REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Chiru spune că nu poate fi suspectat că "face jocul altor partide" în cazul stabilirii liderului interimar al PDL Buzău

Chiru spune că nu poate fi suspectat că "face jocul altor partide" în cazul stabilirii liderului interimar al PDL Buzău

Replica API 26 martie 2014 | 00:00 213

Secretarul regional al PDL pe regiunea sud-est, Gigi Chiru, susţine că numirea lui Valeriu Alecu la conducerea PDL Buzău nu a fost "ascunsă" Biroului Permanent Naţional, ci a fost discutată cu liderul partidului, Vasile Blaga, astfel că nu poate fi suspectat că "face jocul altor partide".

Gigi Chiru a declarat, marţi seară, corespondentului MEDIAFAX că l-a propus pe fostul deputat Valeriu Alecu la conducerea organizaţiei PDL Buzău pentru că "nimeni nu dorea să-şi asume acest interimat".

"Am purtat câteva discuţii cu el, ştiam că este curtat de cei de la PMP, dar el a făcut o opţiune pentru PDL, acceptând la momentul respectiv să-şi asume conducerea Biroului, după care lucrurile s-au precipitat un pic în sensul că domnul Florescu, domnul Preda şi toţi ceilalţi de acolo au ridicat problema în sensul că este mai bine totuşi să îşi asume cineva din Biroul Buzău acest interimat. Domnul Alecu a refuzat la un moment dat să îşi asume un rezultat în media naţională şi lucrurile s-au schimbat. Dar suspicuni de genul că cineva conştient sau inconştient făcea o numire acolo... Nu a fost o numire ascunsă conducerii Biroului Naţional, a fost o numire discutată cu domnul Blaga. Nu putem fi suspectaţi că facem jocul altor partide, pentru că dacă am face jocul altor partide, am face o opţiune în sensul ăsta, ori nu cred că-l putem suspecta pe domnul Blaga sau pe mine de o astfel de intenţie", a afirmat Chiru, potrivit Realitatea TV.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108