REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Chiru prevede că Mazăre va fi debarcat de colegii din PSD

Chiru prevede că Mazăre va fi debarcat de colegii din PSD

Replica API 22 ianuarie 2015 | 14:17 232

„Suntem în epoca reformelor; spiritul public se agită asupra atâtor şi atâtor cestiuni, toate vitale, a căror dezlegare nu mai poate suferi întârziere”, zicea I.L. Caragiale în schița al cărei titlu, „Reformă”, este cuvântul de ordine în partidele actualei clase politice.

În această categorie se încadrează și co-președintele PNL Constanța, Christian Gigi Chiru, care susține că „în PSD Constanța, mămăliga fierbe la foc mocnit” și că „vremea socialismului de lux începe să se clatine”, făcând referire la primarul Constanței, rivalul său politic, Radu Mazăre și pe care îl vede debarcat din partid în viitorul apropiat.

„Mazăre își apără imaginea de dur, în timp ce forțează propria excludere din PSD, pentru a fugi la UNPR. (...) Este vorba despre un pas care urmează să fie făcut în PSD: debarasarea de balastul din partid, și anume suspendarea celor care sunt trimiși în judecată pentru fapte de corupție, inclusiv a lui Mazăre și a lui Constantinescu”, susține Chiru, care vede și un deznodământ pentru formațiunea locală a PSD, eterna și fascinanta trădare.

„Dragul meu concitadin Radu, stai liniștit, nu ești nici primul, nici ultimul din PSD care a fost folosit și aruncat la coș. La ușă bat insistent și alții”, a concluzionat Chiru.

Nu ne rămâne decât să îi aducem aminte lui Chiru de concluzia schiței lui Caragiale, „reforma trece, năravurile rămân!”

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108