REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

CHIȚAC: REFERENDUMUL pentru DEMITEREA mea îl vor politicienii și presa pe care i-am decuplat de la BANII PUBLICI

CHIȚAC: REFERENDUMUL pentru DEMITEREA mea îl vor politicienii și presa pe care i-am decuplat de la BANII PUBLICI

Replica API 28 februarie 2021 | 00:00 19062

În spațiul public constănțean a fost lansată o petiție pentru strângerea de semnături în vederea organizării unui referendum pentru demiterea primarului Vergil Chițac. Scandalul s-a iscat în jurul regulamentului parcărilor, regulament care a stârnit destule controverse în ultimele zile din pricina taxelor mari impuse pentru șoferi.

Dar cine este in spatele acestei acțiuni?

Ne lămurește chiar Vergil Chițac. "Cei din presă și politicienii pe care i-am decuplat de la banii publici", a declarat edilul pentru Replica.

Chițac a motivat, incă o dată, de ce a impus aceste taxe in regulament. "Trebuie să depopulăm centrul Constanței de mașini. Trebuie descurajați șoferii să mai parcheze în centru. Sunt instituții in centru, vine lumea cu treabă, nu are unde să parcheze. De asemenea, trebuie să micșorăm numărul de mașini din Constanța, să îmbunătățim calitatea aerului. Și, totodată, trebuie bani să facem parcări. Sunt peste 150.000 de mașini in Constanța și foarte putine parcări", a completat edilul.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felul in care suntem furati cu taxa abuziva pentru spatiu verde de 50 lei de persoana spune tot ce primar incompetent avem.De 2 ani defrisati tot radeti tot din radacina in Constanta.Va rog Replica filmati t**e cartierele si facecti public dezastrul ecologic.Acest primar un corupt spagar de la marina il stie toata Constanta trebuia sa ne asteptam ca nu va face nimic pentru Constanta acest individ. Pe e spatele populatiei sarace ei se imbogatetsc cu taxe de spatiu verde si nu au plantat nimic de 2 ani doar au taiat.Sapati putorilor voi si puneti gard viu sa faceti bataturi in palma cu sange sa carati un bidon cu apa din casa sa prindeti o floare sau un arbust si apoi sa distrugeti.Sa carati voi tone de gunoi cum am cara eu zeci de ani.Nu ati plantat un arbust ba mai mult anul acesta ati taiat in dusmanie gard viu din radacina langa trotuarul blocului gardu a fost pus pentru a stopa apa de la ploaie .Cand o sa ploua o sa stati voi sa scoateti apa de pe trotuarul blocului.Pentru bani faceti prapadul acesta,sa ne aratati ce curatenie faceti voi.Nu ati plantat si nu ati facut un rand sa sapati cu tarnacopul in piatra si sa plantati un fir de arbust,un pom sau o floare unde ati ras tot si gard viu tot.Sper ca organele competente sa se autosesizeze si sa intre toti la puscarie pentru defrisarile ilegale si banii furati incasati ilegal .Nu ati pus o floare de 2 ani de zile de cand taiati abuziv tot cu incompetentii vostri angajati.De 2 ani furati bani de la populatia Constantei si defrisati tot. Ati taiat din radacina gardurile vii,ati taiat pomi,ati taiatarbusti de iasomie din radacina.De ce taiati animalelor gardul viu din radacina,pune ma-ta altul? Ati furat sute de mii de euro de 2 ani cu aceasta taxa si nu ati plantat nimic in locul unde ati distrus gardurile vii ati lasat tarana si cioturi.Doar cei de la spatiul verzi aroganti si plini de ei.Ce scoli si ce diplome aveti de ati distrus orasul acesta?Toti ce de la spatii verzi in frunte cu Primarul sa ajungeti la puscarie acolo unde va este locul pentru furt din banii publici si distrugerea spatiilor verzi.Primarul sa-isi scoata banii furati sa planteze impreuna cu hotii din primarie de toti banii furati pomi,gardurile vii distruse arbustii ornamentali de iasomie taiati din radacina,pomii taiati ilegali si neplantati nicodata. Sa lase presa in pace primarul corupt .Presa isi face datoria.
1
0
Unde semnez sa-l dam jos?!
2
0
Mai, desteptule tu si cu dir executiv ala. La Viena, noaptea parcarea nu este taxata, in weekend la fel. Si acolo sunt multe masini, dar primarul orasului face tot posibilul si le pune la dispozitie transport in comun foarte bine organizat si bine pus la punct. Nu ca aici, unde la orele de varf ii mirosi gura nespalata a celui din fata ta. In Sibiu, la nici un minut km 0, am gasit loc de parcare, cu PARCOMAT ATENTIE, nu cu sms, si cu 1 leu pe jumatate de zi, bineinteles ca noaptea si in weekend parcarea nu se platea. Voi pe ce planeta va credeti? Si cine va credeti?
2
0
Dnu Chitz Chitz nu mai prinzi al doilea mandat. Ti -ai dat foc la caruta. Du-te sa prinsi peste....
3
0
Bai sluga ! Ce m-as bucura sa te uiti pe comentarile astea sa vezi cati oameni iti iau familia in pl cati oameni se pisa pe tine. Bai handicapatule o sa fi demis !
2
0
El crede ca si la carma primariei constantei o sa faca la fel ca la institut, adica o sa ii lucreze pe toti si sa-si umple buzunarele cu banii altora. Multi oameni buni au plecat din cauza lui. A fost ales, inca de tanar, putea sa aiba o cariera stralucita, ca prost nu e, dar mintea ii merge numai la lucraturi infecte si la shpaguiala. Nu se compara cu Basescu, care nici el nu e usa de biserica dar e facut din alt material. Si basescu nu s-ar fi complacut niciodata in gafele stupide si discursurile de istet pueril cu care el crede ca abureste constantenii.
2
0
ai decuplat pe uni si vati cuplat voi rupti de foame
4
0
cica vrea sa ii goneasca pe astia cu masinile din centru! Nu mai bine ii impuscam, tovarase amiral?!
6
0
astept licitatiile Sunt persoane care au cate 2 locuri de parcare pe apartament . ma duc pana in 5000 de ron daca e nevoie sa le vad multele .
