REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ce spune Nicolicea despre executarea pedepsei la domiciliu

Ce spune Nicolicea despre executarea pedepsei la domiciliu

Replica API 25 aprilie 2018 | 00:46 426

Deputatul PSD Eugen Nicolicea i-a acuzat pe jurnaliști că au prezentat ”într-un mod mai mult sentimental decât juridic” proiectul privind executarea pedepsei la domiciliu şi în weekend, informează news.ro, citat de b1.ro.

Întrebat de ce persoanele condamnate pentru fapte asimilate corupţiei nu au fost exceptate de la prevederile legii, Nicolicea a replicat: ”Au fost eliminate toate faptele de corupţie. Solicitările adresate în spaţiul public se referă la faptele de corupţie. Corupţie îi spunem, corupţie scriem”.

Nicolicea a mai precizat că propunerea lui a fost ca și persoanele condamnate pentru corupţie să beneficieze de această lege deoarece ”odată condamnat, toţi condamnaţii sunt egali şi au de ispăşit nişte pedepse".

Social-democratul a mai declarat că lucrătorii din Ministerul Administraţiei şi Internelor care îi vor supraveghea pe cei arestaţi la domiciliu prin intermediul brăţării electronice vor fi selectaţi din rândul specialiştilor.

Întrebat ce se întâmplă cu persoanele care nu vor fi supravegheate cu brăţară electronică, Nicolicea a spus: "Sunt persoane care trebuie să se prezinte la control o dată, de două ori pe săptămână şi, fiind repartizaţi pe întreg teritoriul ţării, sunt mai puţine persoane pe care nu ar avea cine să le supravegheze, cel puţin un şef de post şi un agent este în fiecare comună, nu? Ei bine, în situaţia în care respectivii încalcă această chestiune, reacţionează autorităţile locale".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bei , Nicolicea , jigodie penala , puscaria la domiciliu nu poate fii mortala pentru ipochimeni ? Daca explodeaza centrala ? Daca se elibereaza gaze mortale in locuinta ? Daca ia foc intreaga casa , iar pompierii vor ajunge prea tarziu ? Daca alimentele ajunse in gospodarie vor fii otravite ?
0
0
dar nu ar fi mai bine sa-i supravegheze in puscarie?
3
0
Studentul Bula de la fac de drept la distanta de la Dr Tr Severin!Trec si astia 2 ani si beliti voi belingherul pt toti astia 4 ani de minciuni si degringolada.Nu scapati asa cu una cu doua,vom trai si vom vedea!
4
1
Bai Nicolita, tu ar trebui sa fii inchis pe viata !
5
2
Duceti va voi la puerta blanca daca tot o doriti scarbelor staliniste.
3
6
Eu zic sa se faca puscarie la f.f., asa dau legile acesti securisti.
4
2
Sugi poula mai cimpanzeu dobitoc!
8
2
hot la hot trage
8
2
Nicolicea,ori esti prost ori esti nebun...Nu prea mai sunt politisti in comune!
9
2
Nicolicea, "manivela" asta, este dus cu capul, este depasit rau, rau de tot. Astia decid pentru noi ?? Si sunt platiti din banii nostri, din sacul statului, ca sa faca CE, sa promulge ce ??
11
2
eu zic sa-i cazeze la un hotel,,intro statiune ,,,vara la mare si iarna la munte,,,ca dor au furat.
11
3
Omul asta este bolnav!Doamne ,unde s-a ajuns!
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108