere”, a spus el în podcastul de pe YouTube al lui Radu Tibulcă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CEAUSEASCA avea o ditamai VANGA dadeai in ea cu o RANGA suna k o Talanga LYMBA de KLOPOT danga langa mi sa DEZMORTIT TALANGA
0
0
Acum, dupa ce au mancat-o viermii se trezeste Botezatu sa spuna ca i-a rupt oasele bwahahahaha
2
0
sa recunoasca direct ca i-a rupt fashu lu baba !
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920