1
3
Amirale creaza parcari ca sunt zone pline de gunoie care ar putea fi transformate in parcari in gata liceului eminescu in fata sediului PNL unde parcati toti pe spatiul verde cand veniti sa mancati caca la partid,muta autogarile la margine cum a vrut fatalau si se mai elibereaza orasul castigi parcari zona gara si tomis 3, fa parcari in spic nu trotuare de 7 mp ,obliga molurile ex doraly noaptea sa nu mai puna barierele si toti din zona cand vin acasa au unde sa parcheze si nu mai urca masinile pe trotuare,curata orasul de toate masinile abandomate,in zona campus poti face parcare
13
1
Cel mai slab primar ever. Echipa zero, numai prosti in jurul lui. Nu tin cu PSD dar aia erau maestri pe la ga PNL Constanta. Varza nea Vergile, varza! Si cata ura si cat hate aruncati cu cacatu ala de Constanta Alfel, acum nu mai aveti gura asa mare nu? Gasca de incompetenti la fel ca la GSP
19
0
Eu cred ca ai probleme mari domnule Chitac .Trebuue sa il demiti de horia Constantinescu si pe Cridtinel Dragomir. Te-a facut PSD praf. Se vede acum ca esti un om foarte slab si echipa ta slab este putin spus catastrofala.
18
0
Sa o sugi primare
19
2
Asta e pb ta, esti DECUPLAT de la realitate! Dai vina pe inamicii politici, dar e mai grav, ai infuriat majoritatea cetatenilor si vei sfarsi mai repede decat iti imaginezi.
15
1
D-le contraamiral una este sa te faci de ras pe "persoana fizica" si alta este sa faci de ras si haina militara. Oare asa ai invatat in armata romana?
14
1
Si AURolacii unde sa isi bea cafeaua. I-a ars primarul rau de tot si acum urla ca dracii in iad. Vai de voi, latrailor de serviciu.
1
15
amiral de uscat...un jeg de om care ne a sfidat cand a avut covid....ca e smecher......atitudine de cocalar....ca primar va confirma ca e un mare ZERO......PNL a plombat institutiile cu nulitati....s a depesedezat....au plecat profesionistii....ca sa vina oportunistii penelisti...
18
1
De acord. Depopulam ce vrei tu nea Amiralul. Intrebarea e cate parcari ai construit pana sa iei mizeriile astea de decizii?! Tu iti parchezi masina in casa?! Doambe, de ce e blestemat orasul asta cu un potential extraordinar si din pacate condus de zeci de sni numai de incompetenti si hoti.
19
1
Pana si PNL-istii regreta ca nu au votat cu PSD
20
1
Pana si PNL-istii regreta ca nu au votat cu PSD
16
0
N-ai locuri de parcari ? In centrul vechi ai putea face o parcare supraetajata pe locul viran plin de boscheti si boschetari din fata fostului Hotel BTT. Daca cauti vei gasi multe locuri.
14
0
Oooo, ce de comentarii impotriva primarului Chitac. Stati linistiti la locurili voastre tovarasi, mai aveti 3 ani de opozitie!
5
32
Aveti ce ati votat. Bravo Chitacule, distruge tot ce a facut ailalti, dupa Roata , apuca-te si de telefericul din Mamaia. Mai cauta ca mai gasesti. Ditamai amiral, apropo ce razboi ai purtat de ai ajuns cu atatea grade.Daca ai fost apevist , toata viata ai stat ca un lenes, pana si pantofii ti-i faceau subordonatii, si acum primar, pai ce stii tu sa faci.
32
6
Aplicati legea.Scoateti masinile de pe trotuare si spatii foste verzi. Cumparati terenuri private si faceti parcari cu plata suficient de mare incit sa recuperati investitia
21
6
Bravo daca nu vor cocalari sa adoarma la masa cu o cafea.Sau fetele ca se murdaresc pe tocuri.Cluj, iasi, Brasov , Oradea au facut la fel doar ca e mai scump.
5
13
Parcarea din spatele blocului gazduieste masini din 4 asociatii de proprietari !!!! Cum se vor repartiza locurile ? Care asociatie va face licitatia ? Cine va incasa banii ?? Mizeria de Horica trebuie aruncat la gunoiul societatii !! SCAPATI DE EL URGENT ALTFEL VA INGROAPA !!
21
2
Cei din presa si politicieni.Esti minunat ce mai.Lasaneee
28
1
Caporale ai grija.! Noi te-am ales noi iti punem pielea la saramura!
30
2
nu te pune cu multimea ca ei sunt sefii.ai promis fa macar de ochii lumii.numai da vina pe altii ca nu tea pus nimeni sa faci pe tine daca nu poti.ai crezut ca faci tu regulamente contra populatiei care nu sunt demne.
27
2
Vrem referendum .meritati
30
3
Dle. amiral daca mai aveti argumente , aruncati vina pe greaua mostenire si decuplarea abonatilor la banii publici ! Dar cand ati promis in campanie parcari subterane, supraterane, sistematizari etc. atunci nu stiati ca veti prelua greaua mostenire sau ca sunt destui cuplati la banul public ? Desigur ca stiati dar v-ati propus sa mintiti in campanie ca sa va mearga bine ! Iar acum ne persiflati cu inteebari de genul : Unde sa fac parcari, spuneti voi ? Onoare 0, caracter 0 iar de patriotism nu mai spunem ! Imi pare rau ca v-am votat !
41
1
In momentul in care l-ai adus pe psd-istul de ruda a lui Bombonel in echipa ta, te-ai decredibilizat total.
33
2
La apelul de seara al BOCANCILOR?.Ai luptat si ai castigat lupta la Trafalgar ?. Amirali de carton !!!.
28
3
Amirale de carton, ti-ai luat atata m--e in doar cateva luni, cat altii intr-o viata. Cred ca-ti si place, ai cautat-o...
27
2
Il apreciez pe primar pt a ca a aerisit un pic orasul si domeniul public . Orasul era atat de aglomerat de unii precum babele acelea vesele care strang in apartament tot felul de lucruri vazandu-si doar propriul interes sa-si satisfaca .poftele precum unii .......din cauza unora pietonii pentru a circula pe bd.Mamaia le trebuiau aripi sa zboare.
