REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ce spune Vrabie despre angajatul Primăriei Medgidia care ar fi fost plătit pentru o muncă pe care nu a prestat-o

Ce spune Vrabie despre angajatul Primăriei Medgidia care ar fi fost plătit pentru o muncă pe care nu a prestat-o

Replica API 5 februarie 2019 | 00:55 669

După ce cotidianul Replica a relatat o abatere constatată de Curtea de Conturi la Primăria Medgidia, respectiv încasarea, de către un angajat, a unor sume de bani pentru o muncă pe care nu ar fi prestat-o, primarul Valentin Vrabie a reacționat și a transmis un drept la replică.

”Referitor la articolul intitulat „Supranatural! Angajat al Primăriei Medgidia, plătit pentru că a 'lucrat' în două locuri, în același timp” apărut în ediția de astăzi a cotidianului Replica, pentru o corectă informare a cititorilor, Primăria municipiului Medgidia face următoarele precizări: Pentru desfășurarea în condiții legale a serviciului de transport elevi, cu cele două microbuze aflate în dotarea Primăriei municipiului Medgidia, legislația în vigoare prevede ca entitatea care desfășoară o asemenea activitate, să aibă în structura sa organizatorică funcția de coordonator auto. În aceste condiții, în anul 2011, un angajat al Direcției de Gestionare a Domeniului Public și Privat(DGDPP), a făcut cursurile necesare și a obținut certificatul de competență profesională nr.7527/19.02.2011, eliberat de Autoritatea Rutieră Română, pentru a putea îndeplini funcția de coordonator auto. Pentru îndeplinirea acestei sarcini, așa cum era și normal, acest angajat a fost remunerat cu suma de 500 lei lunar.

Deși în anii 2012, 2014 și 2016 controalele Curții de Conturi au considerat legală această situație, în anul 2018, în mod surprinzător, la ultimul control efectuat de această insituție, la presiunile făcute prin zecile de reclamații ale consilierilor locali, Curtea de Conturi a decis recuperarea salariului angajatului. Fac precizarea că această situație a fost preluată din vechile mandate și atât timp cât alte trei controale anterioare ale Curții de Conturi nu au sezizat nereguli referitoare la această situație, nu aveam nici un motiv să anulez decizia emisă de fostul primar”, precizează edilul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie.

Citește și:

https://www.replicaonline.ro/supranatural-angajat-al-primariei-medgidia-platit-pentru-ca-a-lucrat-in-doua-locuri-in-acelasi-timp-380867/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce va mai plac vrabiile... motanilor...
2
2
am ceva cu vrabiuta asta ca nu ma ascultat si pe mine cand a trebuit !!!!
1
4
... coordonator auto pentru doua microbuze pentru transport elevi?. Mai, ma lasi ? Si inca ceva: este aceeasi persoana numita de fostul primar iordache? intreb si eu...
6
3
mai boule, tu ai citit articolul?
5
6
un mincinos notoriu nu va recunoaste nici la mormantul lui hristos
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108