REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ce spune Făgădău despre Daraban, noul președinte al ALDE Constanța

Ce spune Făgădău despre Daraban, noul președinte al ALDE Constanța

Replica API 20 aprilie 2018 | 00:11 465

Începând de miercuri, 18 aprilie, noul președinte al organizației municipale ALDE Constanța este Gabriel Daraban. Anterior, interimatul era asigurat de către Daniel Learciu, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, cel despre care primarul Constanței și președintele organizației municipale a PSD Constanța spunea că nu are habar cine este. La momentul respectiv răspunsese ferm că nu există nici colaborare la nivel de municipiu între cele două partide. Singura funcție despre care știa la vremea respectivă edilul Constanței că o îndeplinește Daniel Learciu este cea de vicepreședinte CJC.

În acest context, dar și a faptului că cele două partide se află în coaliție la guvernare, întrebat ce părere are despre noul președinte ALDE Constanța și dacă pe acesta în cunoaște, Decebal Făgădău a răspuns: „îl cunosc și am o părere bună despre domnul Gabriel Daraban. Știu că este o persoană educată și o fire constructivă, de aceea consider că este un câștig pentru ALDE și pentru politica constănțeană. Îi doresc mult succes!”.

A.C., C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este o ruina Constanta . Ati reusit jigodiilor sa runati orasul asta . Scarbe ordinare . Electoratul psd-istilor sunt asistati social si pensionari cu venituri mici . Ii cumparati cu nimicuri care provin de la vondu european de alimente sau din bani publici . Romania primeste ajutoare cum primesc statele africane .
6
0
dute n mata cu el cu tot tarfe ce sunteti
7
0
nu stie unde s-a inscaunat voievod?stie exact care e starea lucrurilor dar nu poate sa miste nimic fara acordul mafiei care-l tine la loc caldut pe un puhoi de beneficii.Il doare-n pwla de oras pariem ca daca pierde alegerile isi ia familia si se cara din cocina asta in secunda 2.de altfel orasul e complet compromis,ca sa-l faci adica re-faci ar trebui sa demolezi toate chitimiile vilisoarele bloacele buticurile si alte constructii frauduloase-pe banii alora de le-au facut.se vrea a se face asta?cred ca nu ba dimpotriva se lasa si ce poate fi salvat sa se distruga ireversibil.Mai votati PSD?
6
1
Fagadau, lasa "pozele" si filozofia, esti ridicol.Stim ca iti place sa te auzi vorbind, dar fa asta cu familia ta, nu cu un oras de talia Ctei.Apuca-te de munca, i-ati 'consolierii' si vicii si du-te prin piete , prin cartiere, fara presa, neanuntat si parfumat nevoiemare si vezi cat de jalnic arata orasul.E plin de tiganime si gunoie, de locuri de joaca??? distruse, de spatii verzi fara pomi, de gropi. Lasa pupincuristii psd si vezi cum arata Brasov, Arad,Iasi, Cluj, Bacau si treceti la treaba, pt ca de asta va platim ageamiilor, noi, nu psdul banditului de Dragnea.
10
1
Ba gelatule de podu de la butelii ce zici de cazino ce zici de jegurile de parcuri ce zici samd...
13
3
cei mai mizerabili locuitori sunt cei din constanta arunca resturile pa strada gunoiul menajer il pun in cosurile de gunoi stradale in loc sa il duca la ghenele de gunoi nu este de vina primarul ci populatia ne educata .
18
4
dar de bordurile supraetajate care elimina zeci de locuri de parcare ca vorba aia tot ne lafaiam dupa ce ati montat stalpii aia din plastic, ce zici? dar de festivalul drogatilor cu zeci de decibeli alimentati din reteaua de curent electric a orasului ce spui? si cate ar mai fi de discutat dar nu avem nici timp nici spatiu...
8
9
dar de Cazino ce zice aceste nene? cladirea emblematica a orasului sta sa cada, cred ca asteapta sa ajunga precum fostul hotel Continental, si la viitoarele alegeri locale o sa va promita ca va scapa de ruinele Cazinoului, asa cum a facut si bobul de mazare, v-a promis ca va scapa de ruinele fostului hotel Continental, si l-ati votat doar pentru asta si pt ca s-a urcat pe niste blocuri sa le spoiasca.
17
4
dar ce zice de constanta care arata ca o balega ?
18
6
O limbuta matasoasa din partea unui argat, pe bucile unui arogant. Ce frumos!
18
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108