4
31
Cacat sa faceti p..a mare numai voi sa intrati in centru.Parca le si vad pe coardele din primarie cu mine in bloc cu libera trecere.coardele au libera treceere orcand la p..a.jeguri nenorocite. Ai facut un cacat de cand ai fost ales,nu ati facut nimic decat taxe.Sa va ia dracu.Oamenii au salariul minim pe economie jegurilor ce sa mai crestei ca va dam jos.Sunteti cretini,Voi aveti bani.noi nu avem nici ce manca lepadaturilor.
32
3
stati pe pozitie domnule Primar...nu cedati...asta e un oras de hoti, spagari, parveniti si machedoni, o turma de incapabili. Trebuie sa fiti puternic si sa faceti ce v-ati propus. De 30 ani doar au furat si si-au facut buzunarele doldora. Normal ca nu le convine acum. Lasati parcarile la liber, sa-si sparga capetele. Asta merita constantenii! Pe putere sa fie! Sa vedeti atunci....distractie!
9
41
De cand cu porcaria cu parcarile multi am semna sa pleci din primarie
33
4
Mai amiral de olitze pline, du-te la tine la Eforie si pune acolo taxe de parcare cate vrei tu! Poate se indura vecinii tai sa-ti arate ca bataia doare! Jegosule!
35
2
Primarul asta tine cu ai lui de la Primarie nu cu noi sau cu orasul. cred ca e idiot
36
3
Regulamentul parcarilor este necesar. Orasul este sufocat de masini. Tariful propus este prea mare pentru persoane fizice.
8
31
sugemamiralul.ro
20
5
Domn primar, chiar ne crezi prosti pe toti! Chiar crezi ca tu cu femeia barbat bine sunteti miezul inteligentei si corectitudinii!! Sti prea bine ca nu e asa! Daca poti da faci ceva pt orasul asta si pentru oameni, fa ! Faca nu poti, ia ti femeia care te manipuleaza ca pe o carpa si duceti va fe unde ati vrnit! Am scapat cu greu de hotiile psdistilor si acum vrei tu sa pui la punct un plan prin care sa faci mai mult rau decat ei, sa ti iasa mai mult decat lor, dar sa nu te prinda nimeni, dar totul se va dezvalui, ca de aflat s a aflat iar oala cu cacat sta sa dea in clocot! Te si vad pe la dn
33
4
Chitac esti un mincinos, o nulitate
44
4
bai caporale ,ai castigat alegerile cu promisiuni pe care vad ca le incalci inaintea oricarei intentii de constructie
43
4
Regulamentul cu licitatii este foarte bun. Abia astept sa licitez pana la 4000 de ron pe an !!!
6
36
Construieste intai parcari cum ai zis in campanie. Pentru ce sa iti platesc 360 lei pe an? Daca imi ia 15 min sa ajung acasa si acolo mai fac 15 min sa gasesc un loc de parcare si sunt nevoit sa parchez pe trotuar la ce sa dau bani? Ma injura pietonii pe buna dreptate. Sa fie parcare la 5-10 min de bloc, nu vreau in fata scarii ca vad si eu ca nu e spatiu dar sa pot sa vin cu niste bagaje, niste cumparaturi. Ai zis in campanie ca faci parcari si ai inceput cu taxele. A luat si ala de dinaintea ta taxe pentru parcare, le-am platit ani de zile si n-au aparut parcari sa rezolve problemele.
37
2
Inca sunt garaje. Sute. Anul 2021.
25
1
O domnita care plimba hartiile prin primarie si mai face un oral din cand in cand castiga minim 60 mii pe an. O parcare mare din cta are cam 100 de locuri. Faceti voi calculul primaria incaseaza taxe pe 100 de locuri si nu acopera nici macar un salariu pe un an la o curvistina. Pai de asta baga taxe mari ca sa se suga pl mai des prin birouri.
39
1
ce mweeeee v a dat pnl'u!!!!! bwahahahahaahahah
34
7
Dupa numarul mare de comentarii se vede ca este o actiune concertata si concentrata a PSDului si presei aservite. Ai mare grija amirale. Esti vanat. Orisice greseala este expluatata.
15
55
Ba chit-chit fa dracu locuri de parcare antre blocuri unde si au facut vecinii de la parter gradini de zarzavaturi si mai lasa ne cu pistele tale de biciclete ca o sa blochezi tot orasu !!
33
4
Tovarase Primar Amiral, logica argumentarea si comunicarea se urmeaza in clasa a IX-a. Bati campii cu tot felul de explicatii de autobaza. Renunta definitiv la acest Regulament pana atunci cand nu ai o situatie a existentului de masini si al spatiului de parcare pe care il poti oferi. Nu ai facut decat sa tulburi apele cu mizeria de proiect elaborat de niste nulitati. Da-i afara pe incompetenti si te uita ce se intampla in Europa in ceea ce te priveste. Vei ajunge de rasul lumii daca te crezi in continuare o mare elita. Ia o pauza, fa-ti un update, informeaza-te si nu te mai baga in mizerii !
35
1
Bataie de joc la adresa constantenilor..ti-ai facut campanie tocmai pe desfintarea acestui sistem de taxare si pe construirea de parcari si acum uiti tot..a juns lumea sa il planga pe Fagadau..n-ai nici un an de manadat si deja te injura tot orasul..RUSINE
49
1
Bai panarama ce esti tu esti platit de noi sa lucrezi pentru noi
41
1
Ipocrizia maxima atunci cand horia ne spune sa ne lasam masinile acasa in timp ce el face live tocmai din masina.si fara centura. In campanie spunea amiralu ca face parcari supraterane subterane, peste tot. Sistemul park n ride. Avea impresia ca noi constantenii suntem redusi mintali si nu o sa observam cine conduce orasul.ovanesian,hira,horia,merla,popa,etc
45
1
cand se va legifera..INTERZICEREA CUMULULUI PENSIEI CU SALARIUL...atunci tovarasul viceamiral, va decide...ori la pensie....ori la...PRIMARIE...cred ca va alege pensia de sute milioane lei ...sunt sigur...
