REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ce spune Oprea despre întâlnirea în noaptea alegerilor din 2009

Ce spune Oprea despre întâlnirea în noaptea alegerilor din 2009

Replica API 20 aprilie 2017 | 00:00 393

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a declarat miercuri că întâlnirea organizată la el acasă, în noaptea din turul doi al alegerilor prezidențiale din decembrie 2009, a fost o "simplă cină", o întâlnire informală, unde i-a invitat pe George Maior, Vasile Dâncu, Anghel Iordănescu, Dan Andronic și Neculai Onțanu.

"A fost o simplă cină. Chiar dacă vă dezamăgesc, spun adevărul", a spus Oprea, într-o intervenție telefonică la Antena 3, conform Agerpres.

Întrebat de moderatorul emisiunii, Mihai Gâdea, dacă la acea întâlnire au participat și Laura Kovesi, Florian Coldea și George Maior, Oprea a spus: "Am precizat și în intervenția de joi, chiar cu riscul de a dezamăgi. Atunci, duminică, 6 decembrie, a fost o simplă cină (...) Noi am organizat ziua de naștere sau de sfânt a domnului Onțanu. A fost o cină, s-a servit masa, ne-am uitat la televizor. Normal, i-am spus și 'La mulți ani!' domnului Onțanu. V-am spus persoanele pe care eu, Gabriel Oprea, le-am invitat: domnul Maior, domnul Dâncu, domnul Iordănescu, domnul Andronic, domnul Onțanu. Cu riscul de a dezamăgi, a fost o întâlnire informală".

La întrebările repetate ale moderatorului dacă au participat Kovesi și Coldea, sau dacă aceștia au venit neinvitați, Oprea a declarat că, la acea întâlnire, el a invitat persoanele pe care le-a enumerat.

"Eu înțeleg foarte clar poziția dumneavoastră. Eu am fost corect și am făcut clarificările respective. A fost o întâlnire informală, a fost o cină, se va dovedi acest lucru, nu a fost nimic politic. Am servit masa și ne-am uitat la televizor", a precizat Oprea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vezi ca ai ajuns precum damele de companie azi te freaca unu maine doi si tot asa sa te saturi nemernicule pervers, parca pana la alegeri ierai PSD-ist iar tu faceai jocurile basaului jigodie ....
3
3
La penitenciar cu el
4
0
Plutonierul asta minte si cand respira
4
1
ce ne dadea el lectii demoralitate, nesimtitul izmanar
6
0
ce fata de handicapat are idiotul asta si mai mult ii tremura chilotii pe el
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108