REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ce spune Dragnea despre amnistie şi graţiere

Ce spune Dragnea despre amnistie şi graţiere

Replica API 17 decembrie 2018 | 23:19 350

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că tema amnistiei şi graţierii trebuie abordată, pentru ca acest subiect să fie închis, întrucât PSD şi ALDE au şi obligaţia de a repara nedreptăţile.

"Se vorbeşte în România despre amnistie şi graţiere ca şi cum s-ar vorbi că avem vreo bombă atomică şi ne gândim dacă să o folosim sau nu împotriva Uniunii Europene sau împotriva lumii. Eu nu mă tem să pronunţ aceste cuvinte. Dacă cineva găseşte alte instrumente, alte măsuri legislative, orice alt tip de acţiune care să rezolve în totalitate, să repare toate nedreptăţile care s-au întâmplat în România şi care se întâmplă în continuare, toate abuzurile din Justiţie altfel decât prin amnistie şi graţiere va avea tot sprijinul partidului şi al meu personal. Dacă nu, nu mai ezitaţi, nu ştiu când, nu ştiu cum, dar PSD-ul, PSD-ALDE are şi această obligaţie să repare nedreptăţile. Şi, ca să nu-şi mai taie venele cei din presa cu epoleţi şi toţi ăia plătiţi de Soroşică prin bitcoins, aţi văzut că toate lucrurile ies la iveală până la urmă, domne' inventaţi ceva, găsiţi o prevedere într-o decizie a CCR, o virgulă într-o decizie a Curţii Constituţionale, să spuneţi: aceste două acte normative, trei acte normative, cinci acte normative nu-i sunt aplicabile lui Liviu Dragnea şi închidem subiectul. Ieşiţi toţi din această capcană în care ei personalizează toate aceste intenţii ca şi cum sunt date pentru mine", a afirmat Dragnea, duminică, la Consiliul Naţional al PSD.

El a adăugat că, atunci când vrea Guvernul să mai ia o măsură bună, "mai apare câte un dosar".

În acest context, el l-a întrebat pe preşedintele ALDE, prezent la reuniunea PSD, dacă ştie că are un nou dosar: "Apropo, Călin, ştii că ne-a mai făcut câte un dosar? Îţi dau o veste tristă de ziua Vioricăi".

"La mine este legat de vizita din America de anul trecut. Eu îi spun domnului Uncheşelu, îi spun cu foarte mare drag, să meargă în continuare, dar îi spun unde va ajunge - la un ambasador şi atunci să-l văd dacă-l ţin genunchii, că, dacă nu, o să aibă o mare problemă", a susţinut Dragnea.

În continuare, el le-a transmis social-democraţilor să acţioneze ca oameni de stat: "Acţionaţi ca oameni de stat, hotărâţi-vă când şi dacă şi la un moment dat o să închidem subiectul ăsta pentru că ne-am plictisit".

"Vreau ca doi ani de zile să ne ocupăm de ce este important pentru ţară. Şi acest domeniu este foarte important, Justiţia trebuie, într-adevăr, trebuie resetată şi spun mulţi, enorm de mulţi oameni din acest sistem şi judecători şi procurori că trebuie resetată", a completat Dragnea.

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu se cunoaste inca varsta celor doua mari noi iubiri ale lui Dragnea, Amni si Grati. Unii zic 8, altii 10.
3
0
JEGURI..UMANE..
5
0
Presedintele Johannis sa opreasca tavalugul PENALILOR care nenoroceste Romania si pe Romani! HOTII astia vorbesc ca LEGILE pe care le fac si le aproba parlamentul penal la foc automat sunt pentru binele tarii si al Romanilor! NU. Sunt LEGI speciale facute de HOTI pentru alti HOTI de teapa lor ca sa nu poata fi niciodata anchetati si JUDECATI pentru toate furaciunile si, nici ce-au furat sa li se mai ia inapoi! Asta nu-i DEMOCRATIE cand niste penali, condamnati definitiv in loc sa stea la puscarie conduc Romania.
4
0
o treime din tara este sub nameti, localitati fara curent electris, scoli inchise, in secolul 21 si idiotul; de dracnea si slugile din psd se ociupa numai de cei intereseaza: gratiere, dosare penale chipurile cropite anume pentru cinstitii de ei. RUSINEEE !!!
4
0
Ai tras doza dubla PE nas,ai baut prea mult,Mai pedofilule,Mai satana,o sa platesti ptr tot raul facut poporului,o sa fii scingiuit,o sa fii executat CA Ceausescu,zilele Iti sint numarate,,panarama ce esti,,
4
1
Revoltat totala jos psd
7
1
Sa imi sugeti pula ca eu o sug lui Dragnea.
1
8
aceasta bomba neumana nu este ipotroviva ue ci impotriva tarii noastre,impotriva noastra acesti prosti care acceptam sa fim jumulititi de 75 la suta din castigurile noastre doar in ideea de a trai linistiti,noi si familiile noastre,daca nici atata lucru nu poate asigura statul romanica atunci sa-l ia altii mai capabili,muiepesde
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920