43
3
chiar au venit cu sugestii. va doare in cot de parerile lor. un exemplu. au reclamat ca str. mircea, cu o banda pe sens este supraaglomerata de cand tomisul, cu 3 benzi pe sens are acelasi trafic.la o parcare mircea si-a blocat un sens. . unde este logica masurii. daca nu puteti, plecati. cu tembelul de horia Constantinescu, nu vom avea nimc. nu faceti traba cu colericii in functii cheie.
32
1
NU... IL VREM NOI CONSTANTENII PT CA NE PUI SA PLATIM CEVA CE NU AI FACUT DE CAND AI PRELUAT MANDATUL NU AI FACUT NIMIC.. DOAR AI DISTRUS SI ACUM NE CERI BANI PT CEVA CE NU EXISTA ADICA PARCARI...CEL MAI BINE ITI DAI TU FRUMUSEL DEMISIA SI TE DUCI LA EFORIE LA LEBEDE...
43
1
Culegem ce am sadit, liberalism condimentat cu interese armenesti si zer machedonesc.
52
0
Ai luat o decizie du o pana la capat, esti militar sau nu. Ce mama masii tot dai explicatii
19
18
Scufundamamiralul.ro
41
3
Unde semnez si eu?
34
2
Nu stiu prin ce imprejurare ai ajuns tu amiral, dar in administratie esti BATA. Nu mai ai loc sa te kaaci in tara asta de atatia amirali, generali si pochi ! Javrelor.
42
1
ALO Amiral de carton poate incopetenti tai ar trebui sa stie ca centrul constantei este zona primarie si stefan cel mare unde e jale ,NU CUM AU PROPUS EI CENTRU DIN BROTACEI PANA IN ABATOR,masinile alea platesc bani la impozite poate nu sti,aer poluat creaza o perdea de pomi in jur constantei planteaza pomi ca ai zone in oras unde ,ai deconectat PSD de la bani publici si ati venit voi flamanzi de la PNL HAI CU PETITIA
50
4
Hai mai plangi un pic Vergile. Mars in gura ma-ti de amiral de carton ce esti. Sa ma pis pe ochii tai pana vezi fara ochelari. MUIE PNL
46
4
Ba ii tot trageti intruna cu calitatea aerului, dar toate betoanele care sau construit in orasul asta fara nici un cap pe toate peticutele de teren cine le a dat, cine mama naibii a facut un parc cu iarba verde cine a plantat niste pomi, nu sau dat aprobari sa se construiasca ditamai blocurile intre case, pe marile bulevarde fara locuri de parcare, fara sa fie obligati sa aibe ceva verdeata in jurul lor, orasul este suhocat si din cauza asta nu numai de la masini daca nu avem copaci, parcuri de unde sa producem oxigen cand voi politicienii va ti batut joc de toti cetatenii tarii. Sictir
50
2
ba chitaclasa tu parcarile si ocupa.te de dat afara oamenii lui mazare,capusele din primarie si administratie!asta.i treaba ta,dai drumul!
30
4
La Cluj va place, dar sa platiti ca ei nu!
9
41
Pentru demiterea garoiului, semnati petitia numita Scufundam aniralul.
36
3
Fratilor amiralul chizdac nu va face nici o parcare
42
5
stergeti comentarii normale si lasati mizeriile??
17
17
Dupa 6 luni se vad schimbari: curatenie in parcuri, pe strazi.Deranjati multe persoane si bine faceti.Spor la treaba!
13
37
Iai decuplat pe unii sii cuplezi pe altii, ca asa au aparut alte capuse, gen Hira, Ovanesian, Rusu, si cu tot alaiul lor
37
1
Vergil esti in drum 0, coteste in drum 180. Pe Hira da l la balta te scufunda. Bun cart inainte in 180. Daca schimbi drumul te scufunda M.
24
2
Cat e Comanescu-n floare - Nici in pwla nu ma doare !
32
3
TE-N GURA DE POPONAR ORDINAR...BOULE GAY..SICTIR..LARGULE IN GAOAZA!!
24
4
Ai decuplat o pe mata, incompetentule , prostalaule !
30
4
Chitac ule, ai ajuns cs Ceausescu... o freci, nimic nu faci, esti 0 barat dar iti plangi de mila...
32
4
Ce mi era gloata inainte vreme , gladiatori , sange , ce mi e si acuma , tot asa, cu parcarile a avut un feedback negativ, a retras o , dar gloata tot vrea sange!verificati cine i in spatele referendumului , nu ca i s a r falfai lu Chitac! Era bun Mazare si cu Mahaiesi , las sa platiti acu milioanele pt FINCOGERO!!!
7
20
E contraamiral, in armata romana nu exista gradul de amiral,iar daca Vergil ar avea bun simt ar preciza asta oficial. Dar e arogant, confunda Cta cu cazarma in care soldatii executau si nu gandeau sau comentau.Bre Chitac, orasul nu-i ograda ta, aici intai trebuie sa dovedesti ca meriti, ca faci treaba si apoi sa ceri.Ai taiat cateva mangle ale golanilor, f bine , trebuia,asa cum trebuie sa platim si pt parcare. Dar nu incepe cu 7 lei, pune 5 lei ora, fara limita de timp. Ai dat cu barda, mai ai de dat, dar prea e cu ura, suna a razbunare. I-a zbate-te sa aduci si investitori,o fabrica, ceva!
36
6
Izmana .. vezi ca in campanie faceai parcari faceai pe dracu sa te ia ... ce ai crezut mata ca hai ma ca nu comenteaza astia de bag preturile astea ... vezi de treaba nebunule ca lumea nu tace !! Urla si vei simti cu varf si indesat si tu si vaca aia city break!
39
1
Sunt doua lucruri clare: Nu ai niciun consilier de care sa ti cont de sfaturile sale sau ai numai consilieri "yes man" sau te crezi prea destept. Orice ar fi esti praf. O spune un om care a crezut in tine si ti-a facut si campanie.
36
1
amirelule, slaba mutarea cu parcarile. cum sa faci 7lei si tva dupa 2 ani de GRATIS ? incepeai cu 3 lei, dupa 1 an faceau 5, etc. hai cu tu esti mai incet la minte, dar prostii din jurul tau dorm toti ?
