REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

CHESTIONAR privind viitorul Zonei Peninsulare

CHESTIONAR privind viitorul Zonei Peninsulare

Replica API 9 februarie 2019 | 23:56 430

Constănțenii interesați de soarta Zonei Peninsulare sunt invitați să răspundă unui chestionar lansat în mediul online de un sociolog, răspunsurile urmând să fie transmise Primăriei Constanța, ulterior.

Simona Niculae este un sociolog constănțean și locuitoare a Peninsulei. Specialistul spune că este preocupat de soarta zonei, motiv pentru care a realizat chestionarul respectiv, în contextul consultării publice lansate de Primăria Constanța cu privire la actualizarea Planului Urbanistic Zonal al Peninsulei.

„M-am gândit că un format ușor de înțeles și de completat ar crește participarea la dezbatere și impactul opiniilor cetățenilor. Completarea lui durează câteva minute. Datele vor fi analizate şi trimise Primăriei pe 18 februarie a.c. şi tot atunci vor fi făcute publice”, a afirmat sociologul Simona Niculae.

De asemenea, sociologul a arătat că a realizat un grup pe Facebook, Grup de Inițiativă Civică Peninsula, unde vor fi postate informații relevante.

Chestionarul poate fi completat aici: AICI.

Sesizări în scris către Primărie se pot trimite şi aici: primarie@primaria-constanta.ro.

F.B.

Citește și: PUZ-ul pentru Zona Peninsulară NU E GATA, e la stadiul de propuneri şi discuţii. Ce explicaţii oferă Primăria

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@ E Simplu : complet de accord cu tine ! Pana la chitac. Muie chitac ! Muie dragnea vitamina d cu cacat, muie pesede !!!
1
0
uitati-va si voi cum arata Piata Ovidiu, acea cladire "moderna", blocurile comuniste anvelopate ici si colo, apoi acele daramaturi.Puteti compara Piata Ovidiu cu cele din Sibiu?Brasov?Timisoara?Arad? Oradea? Iasi? Constanta are cea mai urata piateta, oras de kkat
1
0
CHITAC PRIMAR ! Majoritatea din Primarie dati afara! Primaria deschisa pentru cetateni! Apoi putem discuta despre orice fel de viitor. In 2020 sa terminam cu Epoca Mazare si PSD. Inca mai avem o sansa.
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212