REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
14.7° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Ce zice Administrația Publică Mangalia despre hotelul Egreta, lăsat în paragină!

Ce zice Administrația Publică Mangalia despre hotelul Egreta, lăsat în paragină!

A.V. 12 februarie 2023 | 00:00 3311

,,În legătură cu articolul publicat în data de 11.02.2023 în ziarul Replica sub titlul ,, Hotel  Egreta din Venus funcţionează clandestin pentru muncitori,,  APL Mangalia - Direcţia Gospodărire Urbană şi Servicii de Utilităţi Publice dorim să formulăm următorul răspuns :

Ce zice Administratia Publica Mangalia despre hotelul Egreta, lasat in paragina!Hotel Egreta, Venus

În ceea ce priveşte hotelul Egreta, acest imobil se află în proprietatea statului şi în administrarea Consiliului Local al Municipiului Mangalia, dar reabilitarea totală sau demolarea  şi construirea unui nou complex hotelier sunt decizii care se pot lua numai la nivelul administraţiei publice centrale, întrucât reprezintă un proiect de investiţii important. Administraţa Publică locală prin compartimentul de specialitate - Direcţia Gospodărire Urbană şi Servicii de Utilităţi Publice – gestionează acest imobil în limita competenţelor specifice şi întreţine terenul şi spaţiul verde aferente hotelului, afirmaţiile dumneavoastră privind lipsa de întreţinere fiind formulate cu rea-credinţă.

Totodată, afirmaţiile jurnaliştilor sunt eliptice, întrucât deşi aceştia  afirmă că hotelul este închis, ceea ce este adevărat, totuşi se face referire la cazarea ilegală a unor muncitori aduşi de angajatori pe timpul sezonului estival.

Această afirmaţie este total neadevărată fiind publicate fapte a căror veridicitate nu a fost stabilită.  Apreciem că jurnaliştii responsabili au pus accent pe viteză şi nu pe acurateţe, şi au publicat un material nedocumentat, cu fapte total neadevărate, fiind  încălcate principiile de etică jurnalistică, acurateţea şi verificarea faptelor, motiv pentru care vă rugăm să procedaţi în mod operativ la rectificarea articolului şi aserţiunilor jurnaliştilor responsabili.”, au transmis reprezentanții APL Mangalia - Direcţia Gospodărire Urbană şi Servicii de Utilităţi Publice.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
AM lucrat in venus intre 1975-1981.Aici era inainte discoteca la Egreta.Acest hotel era din 1987 inclinat si tot mai este. Dar de distrus cu toate ca a fost multi ani in alt scop folosit decat hotel nu a luat nimeni o decizie.
1
0
Care administratie publica?
3
0
HM ca idee dacă ai fi citit articolul de ieri ai fi văzut ca scrie ca e într o parte și în comentarii cineva spunea ca are probleme cu panza freatica. Dar na, te așteptam pe tine sa ne spui.
2
3
si spitalul lui madam radu se crapa la jumate.E si pe lista de risc seismic grad 1. Dar pulimea se interneaza, alta pulime munceste acolo. Hai cu erdoganul de grad 6 pe richter.Nu e nevoie de mai mult
4
2
ca idee..hotelul acela ..este intr o parte..
1
3

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389