27
3
Antipatic personaj acest amiral de apa dulce. A reusit in cateva luni sa irite tot orasul. Trebuia sa ne dam seama de cand era bolnav de covid ca e prost tare. Sarac cu duhul, spagarul asta care lua 100 de dolari la examen.
42
0
Vergilica, daca stateai in banca ta, putini stiau ca esti prost. Acum stie toata lumea. Ai facut de ras marinaria si haina militara. Mars acasa!
51
0
Sa iei la muie?
27
1
Omul e idiot... trebuie dat jos! Asta se crede la armata. Omul daca sta la Efori Nord, il doare la basca ca la Constanta nu ai unde sa parchezi.
39
2
Pot sa spun ca prin 2015-2016 am avut ceva cursuri cu acest zis "primar" la Academia Navala.Nici nu inteleg ce cauta in promarie.E pe langa cu totul.Oare cand vor fi si oameni competenti ???
34
3
Care parlamentari ai decuplat tu nene de la bani publici cand cei de la aur au pornit demersurile? Ce bani luau ei? Esti un gunoi si vei fi dat jos. Sa depopulezi Constanta de masinile din Centru tataie creeaza locuri de parcare.
39
4
Fara suparare avem un primar slab. Solutii ptr parcari se pot gasi. Traficul este sufocat. Iar treaba cu institutiile in mijlocul orasului este o idee proasta. Luati exemplul ORC...au sediul la Palazu...au si parcare. Sugestie... Mall-ul inceput de turci pe Bratianu cu o parcare imensa poate fi transformat usor in birouri si concentrate mai multe institutii acolo. Trebuie doar vointa dle primar...solutii se gasesc. Doar ca voi nu aveti nicio viziune. Sunteti cu gandul doar la combinatii....pacat
44
3
E mai rau ca atunci cand era Neagoe primar. Ala nu a facut nimic. Asta e distructiv.
40
2
Delireaza, trebuie eutanasiat! NU te haleste lumea nu mai abera! Ati tot promis schimbarea dar defapt tot ce ati schimbat au fost cei care molfaiau ciolanul, acum il molfaiti voi
43
2
Dle. Primar, impozitul unui autoturism autohton este 65 lei pe an!! Cu o taxa de parcare minima obligatorie de 365 lei pe an ajungem la 440 lei pe an. Este aberant dle. primar. Pensionarii nu ii puteti urca pe trotineta, firmele care presteaza servicii sau distribuie nu le puteti taxa de 10 ori in aceeasi zi, pe cetateni nu ii puteti limita sa stea 3 ore in parc cu copiii, etc etc etc. Nu trebuie sa fii avocat sau jurist sa iti dai seama ca sunt incalcari flagrante ale drepturilor omului. Succes!
52
3
Ai decuplat pe cine ai vrut si ai Cuplat pe cine ai vrut. N am vazut oameni in fruntea unei primarii sa faca asemenea catacombe de declaratii. Nu conteaza pe cine decupezi. Eu sunt cetatean si vreau sa mi fie bine. Nici cu fagadau nu a fost pe roze. Mai frate dar parca nu ne isteriza asa. Auzi sa licitez cu vecinul locul de parcare... Pai nene or sa fie zilnic la stirile de la ora 5 cazuri de omor prin cadere peste balustrada pe casa scarii. Lesin de ras praf sunteti.
47
2
totul ok doar pretul prea mare. Lasati tarifele la jumatate . Oricum onsanfie nwmultumiti
8
21
Primarie sa fie cu plata pt angajatii primarie si consiliului
26
2
Sa ini bag picioarele daca astia au habar de administratie.. In primul rand sunt atat de multe locuri ale primariei in care poti amenaja parcari, dar care sunt ocupate cu garaje-depozit de catrafuse, oare nu pot fi eliberate, sau nu se vrea? Sunt atat de multi bani europeni pentru proiecte, care pot fi cheltuiti. Dar nu pot fi sifonati.. Prin aceste taxe abuzive voi nu faceti decat sa incurajati ideea de furaciune a functionarului. Dati afara sleatca de la Fonduri Europene, in frunte cu Merla.. Este milionara.. Ce drac ii mai trebuie? Vrei parcul Tabacarie la primarie, vrei portul Tomis..muie.
45
2
Fa ne parcari apoi raporteaZa pretul la realaitate la salarii la pandemie arZoilor
32
3
Cum sa plece singur bai berbecule? Nu a fost votat de populatie? De ce sa plece? Pentru ca n-a iesit ala al tau din Tulcea? Adica Fagadau. Mai ai rabdare pana in 2028. Nu fii suparat! Opt ani trec repede. Nici nu-ti dai seama.
11
37
Ar trebui sa pleci singur nea Chitac, poate ca ai realizat ca esti pe langa. Scuteste-ne de referendum si s-ar economisi niste bani. Esti un mare zero!
36
6
Ok. Partea cu scaderea numarului de masini din centru nu este rea. Veniti cu alternative inainte, precum, mijloace de transport in comun, mai dese...piste de biciclisti in tot orasul, trotinete, biciclete, scootere electrice,de inchiriat, la preturi accesibile.
27
2
'' daca Amiralul Primar Al Constantei Vergil Chitac Nu a fost in stare sa Aduca Autobuze electrice noi si Nu vrea sa auda de ele ca si ceilalti sustin:Referendum si Demisia Amiralul Primar Al Constantei Vergil Chitac si Demisia lui sluga lui Prefectul Constantei :Silviu Cosa!! Nimic bun nu va face in Constanta!! Sunt sigur ca o va Lasa de izbeliste Constanta si Nimic nu va face bun nici in anii urmatori!! Indiferent daca am dreptate sa nu!
26
3
Amirale las o pe Felicia si faceti treaba. Asta te duce la paguba
33
1
Constsnta nu este catedra de constructi nave, unde se citesc cursuri de care nu ai nevoie. Constanta este un oras cu 100 mii de lociutori. Nu poti, du-te si preda pana la 70 de ani
27
2
MARS MINCINOSULE! Horia pesedistul e cu tine, Dragomir la fel! Pe cine minti?
