REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Celebrităţile care şi-au luat brevetul de pilot. Angelina Jolie şi John Travolta se află printre ele

Celebrităţile care şi-au luat brevetul de pilot. Angelina Jolie şi John Travolta se află printre ele

Replica API 17 ianuarie 2020 | 00:00 435

John Travolta

Pilotajul a devenit o provocare pentru foarte multe celebrităţi. Fie că au visat la asta din copilărie sau a fost o alegere de moment, tot mai multe vedete par hotărâte să se lupte cu înălţimile. Iată doar câteva dintre VIP-urile care au tras din greu pentru a obţine faimosul brevet!

Angelina Jolie călătoreşte mult, iar asta datorită filmelor în care joacă sau proiectelor sale de caritate. Acest lucru a inspirat-o să devină pilot. Înainte de a fi fotografiată zburând şi de a deţine un brevet, actriţa mergea alături de fiul său la aeroport şi privea avioanele.

Tom Cruise apare de multe ori în filme sale în rol de pilot, dar mulţi dintre admiratorii săi nu ştiu că această profesie o îmbrăţişează şi în viaţa de zi cu zi. În 1994, Cruise a obţinut certificatul de pilot, un vis pe care îl avea din copilărie. În "Misiune imposibilă", Cruise chiar pilotează un elicopter.

La 52 de ani, Harrison Ford şi-a început cariera în aviaţie. Înainte de a deveni pilot de salvare, el lucra cu Asociaţia Piloţilor de Aeronave. Celebrul actor s-a prăbuşit cu un elicopter din timpul celui de-al doilea Război Mondial, dar din fericire a ieşit din accident nevătămat.

Clint Eastwood crede că aviaţia poate fi asociată cu libertatea.„Eşti doar un număr pe cer. Toată lumea te lasă în pace ”, spune starul cu faţa neiertătoare.

Kurt Russell recunoaşte că nu i-a fost uşor să înveţe cum să zboare. El consideră că această experienţă este una specială: „Cred că iubirea piloţilor pentru avioane nu poate fi explicată. Este o experienţă în sine. Este ceva care îţi poate schimba viaţa ”.

okmagazine.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108