REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ce spune PNL Constanţa despre funcţionarea USL

Ce spune PNL Constanţa despre funcţionarea USL

Replica API 22 august 2011 | 00:00 92

Comunicat de presă al PNL Constanţa:

"Pentru corecta informare a electoratului constănţean, Filiala Constanţa a Partidului Naţional Liberal, partener egal în Uniunea Social Liberală, precizează faptul că USL Constanţa funcţionează în parametrii normali, comunicarea între partidele componente nefiind întreruptă.

Fiecare dintre parteneri este conştient că interesul naţional este mult mai important decât interesele politice locale şi personale, iar preocuparea principală este maximizarea scorului politic al USL în detrimentul PDL, singurul adversar politic al constănţenilor şi românilor.

Baza discuţiilor în interiorul USL Constanţa este reprezentată de identificarea de proiecte la nivel judeţean şi regional, care să ducă la dezvoltarea economică şi administrativă pe termen mediu şi lung a judeţului Constanţa.

Mai mult, la întâlnirea USL Constanţa de la sfârşitul săptămânii trecute, conducerile partidelor componente au fixat un program de întâlniri săptămânale, unde se vor analiza şi soluţiona problemele din teritoriu, şi au decis, în baza protocolului USL şi în perspectiva alegerilor locale din 2012, susţinerea lui Radu Ştefan Mazăre la funcţia de primar al municipiului Constanţa şi a lui Nicuşor Daniel Constantinescu la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa.

Sperăm ca îngrijorarea pe care o manifestă jurnaliştii unor cotidiene locale, care au reacţionat la unison la semnalele politice portocalii, să fie motivată, doarece considerăm că problemele menţionate de aceştia sunt fără suport".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108