REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ce schimbări majore au avut loc în viața soției lui Mihai Constantinescu, după moartea artistului: „Am luat tot de la zero”

Ce schimbări majore au avut loc în viața soției lui Mihai Constantinescu, după moartea artistului: „Am luat tot de la zero”

Replica API 1 martie 2021 | 00:00 1079

Fanii emisiunii „Star Matinal” au avut astăzi parte de o surpriză. Soția regretatului Mihai Constantinescu a fost invitată în platou, prilej prin care cei care o admiră au putut să afle mai multe lucruri despre ea. Iată ce schimbări majore au avut loc în viața Simonei Secrier după ce partenerul său de viață s-a stins din viață!

Moartea lui Mihai Constantinescu a fost un șoc pentru toată lumea. De departe cea mai afectată de pierderea uriașă suferită a fost soția lui. Chiar dacă au trecut mai multe luni de la evenimentul tragic, Simona Secrier încă este cu gândul la el, drept dovadă că-l visează și merge în locurile în care obișnuia să se plimbe cu regretatul cântăreț, scrie spynews.ro

Simona Secrier activează din nou ca economist

Invitată la „Star Matinal”, Simona Secrier a mărturisit că în viața ei a avut loc o schimbare la care poate puțini se așteptau. Având în vedere lipsa concertelor în contextul pandemiei, artista a mărturisit că a fost nevoită să se reorienteze și să activeze din nou ca economist.

„Trăiesc, iubesc, muncesc, mă rog. Încă nu am pus unele planuri în practică, pentru că a fost perioada asta mai grea pentru noi toți și mi-a fost teamă să ies și să iau contact cu lumea, dar am fost la muncă și ăsta e un lucru bun pentru mine, îmi oxigenez creierul, merg pe jos. Eu sunt economist. Am luat de la 0 totul, pentru că nu am avut cântări perioada asta și atunci a trebuit să mă reorientez către ce am învățat eu”, a spus Simona Secrier la Antena Stars.

Motivul pentru care soția lui Mihai Constantinescu a fost nevoită să ia această decizie

Întrebată dacă i-a fost greu să muncească din nou ca economist după o pauză lungă, soția lui Mihai Constantinescu a declarat că Dumnezeu i-a dat putere și a ajutat-o să facă față cu brio, fiind de altfel și o fire ambițioasă.

„Știi că și Mihai... Dumnezeu e în fiecare dintre noi și puterea e în noi. Dacă ești credincios, te rogi și își dorești cu ardoare un lucru, intenția ta pleacă în Univers și atunci e imposibil să nu se îndeplinească. Am voință și sunt ambițioasă”, a mai transmis ea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108