REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CE VRĂJEALĂ! Magazin de fiţe prins cu minciuna: doar PRETINDE că face mari reduceri!

CE VRĂJEALĂ! Magazin de fiţe prins cu minciuna: doar PRETINDE că face mari reduceri!

Replica API 26 februarie 2018 | 12:07 669

Într-un mare mall din Constanţa, la un magazin de fiţe, reducerile sunt "la mişto", adică mincinoase. Dacă ar fi un exemplu singular, poate că l-am trece cu vederea, însă a devenit o obişnuinţă ca mai toate magazinele aşa-zis de fiţe din mall-urile constănţene şi nu numai să adopte strategii mincinoase de atragere a clienţilor. Astfel, cresc scandalos de mult preţurile produselor, iar la câteva zile după..., evident, anunţă "mari reduceri". În realitate, se revine la preţurile iniţiale (plus-minus câţiva lei), după cum o dovedeşte şi imaginea ataşată (Click pe foto!)- ghinionul comerciantului este că angajaţii nu şi-au bătut prea tare capul să înlocuiască bine etichetele cu preţuri!

Prin urmare, mare atenţie! Nu vă încântaţi la toate "reducerile"! Verificaţi cu atenţie înainte să vă lăsaţi duşi de nas de marii comercianţi care efectiv îşi bat joc de clienţi prin astfel de practici jenante!

