REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Chestionar: Sunteţi mulţumiţi de activitatea Poliţiei Locale?

Chestionar: Sunteţi mulţumiţi de activitatea Poliţiei Locale?

Replica API 23 martie 2018 | 00:37 739

Primăria Municipiului Constanța organizează în perioada 23 martie – 15 aprilie 2018 consultarea opiniei publice cu privire la activitatea Poliției Locale prin completarea unui chestionar online.

Chestionarul conține 8 întrebări care vizează modul de apărare a drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanei, a proprietății private și publice, prevenirea și descoperirea infracțiunilor în următoarele domenii: ordinea și liniștea publică, circulația pe drumurile publice, protecția mediului, activitatea comercială, disciplina în construcții și afișajul stradal.

Precizăm că nu se solicită date cu caracter personal, iar răspunsurile centralizate vor fi confidențiale şi vor fi utilizate exclusiv în scopul consultării.

Răspunsurile vor sprijini în mod esențial luarea unor decizii de eficientizare a activităților desfășurate pe plan local referitoare la nevoile cetățenilor conform atribuțiilor conferite de lege.

Chestionarul este disponibil aici:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScuye0GrOpwXddnp5Obv9GnypKYc-lXShUUTohv5_YscIuQrQ/viewform

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar sa i ...pe toti gardienii
0
1
Propun schimbarea numelui in gardieni -nu pot fi politisti -acti itatea lor n-are miscare suficienta iar salariile sint ca la pol nationala
1
0
Ca stiti voi ce e bine, toti cei ce criticati...mai da va n plm de sclavi
2
5
De la inceputul anului se vede mana forte din conducere. Bravo. Tot asa piti!!!
2
4
Aparat de represiune bugetar foarte stufos cu atributii ce se suprapun,tara e saraca ,nu duce atatia,locala,nationala,jandarmi,pompieri,SMURD,DNA,DIICOT,SRI,SPP,STS,MApN,DGA,DGIPI adica cata frunza si iarba la 5 mil.pensionari,3mil. diaspora!
5
4
Foarte mulltumit
1
6
Pe aici...v au sanctionat si aruncati cu laturi
2
8
de ce nu intrebati...care este retributia lunara a unui politist local,care,practic nu face...nimic..nimic...doarme,fumeaza,se plimba pe motorina primariei,sta la minciuni,..mananca KAKAT la greu de unul si de altul...practic acest organizm...POLITIA LOCALA..n-ar fi necesara ..primaria ar face bani grei la buget...acesti indivizi papa multi bani din bugetele primariilor...propun desfiintarea acestei structuri locale......
9
3
ma doare la basca de rutiera, am folie pe fata la logan alb de buc!!
3
1
S-a dat voie cu folii negre si pe lateralele fata ale autoturismelor ? Ca am vazut in oras un Q7 cu nr. CT..ZFY , si un A7 cu nr. CT..FRK cu toate , absolut toate geamurile infoliate. Intreb pentru un prieten.
4
1
Folie pe geamurile din fata la greu!
7
0
Va doare rutiera pe voi ''''poli---,,,!?
2
1
Au ajuns toti prostii si boschetarii Politisti licali
7
2
S-a dat voie cu folii negre si pe lateralele fata ale autoturismelor ? Ca am vazut in oraj un Q7 cu nr. CT..ZFY , si un A7 cu nr. CT..FRK cu toate , absolut toate geamurile infoliate. Intreb pentru un prieten.
7
2
O gloata de incompetenti, cu ifose cat casa si incredibil de ignoranti. Patruleaza numai pe Tomis si in cartierul Consilierilor iar pietele si intersectiile colcaie de cersetori si tigani . Carutele defileaza prin oras iar gasca asta de incapabili , in frunte cu Fagadau se fac ca ploua. Marca PSD!
5
1
nu ca dorm in izmene si daca le faci o sesizare percuteaza foart e greu sau dedloc. Rusine dogaru.
4
5
Un exemplu:in zona obor la Medgidia se arunca gunoi,mult gunoi.Pol locala vine cu masina si girofare sa verifice.Idioti,pisici cu clopotei!
2
0
In Constanta Politia Locala desfasoara activitati numai in domeniile in care se pot aduce bani,si la buget si la buzunar! In atributiilor lor mai intra si activitati de ordibe publica si de informare a cetatenilor si de popularizare a legislatiei s.a.m.d.
3
0
Nu au educatia si pregatirea necesara.Mod de exprimare in scris deplorabil ,aroganti,tinuta neingrijita.Ocupati-va riguros de pregatirea lor,altfel fac de ras institutia.De la gardian public la politist local,daca nu te pregatesti,este ca si cum ai fii avansat la apelul bocancilor.
6
2
O adunatura de hoti, spagari si curve, condusi de turnatorul la Dna Encica Dragut si gasca Nache Mihaela, serban toader, vaduva ionut, pripisi ionut, mereuta emil etc. astia sunt cei mai mari hoti din primaria Constanta , turnatori si curve !!!!
4
1
Completeaza chestionarul daca nu iti place ce fac...de pe margine e usor cu comentariile. Eu zic ca fac ce trebuie.
3
11
Daca isi fac treaba, e foarte buna
3
10
aparatul de opresiune a lui daddy.de-aia le si da malai pe indestulate.prosti dar fideli.
6
0
Niste prosti f aroganti. Mai ales ala cu nume de cimitir bucurestean.Si cu niste salarii mult peste capacitatea lor intelectuala
11
0
sa mai treaca un pic pe la scoala mi au gresit numele in procesul verbal cu buletinul in fata!!!
10
0
Politia locala este o frectie la picior de lemn, amendeaza babele cu patrunjel insa protejaza infractorii. Stati sa vedeti cati cersetori vor lua cu asalt intersectiile si maidanele din oras imediat cum incepe vara.
19
2
Fara drept de rutiera este ok
10
3
Argatii primariei, am fost coleg cu cativa din politistii locali in scoala siiiiii surpriza erau corijentii clasei
16
4
Sa le o sugi....dU te dracu de vita
5
14
Niste prostanaci, niste tantalai. Absolut incompententi, si degeaba ca si institutie. Poate ar fi mai utili comunitatii daca ar face de paza prin piete, parcuri, etc si nu ar mai sta degeaba in birouri.
18
3
Nu. Se ocupa numai de circulatie si de prapaditii din piata Tomis 3, dar de cei care vand legume fara bon, nu. Ar trebui sa se ocupe de ordine si liniste publica
14
1
Pe spatele omului din poza srcie POLITIA LOCALA nu POLITZIA LOCALA. Din dex: POLITIE, politii Activitate practica politica, afaceri politice
1
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108