REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Cel mai negru scenariu pentru partidul lui Tăriceanu. 'Dacă ALDE va accepta așa ceva, se desființează'

Cel mai negru scenariu pentru partidul lui Tăriceanu. 'Dacă ALDE va accepta așa ceva, se desființează'

Replica API 23 octombrie 2019 | 00:00 244

Analistul politic Bogdan Chirieac anticipează sfârșitul ALDE dacă partidul s-a aliniat cu unul dintre principalele obiective ale Guvernului PNL: desființarea SIIJ.

”Din informațiile mele, Pro România nu se deranjează să vină la vot - n.r. pentru învestirea Guvernului PNL. Ca și PSD! Dacă ALDE, care a luptat împotriva abuzurilor, s-a aliniat, în chestia asta cu desființarea SIIJ- secție care reprezintă ultimul scut minuscul împotriva abuzurilor abominabile din justiția din România- ce va fi săvârșită probabil în prima săptămână a venirii Guvernului PNL la putere, se desființează cu totul ca partid dacă va accepta așa ceva. Pro România alege să facă opinie separată. PNL face guvern singur și cinci partide îl sprijină fără să fie lăsate să-și pună miniștri în Guvern. Probabil că Pro România își dorește măcar miniștri în Guvern, pentru a face diferența, în fața electoratului” a spus Bogdan Chirieac, la Antena 3, conform dcnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ALDE oricum ar trebui sa dispara. Este imaginea politicianismului mincinos. Se numesc in functii nu fac nimic dar influenteaza in rau viata politica si incaseaza venituri uriase. Astfel de comportament e impotriva cetateanului. Sectia aia speciala trebuie reformata nu desfiintata. Desfiintarea ei duce la comportament abuziv al unor magistrati. Dar reformarea pe principii europene de drept va permite sanctionarea procurorilor si judecatorilor corupti. Ca e coruptie si acolo dar e greu de dovedit. Insa trebuie facut democratic ca in UE nu ca in PSD-dragnea si tradatorii din ALDE.
5
1
Eu am votat ALDE. Daca voteaza pt desfiintarea Sectiei speciale nu i mai votez. Vreau aa continue lupta antiglobalizare
3
3
Adio Alde adio Tariceanu !----parca a mai spus unul cu adio !
6
1
Tariceanu e o figura absolut detestabila. Incredibil ce metamorfoza a suferit individul asta. Si totul pentru ca PSD nu l-a sustinut la prezidentiale... Dar ceilalti, Norica Nicolai, de pilda, ce fac?
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920