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vreau reduceri "ca afara". La noi, o MAAAARRREEEE PACALEALA.
0
2
Rocsana Cristea este pseudojurnalista care a dejectat mizeriile astea si a intuit ca ar fi un articol de ziar. Dar, ca sa ii fie invatatura de minte, o sa se intalneasca in tribunal cu magazinul pe care l-a denigrat in mod total gratuit, fara a cere un punct de vedere si fara a da dovada de un minim simt deontologic. Presupun ca asa se mai trezesc la realitate si cretinii de la Replica atunci cand publica toate porcariile pe care le viseaza in timpul noptii.
6
2
Sa ma pis pe magazinele voastre si pe reducerile lor de bulangii
5
3
Am o singura curiozitate:oligofrenii care scriu la acest ziar si se cred jurnalisti de ce nu isi scriu complet numele si se semneaza R.C. B.B. si scriu doar de dragul de a face "rating" fara a se documenta si a avea o baza reala la ceea ce afirma.Daca esti un jurnalist caruia nu iti este frica de ceea ce scrii ssi esti bazat pe dovezile pe care le ai te semnezi cu numele intreg.
12
0
Pe langa faptul ca e un articol de rahat, comentati ca nu sunt reduceri ca afara, afara cand se fac reduceri se fac la un pret mai mic decat pretul de achizitie sa scape de capatul de stoc sau la o colectie mai veche de ce nu se fac si la noi asa? Intrebati ANAF si pe doamna Keovesi, nu iti permite legea sa vinzi mai ieftin cica pacalalesti statul
9
2
Este evident ca pretul era 179 lei. Magazinul este unul de renume international, ce se adreseaza persoanelor cu venituri peste medie. Cine nu isi permite sa cumpere are si alte posibilitati, nu e cazul sa injuram doar ca nu este ceea ce ne permitem. Este un articol scris in dorul lelii, doar ca sa fie postat.
7
3
Sa sugi pula la toti romanii, tu ala cinstitul pulii, mancate-ar cancerul sa te manance!!!
10
2
sa imi bag poola in mortii mamicutei tale de zdreanta jegoasa care esti! hai sictir, in pizda ma-tii in alta tara, daca nu itik plaxce aici, bai muie cu gat!!! ce ai facut tu pt tara asta?? altarul si cristosul dumnezeirii ma-tii de jeg!!!
3
4
Toti fac asa in toata tara.
2
0
Deci???Domnii de la Replica...pana la urma cat s-a terminat meciul???Sa calificat Viitorul in play-off???Apucati-va de stiri sportive pt ca acolo nu se vede de la o posta ca fabricati stiri!!!Rusinica...
7
0
Pisamas pa voi da saracii care pana acum 10 ani va plinbati cu Oltcituri tunate,akum nu va mai trebuie fesuri de la Marvimex de 4 lei bucata akuma vreti fesuri de 50 da euro bucata zdrentelor!
3
5
Aceea este o greseala...daca tot vreti sa ii "demascati" faceti poza mai multor articole unde se repeta aceasta "campanie mincinoasa" de reduceri...
9
0
Asa este peste tot,am fost saptamana trecuta la koton si am cumparat o pereche de pantaloni,surprinzator la raft la oferta costau 79,99 lei cand am ajuns la casa de marcat vanzatoarea a dat jos eticheta care era lipita peste cea veche-"reducerea" si a spus ca ma costa 59,99 lei.Am crezut ca nu aud bine,dupa care vanzatoarea mi.a aratat eticheta.
3
2
1. Nivelul profesionalismului la Replica este sub nivelul marii. 2. Stimate R.C., ar trebui sa stii ce consecinte atrage un text de genul asta, asa ca poate ar trebui sa mai ceri un punct de vedere cuiva, in completare. 3. Data viitoare cand mai fabrici stiri, ia-ti co....e la purtator si semneaza-te. 4, 5, 6...ai inteles tu, nivelul profesionalismului la Replica este sub nivelul marii. Salut!
19
2
99 % din stiri sunt false!
19
2
Normal ca sunt replici vandute la pret de originale. Iar reducerile sunt doar cu vorba. Cum sa coste un fes peste 100 de lei? Ati innebunit? In plus, mai bine ca s turcisme decat chinezisme...au o oarece calitate chiar si neoriginale fiind....cat despre articol ce pot sa zic? Ar trb mai documentat...nu asa...pe genunchi facut!
5
6
95% din produsele care se vand aici sunt replici ale firmelor cunoscute !
9
8
Trebuie sa fi cel putin dobitoc ca sa faci un asemenea articol cu reclama negativa prezentand informatii false. Pretul initial a fost de 179 se vede clar ca a mai ramas o parte din 1. Jurnalistul lu peste care a scris stirea ar trebui demis iar ziarul care a publicat asa ceva fara a face mai multe investigatii ar trebui dat in judecata. Magazinul apartine unei companii cu mult peste nivelul multora de pe piata romaneasca si nu merita o asemenea batjocura. JOS REPLICA !!!
16
8
Nu este nicio vrajeala!!!! Daca dezlipeati eticheta cum trebuia, se putea vedea clar ca pretul intreg a fost 179.95, dar cum sunteti un "ziar" mediocru si nu mai aveti ce stiri sa scrieti, ati gasit un motiv neintemeiat.Probabil toate astea vin din frustrarile pe care le aveti, ca nu va permiteti nici atat sa cumparati!Sunt salariile mici la ziar nu-i asa?!
26
3
Prost e ala care da, nu ala care cere.
33
0
Nu e nici o surpriza . Asta e romanas mokanas. Koorva si hot
9
4
Prostii de la comentarii nici acum nu inteleg ca pretul difera in functie de tara. Si sa vedeti la emag reduceri. 500 lei in plus dupa reducere. Am vazut personal.
6
3
In magazinul citat in articol politica firmei este de a schimba pretul in functie de sezon. La fesul din imagine primul pret e probabil din Septembrie dupa care l-au majorat in Noiembrie -Decembrie. Acum ca iarna se duce au redus pretul si daca astepti pana in iunie probabil ca ajunge la 35 roni. Daca nu se vinde la iarna viitoare pretul v-a creste din nou. In general au marfa de buna calitate , dar daca vrei sa cumperi ceva trebiuie sa astepti pana in extrasezon cand pretul este accesibil. ex:geaca iarna- Noiembrie 1250,Martie,950,August,450cumparat,Oct-1100.
5
5
Buna ziua , eu pot spune altceva despre ei , am luat o geaca de piele pe care peste tot pe net o gasesc la pretul de 985 lei , si de la ei aceeasi geaca si model am achizitionat la 799 lei . Concluzie eu sunt multumit . Adevarat ca au prefuri mari la anumite lucruri care nu le vad asa valoroase .
6
0
Sesizati OPC , exista amenzi ptr reclama mincinoasa ! Ar trebui sa plateasca idiotii astia care ne cred prosti ! Ar trebuii sa luam atitudine fata de retailerii astia care cred ca noi romanii am coborit acum di pom !
11
3
Un fes la.ei de la tommy era 179ron.in magazinul tommy in city acelas fes era 159ron
5
2
Wow! Voi chiar sunteti surprinsi de stirea asta. Tehnica asta de "reduceri" astea se practica de cand a aparut notiunea de "reduceri" in Romania.
14
2
Acolo este 179 de lei dar este rupta eticheta si hai sa facem un articol. Nu le iau apararea nu ma intereseaza si stiu ca in alte tari sunt alte preturi si sunt este clar ca magazinul are si falsuri dar hai sa nu mai credem chiar tot ce vedem si citim in presa.
13
11
Trebuie sa fii retardat sa cumperi din mall din romania cand pe net in UK sunt aceleasi produse la jumatate din pret. Si mai de calitate.
21
3
Daca nu are cine sa ii arda?
18
5
Nu ma mir! Asta i romanul...o mare curva! Sictir oameni de cacat! Natia dreaqu
11
9
sunt aduse din Turcia,unde pretul lor e 40%din cel practicat la noi.Majoritatea sunt atat de bine falsificate incat nu-ti dai seama.iar promotii daca vreti mergeti in alte tari civilizate,veti ramane uimiti.
33
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108