REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Chef Bontea și Munti au câștigat „Chefi la cuțite“, sezonul 6

Chef Bontea și Munti au câștigat „Chefi la cuțite“, sezonul 6

Replica API 24 ianuarie 2019 | 00:00 372

Marea finală Chefi la cuțite sezonul 6 s-a dat între echipele lui Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu fiind "eliminat" în semifinale, când toţi concurenţii lui au părăsit showul. Click! a avut dreptate! După momente tensionate și clipe de cumpănă, un juriu format din 11 chefi că hotărât că Mihai Munteanu alias Munti este câștigătorul sezonului 6 "Chefi la cuțite".

Cei trei concurenţi care s-au luptat pentru marele premiu de 30.000 au fost Maria Brulacu şi Andrei Balasz, din echipa lui Cătălin Scărlătescu și Mihai Munteanu alias Munti, din echipa lui Sorin Bontea. Cum Scărlătescu a intrat în finală cu doi chefi, după ce în ultimele două sezoane nu a avut niciun concurent, Cătălin şi-a putut stăpâni cu greu bucuria. ”Sezonul șase, pentru mine, a fost sezonul de vis. Aștept să se termine la fel. Aștept steluțele galbene să cadă din cer!”, a afirmat acesta încrezător.

Nu a fost să fie, pentru că Munti, din echipa lui Sorin Bontea, a câştigat sezonul 6 al "Chefi la cuţite". El a reuşit să impresioneze un juriu de 11 chefi profesionişti, printre care Nicolai Tand şi Simona Pope. El şi ceilalţi doi finalişti au avut de pregătit un meniu complet, un starter, un main course şi un deserte, în trei ore, ajutaţi de foştii concurenţi din acest sezon. Cu multă grijă, Mundi i-a dat gata cu un desert din trufe de ciocolată şi a plecat acasă cu cei 30.000 de euro, deşi nu multă lume l-ar fi crezut în stare de acestă performanţă la începutul concursului.

Chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au degustat sute de farfurii la preselecții, însă au intrat doar 18 persoane în echipe, iar la final doar trei au ajuns în finală. Chefii au decis care sunt cei trei finaliști de la "Chefi la cuțite". Munti din echipa albastră și Maria Burlacu și Andrei Balasz din echipa galbenă au fost cei trei bucătari care s-au luptat pentru marele premiu de 30.000 de euro, în finala sezonul 6.

Chef Sorin Bontea a luptat pentru trofeu alături de Mihai Munteanu (Munti), iar chef Cătălin Scărlătescu a intrat în finală cu doi concurenți, Maria Burlacu (cuțitul lui de aur) și Andrei Balasz.

Finaliștii și-au ales ajutoarele dintre concurenții care au fost eliminați. Astfel că, Maria a ales-o pe Ana Crudu, Nela, Smiley, Edna și pe Creata. Munti i-a ales pe Alex, Silviu, Valentin Dumitrescu, Denis și pe Sorin. Andrei i-a ales pe Ovidiu, Cătălin, Marius, Mona.

Echipa lui Florin Dumitrescu, eliminată de la "Chefi la Cuțite", înainte de finală

După probe, toți concurenții din echipa roșie au fost eliminați, astfel că, Florin Dumitrescu nu mai concurează în finală.

"Bontea l-a sabotat încă de la început, i-a luat doi concurenți, printre care cuțitul de aur. Era cumva de așteptat", a comentat Scărlătescu la aflarea veștii.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920