REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ce spune Selly despre accidentul în care și-a lovit mașina de 70.000 de euro

Ce spune Selly despre accidentul în care și-a lovit mașina de 70.000 de euro

Replica API 13 decembrie 2019 | 00:00 463

Se mândrea recent cu mașina de lux pe care și-a achiziționat-o din banii făcuți din vlogging, însă se pare că Selly va trebui să mai scoată din buzunar o sumă frumușică pentru a-și putea poza din nou autoturismul. Asta pentru că tânărul, care a obținut de curând carnetul de conducere, nici nu și-a cumpărat bine bijuteria pe roți că a și făcut accident.

În urmă cu doar o lună, Andrei Șelaru, cunoscut în mediul virtual sub numele de Selly, a obținut carnetul de conducere și a decis să își facă un cadou de felicitare. Vloggerul a reușit să își cumpere mașina visurilor lui, un Mercedes CLS 2019 450 4M, care a costat aproape cât un apartament de 3 camere din București: 70.000 de euro.

Selly a făcut accident cu bolidul de lux pe care abia și l-a cumpărat

Deși a promis că va conduce prudent însă, tânărul de 19 ani a provocat un accident în Capitală, în urma căruia bolidul său a avut de suferit cel mai mult. Daunele au fost, din fericire, doar la autoturism însă, nicio altă persoană nefiind rănită în urma accidentului auto. Din filmările care au ajuns ulterior pe platformele de socializare, accidentul pare să fi avut loc pe bulevardul Aviatorilor. Se pare, de asemenea, că el a fost vinovat pentru coliziune.

„Eu n-am vrut să vorbesc despre subiectul acesta. Și nici măcar nu am vrut să se afle. Dar din moment ce a ajuns peste tot în presă, haideți mai bine să vă povestesc eu exact cum s-a întâmplat. Am făcut un accident din vina mea în sensul giratoriu de la Aviatorilor. Eu eram pe banda depărtată de sensul circular și voiam să fac stânga. M-am încadrat prost, în timp ce tipul care a intrat în mine era aproape de sens și în loc să facă stânga, el voia să meargă înainte. Deci cumva amândoi eram încadrați prost.

Eu am greșit când am vrut să schimb banda. Eu nu l-am văzut pe el. M-am asigurat, am mers înainte și el a intrat în mine. Cel mai important e că eu sunt bine și că omul acela este bine”, a povestit Selly pe rețelele de socializare.

Cine este Selly, cel mai faimos român vlogger de pe Youtube

Selly s-a născut pe 28 februarie 2001, în Craiova. Mama sa este profesoară de matematică, iar tatăl lui este un ingier silvic. Chiar dacă a crescut într-o familie cu posibilități materiale modeste, părinții lui Selly i-au oferit ceva – spune el – mult mai important, adică timpul lor.

Selly a fost dintotdeauna un copil foarte curios, iar acest lucru l-a făcut să-și dorească să experimenteze lucruri noi. A fost de mic interesat de TV, de felul în care se schimbă unghiul de filmare, perspectiva. Selly spune că a stat foarte mult în fața calculatorului când era mic, dar de multe ori i se părea că internetul e mult mai interesant și mai complex decât lumea din jur. Nu consideră, însă, că statul în fața calculatorului este un lucru bun, în sine.

Odată ce a început să înțeleagă și engleza, internetul și YouTube-ul i s-au părut și mai fascinante. Apoi a descoperit programul Video Mowie Maker și de atunci a început să-i bată la cap pe ai lui să-i cumpere o cameră video. După jumătate de an de rugăminți fierbinți a primit cameră, o Toshiba, dar acela a fost începutul. Din momentul în care a primit camera, a început să filmeze aproape non-stop și s-a ținut de treabă, reușind ulterior să ajungă la un număr impresionat de urmăritori.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de haram ii iei,de haram se duc.La mai multe! si la munca rapan!
0
0
Un fante de Craiova ce se da model in viata pentru tinerii din Romania ?
1
0
Inginer silvic si profa de mate!?!
1
0
cine mai e si pensatul asta ?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920