39
3
Bai hotule locul tau nu aici nu faci tu legea an constanta poporul al face hot penal
28
5
Spagagiul asta e prost rau !! constantenii vor demiterea ta !! date-n sloboz ca ai venit cu niste preturi zici ca inchiriem masina nu ca platimi o muista de parcare. date-n mortii matii si numai cauta tapi ispasitori.Esti baiat mare .. primeste si pulile acum
29
5
Sotia mea sa asa cu matei. Navodareni stiu
2
2
Constantenii cei care au venit dupa boabe de grau,vor sa sara din apartament in masina.Am trait 30de ani in cloaca,asa vor si de acum incolo.Nu le convine nimic.Intr-o dimineata un vecin spala masina,avea un lighean,galeata si niste carpe."Constanta oras european".
11
25
El este om de paie Jocurile le face doamna Ovanesian Cu asta se ocupa de cand sugea la tzatza
31
2
Sa fi le bagi undeva
17
1
BAI TIGANE MOLDOVENESC mai uita-te in jur la parerea altora maistrule militar
20
3
Domnule primar, nu va lasati!!! Chiar este nevoie de disciplina. Din pacate, foarte multi nu stiu de vorba buna. De ce naiba nu ne putem alinia si noi oraselor civilizate??? De ce??? Dupa 30 ani de indisciplina si guvernare dupa bunul plac si servirea doar a intereselor personale normal ca este greu. Vrem sa coboram din scara blocului si sa intram in masina. Serios acum.... chiar nu pot sa cred ca toata lumea are standard de trai asa ridicat....Oare de ce alte orase nu sunt asa revoltate? Pentru ca au avut sansa sa aiba niste primari cu viziuni democratice. Trist, foarte trist......
12
59
Esti o rusine: ce ai promis si ce faci ... esti un zero barat, ma faci sa-mi fie dor de nenorocitii de la psd
40
8
Si noi constantenii vrem demiterea ta pentru incompetenta si slugarism. Esti un mancator de cacat amirale si daca mai stai acolo vei lua zi de zi multa muie
43
7
"Trebuie descurajati soferii sa mai parcheaze in centru" pai ce, Brotacei este in centru? Ia mai revizuiti definitia de centru.
30
2
Il injurati voi dar ca m are dreptate si asa Constanta este sufocata de masini ....sa se mai circule si altfel....sa respiram aer ....
14
48
Chitacele ia- l si pe Dorel de la RADET si pe alti psd- ei care s- au lepadat, si mergeti unde a intarcat mutu iapa.
30
8
Cu asa consilieri de genul Omocea tu vrei sa faci treaba,un analist complet sii eficient.Norocul urbei noastre ca nu am prin un mandat de consilier alt bou si mai mare ,fac referire la Vola ...Partid de doi lei!
21
2
Esti un mare Bou !!!!
32
5
Am scapat de Fagadau si am dat de tasu... Am sarit din lac in put. Vai de capul nostru!
44
6
In nici 6 luni de la numire ti-ai pus orasul in cap cum nimeni nu a mai reusit in istoria cestei urbe, totul a inceput din Decembrie...cu luminitele festive de sarbatori, inca de atunci ti-ai dat arama pe fata , se intrevedea ceea ce avea sa urmeze , Constanta are cel mai prost si rau voitor primar din toate timpurile !
57
8
Deci cu alte cuvinte, domnu primar, ne spune ca este sustinatorul birocratiei, ca el doreste facilitarea celor care plimba o foaile intre institutii. Chitac nu ai auzit de Digitalizare?! Bulgaria ne da clasa de peste 10 ani, de cand a digitalizat toate institutiile publice. Totul se depune Online, nu mai exista cozi la institunii nimic. Dar ce sa ceri de la un individ cu o echipa in spate de oameni fara pic de viziune. Se pare ca doar titulaturile sunt de Dvs. in rest si mediocritatea continua sa stapaneasca primaria Constanta. M-ati dezamagit si eu v-am votat.
60
3
Din pacate nu am avut ce vota. Am ales raul cel mai mic. Din pacate, s-a dovedit la fel de stricat ca si psd-ul. Ati uitat ca pnl-ul a fost la un moment dat frate de cruce cu psd-ul? Ne ingrozim de faptele pe care le fac, mai rau ca psd-ul, angajeaza barmanite calde-n gura si bodygoarzi, in functi de raspundere. Am scapat de tac'su si am dat de martalogul asta. Parca ii si vad pe angajatii si pilosii primariei cu autorizatii in parbriz in parcari. Elaboreaza proiecte si acceseaza fonduri europene, martalogule, nu ne jecmanii! Psd-ul macar era mai empatic! Tinea cu saracii! Nu ca voi, cu japca.
42
5
ai dezamagit alegatorii pe toata linia. Parcarile sunt capacul la incompetenta ta. De aceea trebuie sa dispari !!! N-ai facut decat sa te plangi pana acum.
45
3
Si noi vrem sa scapam de incompetenti. E bine? Trebuie sa depopulam Constanta de incapabili! Hai cu referendumul!
52
5
Te-am votat pentru o schimbare ! Fara gaze in apartamente ! Fara autorizatii de construire in Mamaia ! Multumesc !
33
12
tovarasi, peste 3 ani puteti vorbi! Numai ca si atunci va iesi tot Chitac. Cat despre USL ul ce il musca prin presa, un sfat: mai treceti si la munca cinstita! Voua va placea Mazare, cand se jefuiau terenuri, se construia pe mijlocul strazii, se construia la 5m distanta intre blocuri. Aveti grije sa nu inceapa expertizarea sandramalelor voastre, ca va vad pe toti in Costa Rica!
18
35
Domnule Primar, eu sunt adeptul unei alte idei, Mai ieftin si de la mai multi , adica, tarife mai mici dar obligatorii pentru toata lumea !
29
2
scufundamadmiralul ro
43
2
Alio domnu martalog primar, in constanta sunt masini de masini, de unde ai mai scoso si pe asta ce poluarea??? Bre, in oras sunt masini de masini! Rablele sau cam dus. Cred ca tu ai mai ramas singura rabla din oras!!!
