REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ce țeapă i-a dat Țuțuianu lui Palaz! Comisia pe care liderul PMP n-o dorea desființată NU MAI EXISTĂ: membrii au demisionat!

Ce țeapă i-a dat Țuțuianu lui Palaz! Comisia pe care liderul PMP n-o dorea desființată NU MAI EXISTĂ: membrii au demisionat!

Replica API 28 februarie 2019 | 00:08 412

Șeful CJC nu se mai consultă cu alte partide cum se impart banii în județ?!

Șeful CJC nu se mai consultă cu alte partide cum se impart banii în județ?!

Consilierii judeţeni s-au reunit joi, 28 februarie 2019, în şedinţă. De pe ordinea de zi a şedinţei a fost retras proiectul cu numărul 14. Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Marius Ţuţuianu. Proiectul cu numărul 14 prevedea încetarea aplicării prevederilor Hotărârii Consiliului Judeţean Constanţa numărul 168/17 august 2016 privind constituirea Comisiei de analiză a solicitărilor unităţilor administrativ-teritoriale în vederea repartizării sumelor defalcate din unele surse de la bugetul de stat.

Amintim că Partidul Mișcarea Populară, prin președintele, Claudiu Iorga Palaz a anunţat înaintea şedinţei CJC că nu susține proiectul de hotărâre numărul 14 privind încetarea aplicării prevederilor Hotărârii CJC numărul 168/17.08.2016 cu privire la constituirea comisiei de analiză a solicitărilor unităților administrativ – teritoriale în vederea repartizării sumelor defalcate din unele surse de la bugetul de stat. “Apreciem că hotărârea nr. 168/17.08.2016 este utilă și ea trebuie să rămână în vigoare pentru o repartizare obiectivă și transparentă a sumelor de bani către primăriile din județul Constanța. Am considerat că este necesar ca poziția noastră față de această hotărâre să fie făcută publică”, declara, cu o zi înainte de ședință, Claudiu Iorga Palaz. Se poate aprecia, așadar, că Țuțuianu a cedat presiunilor lui Palaz!

Ce a trecut aproape neobservat însă este ultimul proiect introdus pe ordinea de zi! Este vorba despre proiectul nr. 24, care se referă fix la aceeași comisie de analiză a solicitărilor unităţilor administrativ-teritoriale în vederea repartizării sumelor defalcate din unele surse de la bugetul de stat. Conform proiectului, care a trecutd e votul consilierilor și a devenit hotărâre, comisia SE DESFIINȚEAZĂ, “ca urmare a renunțării la calitatea de membru a unor persoane”.

Amintim că din comisia de analiză făceau parte: Marian Iordache, reprezentant grup PNL, vicepreședinții CJ, Claudiu Palaz și Daniel Leraciu, Gheorghe Donțu și Mirela Matichescu.

Din câte se poate concluziona, miercuri, înainte de ședință, Țuțuianu a avut o discuție cu cel puțin 3 dintre membrii comisiei, care au înțeles să facă pasul înapoi, pentru a nu-i da “câștig de cauză” lui Palaz.

Camelia MATEI, Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stiati definitia prostiei si a dementei? E simplu. PALAZ
1
0
Teapa data de Tutuianu.Hai sa ne ridem zic.Cine ii acest PALAZ.Eu va spun frank un oportunist un traseist un facator de nimic indragostit vesnic de banul public si grabnica inbogatire personala.Realizarile is inezistente pt aceasta facala puturoasa.Deci sa ne cada lenea in scirba cu...acest asa zis reprezentant al nimanui.Sper sa ne scuteasca cu prezenta la urmatoarele alegeri,bugetul Cte-i ii va fi recunascator.
2
0
Dar Palaz se distinge si rasare ca ala urat mirositor din iarba. Palaze ai prostit tu multi dar uite unde ai ajuns. Si interesant este unde o sa ajungi. La lada de gunoi. Cand se vorbeste si cand o sa se vorbeasca de tine asa o sa ne aducem aminte. GUNOIUL DE PALAZ
3
0
Dar si tutuianu, pe el cine se angajeaza sa-l duca dracu unde sa nu se mai auda de el? Ori isi face doar loc cu coatele cat poate sa roada numai el tot? Ca doar a inceput campania, nu?SICTIR tutuianu asta vei primi !
2
0
Palaz e turbat!
4
0
Asa merita !
3
0
Bravo Horia Tutuianu! Ce atatea comitete si comisii? Prea multa birocratie!
2
1
Palaz e periculos rau, bravo presedintelui
6
1
Voi uitati cine este Palaz? Cate mangle a facut? Pentru el circul este litera de lege. Acum 1 luna zicea ca nu o sa fie Florin Gheorge director la RAEDPP si uite ca este. Doar scandal, crescut politic pe scandal, va muri pe scandal. Un mascarici.
6
0
In afara de cearta, cu ce te mai ocupi? Ce studii ai? Bisnitarule
7
0
Am fost cu Base si cu PMP si sunt dar Palaz e un jeg de om !
3
0
Bursucel a furat o iar?
5
0
Palaz isi pierde obiectul muncii pe zi ce trece. A adus PMP la 1%in Constanta cu caracterul infect de care da dovada. Bucurestiul, Tomac e varza, concluzia PMP este mort. 2-3 ziare si ziaristi platiti incearca sa mai castige un ban, in rest, tacerea mieilor
9
0
Si uite asa mache prost Palaz si Replica au luat-o in bot. Primul ca nu a mai avut obiectul muncii si fituica ca nu mai putut sa-l ridice in slavi. Bot pe peste tot
10
2
Am pierdut, nu-i nimic, Castigam la loz in plic!
6
3
Tutuianu si nicu rosu presedinti PSD! Cu ei vom castiga primaria si judetul!
6
9
si banii nu mai vin la Castelu si Cogealac ? PMP nici nu sti cat de mic incepi sa fi. cu tot cu Palaz
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108