REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CHEF cu MANELE și BUSTURI GOALE în BURICUL TÂRGULUI! VIDEO

CHEF cu MANELE și BUSTURI GOALE în BURICUL TÂRGULUI! VIDEO

Replica API 3 iulie 2020 | 17:13 3659

Ritmuri de manele şi 5Gang în parcul de la Far, acolo unde câţiva tineri, scăpaţi de grijile examenelor, au hotărât să sărbătorească absolvirea studiilor (cu brio) la bustul gol şi unduindu-se pe ritmuri orientale. Cu toate că stăteau chiar sub geamurile unui bloc, lucrul acesta nu le-a stăvilit cheful de distracţie, decibelii deranjând locatarii blocului şi nu numai, timp de aproape 2 ore.

Locatarii din zona parcului de la Far au fost deranjaţi, timp de aproape 2 ore, de mai mulți tineri care au ţinut cu tot dinadinsul ca toată lumea să afle gusturile lor desăvârşite în materie de muzică. Motivul veseliei acestora se pare că ar fi fost absolvirea cu brio a examenului de bacalaureat, lucru care nu explică totuși nesimțirea cu care agresau urechile trecătorilor prin muzica dată la maxim.

Polițiștii locali au ajuns în 40 de minute

Anunțați de un locatar nemulțumit, polițiștii locali au fost foarte prompți, ajungând în... 40 de minute. Lentoarea venirii lor a fost depășită doar de lentoarea cu care au reușit să parcheze mașina și apoi să se apropie de cei care chefuiau, aceștia având destul timp la dispoziție să oprească muzica.

Cheflii au scăpat doar cu un avertisment, motivarea oamenilor legii fiind că..., în momentul în care au ajuns ei, nu se auzea nici o muzică. Astfel că, încă o dată, brațul lung al legii s-a dovedit neputincios în fața acordurilor de darabană.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
inconpetenti . desfiintarea politiei locale
3
1
La Cernavoda au revenit la vechile obiceiuri de a se odihni la tura de noapte acasa,sau poate se pregatesc sa ia BACul!
6
1
O institutie marca primaria constanta, calitatea indoielnica a angajatilor, salarii mari ca vorba PSDului prostia costa si lipsa de reactie ca na de la ureche de unde vine informatia si pana reactioneaza neuronul se intelege lentoarea
5
3
...Politia locala sa se deplaseze si seara dupa ora 22 in Faleza Nord ...e jale pe plaja...pana dimineata la 4...la 5 urla muzica makedoneasca si manelele...daca suni la dispecerat nu iti raspunde nici draqu...
9
1
Laure, ai loat bacu ? Agramatule!
10
3
politia locala,n-am cuvinte sa descriu aceasta institutie....am sunat de multe ori pentru ca nu puteam iesi cu masina din curte din cauza unora care nu vor sa inteleaga ca acolo e singura cale de acces si locala nu a ajuns niciodata,mereu aceeasi scuza penibila "o sa trimitem un echipaj" si niciodata nu i-am vazut
12
1
asta si asteptau cei de la locala, daca nu cumva i-au avertizat pe semenii lor in ale manelelor: sa intrerupa muzica ca sa spuna ca nu se confirma... ce poti sa le ceri acestor gunoaie care se roaga de fetele de pe centura sa futa pe gratis , dupa cum mi-a zis o fata de acolo...?!?
7
2
tarii, se distreaza si ei ca peste 20 , 30 de ani vor incepe munca si atunci adio !
9
3
RROMania!!!!!
3
1
muee laur si neamurilor
12
1
Acolo parca aveti voi birourile cazanelor cred ca voi ati fost deranjati lasati copiii in pace
6
16
romani tiganizati. rasa aflata in plina expansiune.
19
0
muieee laur
14
2
Ba disperatilor, sunt niste copii. Au ascultat muzica in parc in pula mea pentru ca nu au bani sa asculte in alta parte, pentru ca voi desteptilor educati si civilizati le ati furat dreptul de a trai civilizat si de a avea un loc de munca decent. Muie ma asta de la 00:14 sa-mi bag pula creieru tau extra dezvoltat si eu si toti copiii astia de ascultau 5gang in parc. Cat despre politia locala, bravo ma gunoierilor, e bun avertismentul. Mergea o amenda pentru sifonu comunist care a facut reclamatie pe motiv ca a mintit ca era muzica! Asta ca sa invete sa nu mai fie paracios cacamas pe el de jet.
8
36
Aceste scene se intampla in toata CLOACA numita constanta !!! Nu este un caz izolat !!! In toata constanta rasuna aceasta SUBCULTURA ORDINARA, " muzica " ANALFABETILOR si RETARDATILOR, a celor care nu au nici macar un sfert de neuron in cutia ce le tine loc de cap !!! OLIFOFRENISMELE acestea numite MANELE sunt un ATENTAT LA LIMBA ROMANA si la CIVILIZATIE !!! Nu cred ca un om normal poate asculta asa DEJECTII AUDITIVE !!!
36
5
Asta ptr ca si comunitarii sint niste cocalarii feveniti politisti
19
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108