36
6
Asta e o manipulare ordinara domn primar. Pai care sunt politicienii aia? Si de la care bani publici i-ai decuplat. Ai si dovezi sau tot indicii. In primul rand sunt multi oameni care vin in centrul.orasului la institutii de nevoie, nu de placere. In al doilea rand, oamenii au votat schimbarea ptr a inlatura.psdistii si a promova oamenii competenti.in schimb tu ai dat afara oameni apolitici si competenti si ai pastrat sleahta pesedista pe care constsntenii o detesta. Gen merla horia popa, mai mult ai dat mana libera unor personaje abjecte gen ovanesia si teo hira. Credeai ca suntem prosti nu?
45
3
Semnati toti aici: Scufundamamiralul.ro
43
5
este imbecil. Nu stie cum sa fure.O idee fixa sa depopuleze centru orasului de masini. O poate face numai daca dispar toate institutiile si afacerile din centru orasului.Incepand cu primaria,Tribunalul,curtea de apel,judecatoria casa armatei liceul eminescu prefectura,afacerile de pe tomis si Piata Ovidiu. Atunci ramana Chitacul sobolan singur in oras si vede ca ideea lui este imbecila. Exista o limita de toleranta a prostiei .Chitacul a depasit-o si insista cu ideea lui. Ca urmare chiar trebuie demis Zice c de decuplatii de la banii publici baga.El cu Porcul II baga ratul in bani.
40
4
Pai spune-i lui Constantinescu sa nu se mai plimbe in oras cu 2 masini, una ii ajunge.
39
2
Constanta, satul isi merita satenii.
30
3
S-o crezi tu! Toti vrem sa dispari din viata publica! Jos Chitac! Nu te vrem primar!
52
9
Nu sunt nici politician si nici abonat la banul public, ca tine. Dar as vota la referendumul pentru demitetea ta.
57
4
de masini este impozitarea la valori mari a harburilor si a celor care au mai mult de o masina
35
8
RAU ca te am votat domnule! Aroganta, rautate si maxima incomptetenta cred ca sunt cele mai potrivite cuvinte pentru dumneata si cei din jurul dumitale. Cred ca nu trebuie sa astepti referendumul, daca ai onoare, pleaca, da ti DEMISIA!
54
2
Pana si PNL-istii regreta ca te-au votat. Ti-ai dar singur foc la valiza. Alt mandat nu mai pupi, asta e clar.
57
1
Domnule Primar, rau nu ziceti, dar pentru a avea aer curat si siguranta in blocuri, opriti montarea centralelor pe gaz in apartamente. Acestea sunt bombe cu ceas si intoxica aerul pe care il respira cetatenii Constantei.
10
49
Pana si PNL-istii regreta ca te-au votat. Ti-ai dat singur foc la valiza. Alt mandat nu mai pupi, asta e clar.
41
3
Te uiti sasiu de cand esti primar....
36
2
Nu ai solutii.ai vandut iluzii oamenilor. In fiecare cartier exista cel putin o parcela care este parloaga si pe care poti construi parcari,asta in cartiere,in zonele centrale poti face o parcare decenta de 3 4 lei pe ora si aia e. Parcarile rezidentiale le pui tarif anual de 150 max 200 si ai terminat. Construieste amirale, construieste nu darama sau petici.si au pus sperante n tine cateva mii de constanteni si ai dezamagit cumplit.ai numit persoane josnice si continuati cu matrapazlacurile.
47
1
Avem amiral de Lacul Tabacariei...
47
2
Te-am votat, dar esti cea mai mare dezamagire a omeniri. Acum daca ar fi alegeri nici 1% numai Pupi.
51
2
Cetatenii pe care ii umilesti vor demiterea ta si o vor face ! Lasa centrul, dar in cartier platesc 208 lei si nu pot parca de la 8 la 15 si mai dau 208 lei ca sa parchez pe locul vecinului. Si in restul orasului 365 lei pe an, fara sa imi asiguri loc, deci bani necuveniti ! Vom vota toti si vei pleca acasa !
52
2
ce ar fi sa impoziteze sever toate cazanele fumegatoare vechi de peste 12 ani aduse pe platforme din Germania. sa vezi ce de locuri de parcare raman
31
11
limbajul vulgar spune tot despre unii.Avem primar amiral si..jignim nu venim cu sugestii.D-le primar vedeti ce fac alte tari,parcari supraetajate,parcometre si orasul va respira.Oricum e mai curatenie,hrubele mai dispar etc.,succes!
13
34
Inca mai exista multe garaje pe spatiul public care trebuie urgent desfiintate! In locul lor vrem sa apara parcari civilizate! De asemeni obligarea la demolare a celor care au construit pe spatiul public in mod gratuit!
32
3
Hai sa umplem orasul de masini. Noi pe unde mai mergem. Trotuare ocupate, spatii verzi la fel. Betoane si masini. Apoi ne ingramadim la spital cu boli de plaman. In alte tari ati fost? Acolo tot asa e, ca la babuini?
10
34
Animalul de carton trebuie sa plecati toti penelistii
42
3
Perfect de acord cu descurajarea intrarii in centrul orasului cu masinile. Dar de ce nu scoatem din centrul orasului si institutiile publice generatoare de mare trafic. Un exemplu ar trebui sa fie mutarea Judecatoriei si a Tribunalului din centrul orasului. Gasit un loc pe linga Gara unde ajung majoritatea mijloacelor de transport in comun. La fel si celelalte ITM , DSP oriunde numai in centrul orasului NU. Toti angajati vin la munca cu masina personala. Parca ar fi parada frustratilor, singuri in masina vin de la ICIL pina la Primarie sau Tribunal , numai sa epatam si noi un pic.
45
0
Un dobitoc mincinos. Repeta ca papagalul aceeasi placa a ciumei galbene, ca decupleaza ciuma rosie de la banii publici. Asa spunea hotul Grinda, asa spunea si hotul Alexe Tablagiul, omu cerea spaga 100 de tone de tabla pt. imperiul funciar de la Iasi, asa spune si Plicusor. Niste mincinosi ordinari si tradatori de neam si tara. Prima grija a mincinosului nr. 1 din C-ta a fost sa darame Roata de la Poarta 1, un simbol al orasului. Atata stiu sa distruga tot, sa taie din venituri si sa-si multiplice conturile cu afaceri oribile cu masti, cu materiale sanitare. Si nu numai.
