REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Chiru a intrat în campania electorală împărţind trandafiri roz

Chiru a intrat în campania electorală împărţind trandafiri roz

Replica API 20 aprilie 2016 | 00:55 264

De ziua de naștere a marelui inginer Anghel Saligny, senatorul Christian Gigi Chiru a intrat oficial în cursa pentru Primăria Constanța.

„Se împlinesc 162 de ani de la nașterea celui care a fost inginerul Anghel Saligny, care prin curajul său și-a lăsat amprenta peste secole în Dobrogea. Saligny ar trebuie să fie un model și pentru fiecare candidat și primar al Constanței, așa cum a fost și pentru mine o inspirație când am conceput Legea Dobrogei, pe care o sărbătorim în fiecare an, la 14 noiembrie. Astăzi, lansez oficial un nou proiect politic în jurul unei echipe implicate, pe mâna căreia îmi las toată încrederea, la fel cum Anghel Saligny a procedat când a construit Podul de la Cernavodă și la finalizarea căruia, aflat sub pod, a spus: „Știam că va ține”! De astăzi, începem să strângem semnăturile pentru candidatura mea la Primăria municipiului Constanța. Timpul este scurt, însă, alături de echipă, am convingerea că vom reuși să îndeplinim obiectivul prevăzut de lege”, a declarat candidatul ALDE la Primăria Municipiului Constanța, senatorul Christian Gigi Chiru.

Senatorul Christian Gigi Chiru consideră că municipiul Constanța are nevoie de consecvență în abordarea administrativă şi spune că nu a renunțat nici o clipă la proiectul său pentru municipalitate, demarat în 2012, completat prin activitatea parlamentară necontenită a ultimilor patru ani. „În această campanie intru cu iubire și curaj pentru constănțeni și, așa cum s-au obișnuit să mă întâlnească în fața ușii lor, pot să fie și de această dată siguri că voi lupta pentru ei. Este prima cursă electorală la care particip optimist și relaxat, pentru că știu că cei peste 15.000 de constănțeni care m-au întâmpinat pot să facă diferența!”, a mai declarat senatorul Christian Gigi Chiru.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108