REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ce spune premierul Grindeanu despre demisia ministrului Justiţiei

Ce spune premierul Grindeanu despre demisia ministrului Justiţiei

Replica API 7 februarie 2017 | 01:58 374

sursa foto: HotNews.ro

Premierul Sorin Grindeanu a exclus posibilitatea demiterii ministrului Justiţiei Florin Iordache în următoarele două zile, spunând că va lua o decizie în acest sens, sau ministrul va lua o decizie, după cele doua zile pe care membrii cabinetului le vor petrece în parlament pentru aprobarea Bugetului pe 2017 si pentru votul asupra motiunii de cenzura depusă de PNL şi USR, notează HotNews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fara proteza ai gura ideala pt o muie calda , acum cand ninge afara. De abia asteptam sa ne masezi cu buzele tale botoxate . Multumim irina anticipat ,buzele tale , doua petale , se duc la vale direct pe coaie .
1
0
Irina vino sa iti dau proteza pe care o folosesti cind iei muie!!!
1
0
au gasit prostul si l-au manevrat cum au vrut ei pacat de Iordache asta ca ajuns marioneta unor escroci poate l-o fi amenintat ca-i ia pensia aia mica nevestei lui toti sunt niste jeguri umane
2
0
ciolos de ce nu a demis pe purla cand a adoptat sute de ordonante identic peste noapte si toate doar on interes ptr. ei nu ptr. popor, asa ca sa astepte referendumul pe care hanis al doreste fara a demite vreun ministru !
2
2
Babalacii,cum le spui tu jigodie nenorocita, i-au nascut pe parintii tai, si pacat ca parintii tai au nascut un retardat, un puturos care sta numai prin cluburi si se drogheaza, un debusolat un satanist si un homosexual care n-o sa aibe copii.Babalacii au muncit pentru a realiza ceva de care beneficiazi si tu nemernicule!
3
3
Sa pierdut proteza dentara la miting zona cotroceni ofer recompensa
3
5
Corect este:ce transmite dracnea prin gura trompetei sale ruginite asazisul premier Strambeanu.
4
5
Sunteti dejectiile societatii...dejectii d.t.p.d.v...
4
3
In Rusia bolsevica, prostii nu erau bagati in seama. Fiind considerati "saraci cu duhul". Ce puteai sa-i mai faci unuia ca asta mai ales cand este o persoana adulta?!!! Se pare ca si in Romania zilelor noastre astfel de "secaturi" nu vor mai fi luate in seama de omul de rand.
1
7
Pt. Gigi de mai jos esti u8n idiont, tu nu a-i batrini ? sa-ti fie rusine nemernicule si prost crescut.
6
2
bai geniilor. voi nu ati votat guvernul. voi i ati votat pe cei care intra in parlament. au avut majoritate psd si alde. si ei au numit pe cei care formeaza guvernul. nu l ati ales voi. incompetentilor
2
5
Astia , pesedistii , se pot manifesta plenar doar daca sunt mai multi , foarte multi , majoritari ... Nu cateva sute , sau o mie cinci sute , cati au reusit babalacii retardati sa se adune aseara , ci un milion , cati si-au imaginat tembelii ca pot aduna din prostii tarii . Cum s-a vazut , este greu sa-i aduni pe tantalaii care gandesc cu alte organe decat cu creierul , asa mititel cum este de obicei , la pesedisti ...
3
6
face-ti demite-ti inadins, ce imbecil
3
6
Dau muie la toti iohannistii de la cel cu tata n gura pana la cel cu tata in gura...
16
6
Sunt pregatit si am experienta si pregatirea necesara sa contribui la aducerea partidului pe cele mai inalte culmi
0
11
nu trebuie sa demisioneze, sa le faca pe plac PNL-istilor si USR-istilor! initiativa de reglementare a infractiunii de abuz este buna si trebuie rezolvata cat mai repede si in romania. terminati cu prostiile ca actualele reglementari sunt staliniste, constatate chiar si de curtea constitutionala a romaniei.
14
6
sa nu demite-ti nici un ministru . Ba din contra sa le face-ti inadins imbecililor sa moara de necaz sa vedem pana unde vor ajunge !
14
7
De ce sa demisioneze? A facut o ordonanta care este de zeci de ani in toate tarile civilizate Si nu a facut-o el ci Curtea Constitutionala
16
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108