REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ce spune Decebal Făgădău despre candidatura lui Felix Stroe pentru funcţia de secretar general al PSD!

Ce spune Decebal Făgădău despre candidatura lui Felix Stroe pentru funcţia de secretar general al PSD!

Replica API 26 iunie 2019 | 00:05 366

Congresul pentru desemnarea conducerii PSD are loc sâmbătă 29 iunie, însă PSD-iştii s-au reunit în acest week-end la malul mării, pentru a tranşa situaţia şi pentru a-şi negocia susţinerea (fiecare în funcţie de sfera de influenţă şi în funcţie de ceea ce îşi doreşte). Deşi, iniţial, Felix Stroe, preşedintele PSD Constanţa, a primit susţinerea pentru a candida pentru postul de secretar general al formaţiunii politice ulterior, în urma unor discuţii cu membrii PSD, inclusiv Decebal Făgădău, acesta a renunţat, deocamdată, la candidatură. Preşedintele organizaţiei municipale Constanţa este de părere că dacă Felix Stroe va decide să candideze şi va pleca la Bucureşti s-ar slăbi organizaţia judeţeană.

„Nu cred că-şi depune candidatura. Comitetul executiv judeţean a adoptat o rezoluţie prin care îl susţinea pe Felix Stroe la funcţia de secretar executiv al PSD. Această funcţie presupune un efort uriaş, să fii acolo zi de zi, să asiguri corespondenţa cu toate organizaţiile. Eu am avut o discuţie cu Felix, el este în refacere, nu cred că are disponibilitatea să se mute la Bucureşti, să lase compania de apă şi organizaţia judeţeană. Oricât i-am forţa mâna, decizia trebuie să fie rezonabilă. A rămas că ne vom hotărî până pe 26 dacă depune candidatura. Cred că Organizaţia Constanţa merită orice poziţie dar, pe de altă parte, avem nevoie de Felix să coordoneze activitatea judeţeană. Pe mine m-ar interesa mai mult să ştiu că avem la Constanţa linişte, după ce am primit un vot de sancţiune din partea electoratului, să începem să ne aşezăm, nu să ne batem pentru o funcţie de secretar exercutiv care presupune o muncă titanică”, a specificat Făgădău. În concluzie, acesta a mai precizat faptul că, dacă Felix Stroe va decide să candideze şi va pleca la Bucureşti, ar slăbi organizaţia judeţeană. „E mai important să rămânem aici şi să rămânem puternici”, a conchis Decebal Făgădău.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108