REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Centrul Constanței, împânzit de magazine second-hand. De ce preferă constănțenii hainele la kilogram!

Centrul Constanței, împânzit de magazine second-hand. De ce preferă constănțenii hainele la kilogram!

Replica API 31 decembrie 2017 | 00:34 1082

Afacerile cu bunuri second-hand înfloresc la Constanța. Indiferent că este vorba despre haine, jucării sau alte lucruri necesare prin casă, constănțenii sunt din ce în ce mai interesați să le cumpere la prețuri cât mai mici, chiar dacă bunurile nu sunt noi, scoase din țiplă.

Drept urmare, în centrul municipiului Constanța, în special pe strada Ștefan cel Mare, second-hand-urile au ajuns să fie unul lângă altul. Iar, drept dovadă că au căutare, și oferta este din ce în ce mai diversificată, de la haine, poșete, încălțăminte, până la prosoape, draperii. Clienții spun că nu îi deranjează că sunt bunuri folosite. „Sunt aduse din străinătate, oricum sunt, de multe ori, mult mai bune calitativ decât cele pe care le găsim la noi, în magazinele pe care ni le permitem, ca preț! Așa că de ce aș lua o bluză nouă, la 50 de lei, care până în primăvară se scămoșează și se lărgește teribil, când pot găsi aici un pulover foarte bun, poate chiar de firmă, la 10 lei sau chiar mai ieftin?”, a afirmat o constănțeancă.

Iar patronii acestor afaceri spun că nu se plâng. Sărbătorile de iarnă le-au adus câștiguri frumoase. „Sunt oameni care vin din județ și iau cu sacoșele, și haine, și jucării. Poate le dau mai departe, cine știe!”, spune patronul unei astfel de afaceri.

Jucăriile pot fi găsite la prețuri între 1 leu și câteva zeci de lei, în funcție de greutate, hainele, la fel, de la câțiva lei până la 10 – 15 lei, fețe de masă la doar 3 lei, draperii la aproximativ 15 lei.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa este,lucrurile vandute in magazinele noastre sunt de proasta calitate,chicioase si la suprapret. Pe langa asta,romanii saracesc din ce in ce mai mult,economia asa zisa infloritoare fiind de fapt a strainilor care isi duc la ei profitul,salariile scavilor romani fiind la fel de cacat. Crede cineva ca romanii nu si-ar dori salarii ca afara si demnitatea de a achizitiona bunuri tot ca afara la pret dar si calitate plus aspect? Nu se poate din cauza ca Romania inca nu are o conducere pentru romani,economia reala e varza si gata!
6
0
La pesedei...votati pdl sa va ia doar 25 la suta din salariu...
0
6
oras de tigani si de 31 dec 00:45 Probabil ca daca era la guvernare gashca pdl..pnl..usr,Constanta si alte orase din tara,nu aveau aceste magazine la mana-doua !!!!
2
4
saraci.o sa ne dam hainele de la o generatie la alta ca sa avem cu ce sa platim huzureala gastii psd-alde.
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108