44
6
Amirale faci ce faci si mai primesti o decoratie. Acum constantenii ti-au dat: sfanta muie de aur. Cred ca esti cel mai injurat roman, asa ca meriti decoratia.
38
3
Semnati aici www.scufundamamiralul.ro
33
2
Mama, ce s-au activat postacii cta altfel si ai lu tov horinca sezlonguri pe linia nastase-mafio-costinesti
9
23
Du-te ba in gm de sarak lipit care probabil ca nu are masina si nici servici sau nevoi de a se deplasa in centrul orasului, vreunu de la periferie rupt in cur. Ba tembelule preturile astea sunt de 3-4 ori mai mari ca in Sibiu sau Timisoara, fgm de rupt
21
1
Las masina acasa si ... cum fac!? Autobuzele sunt ticsite de pensionari iar pana la ora 06 si dupa 23 nu exista transport. Pistele pentru biciclete sunt aventura curata, incep niciunde si se termina nicaieri, etc. Mersul pe jos ... risti sa-ti rupi picioarele in gropi, stergi masinile de praf sau iti agati gatul intr-un cablu care atarna, nu ai loc de boscheti sau cate o creanga iti scoate ochii. Taxi ... jaf la propriu, cateva curse costa cat masina. Etc....
36
2
Treaba e clara, rezultatele sondajului sunt asa.... Astia care te injura, sunt vreo 2 sau 3, de pe vreo 30 de telefoane. Toti pizdisti rosii. Nu mai au ce fura saracii. Asa ca, da-i inainte, distruge mafia din orasul asta.
7
43
Fa parcari suficiente si civilizate si iti platesc 1000 pe an. Sincer. Dar 24 24 nu intre 8 15. Ma duc la piata si cand ma intorc iau pl in gura ca nu am unde parca.
27
2
Asa cum votca a schimbat cursul istorie la niste oameni , si nu multi asa si masina pt noi a devenit un lucru intangibil.Ma uit cum pe o strada oamenii isi parcheaza masina pe intreg trotuarul scotandu si copii, bunici, prietenii si cei necunoscuti sa si riste viata pe strada.Totul, dar nu masina.Primarul , a incercat in forta .o treaba.Nu se poate acum pentru ca este pandemie si varianta autobuzului are probleme,Trebuie construite parcari etajate.Trebuie reconstruita credibilitatea institutieiCind dai autorizare de bloc pe toata supraf va rezulta o poluare pt ca nu este un petec ve
21
2
Chitac mi se pare ca a facut putina ordine publica si ia indemnat pe multi sa respecte legea .Normal ca deranjeaza pe multi care isi insusesc foloase necuvenite
9
36
Dobitocul asta nu a venit cu nimic nou, doar incompetenta si intentia de a distruge tot ce s-a facut nun, vezi incercarea de debarcare a lui Nita de la CT Bus si de distrugere a Confort Urban care incepuse sa functioneze f bine. Pe timpul lu Fagadau toate lucrarile la strazi se faceau noaptea, acum e un haos in totorasul in timpul zilei ! L-am dat jos pe Fagadau ca voiam schimbare, dar Amiralul e 20 de clase sub el, ala macar a accesat fonduri europene si a lasat Proiecte in derulare, asta nu o sa fie in stare nici sa le continue, dar sa faca altele noi !
38
12
Pai n-ai zis tu ca nu ai unde sa faci parcari? Acum ceri bani pentru parcari? De fonduri nerambursabile nu s-a auzit in CT?
38
1
Omu e incredibil, numai atitudinea asta o are, cu nasul pe sus. Uita ca pozitia de primar, este in slujba cetatenilor. Domnu considera ca a ajuns in functie e boier si poate pune taxe medievale in secolul 21. Eu zic sa lasati inventiile astea, ca incearca alti sa va deminta. MERITATI SA FI-TI DEMIS, atata timp cat vrei sa TALHARITI cetateni orasului cu 7 si 15 lei pe ora de parcare si asta doar pentru inceput. Constanta e un oras cu salarii mici, oameni nu pot sustine asemenea preturi pentru a parca masina.
43
2
renunta la 300mii euro adunati din taxa de autorizare a celor care detin mini market? Pupati in ..dos terasele, cei care fac profit sute mii euro pe sezon platesc o autorizatie de Zero lei, Bringo si alte aplicatii vor aduce salamul "interzis" la usa hotelului, nu vei rezolva nimic, poate doar o paguba la bugetul primariei, pentru cei care nu stiu, un banal mini market plateste 2mi euro autorizatie, da, au citit bine, 2mii euro, nicaieri in lumea asta nu exista o asemenea taxa, taxele pt un avion la aeroport sunt mai mici.
22
1
Taxe ca in Europa nene pt toti
16
8
sa se limiteze locurile de parcare de resedinta sunt oligofreni care tin masini nefolosite pe aceste locuri pentru ca este doar 200 ron adica fix un cacat pe an
6
24
Nu prietene, poporul ala care cotcodaceste te vrea demis.
38
3
Platesti 360 de lei pt zona 2 si cand sosesti de la munca iei pl in gura ca nu ai unde parca. Mai tre sa dai 200 sau licitatie. Da o mue nu vrei ma gradat flausat??
39
1
D le Chitac, prima oara opreste vanzarea de masini de pe mapamond si apoi imi dai mie interdictii.
40
2
Vreti parcari ca afara da vreti sa platiti 1 leu toata ziua. Vise taica ... vise.
13
33
Bai chizdac, tu cred ca esti bolnav mintal, daca o arzi cu aroganta asta in continuare nu cred ca o duci mult. De fapt nu te vad sa duci mandatul pana la capat. Voua chiar nu va e rusine, futu-va rasa-n cur de ordinari, sunteti pusi pe japca si capatuiala ? Asa credeti ca faceti administatia orasului, jupuind cetatenii. Te sfatuiesc prost cei din jurul tau, mai ales boccia aia de felicia, femeia barbat. Nu trebuie sa reduci numarul de masini din oras, ca nu ai cum sa faci tu asta, ci sa creezi parcari, strazi, alei, trotuare, spatii verzi, nu sa vinzi orice petec de pamant, zdreanta
40
3
Esti un nimeni barat m-ai lasat balta dupa ce ai iesit primar, eu m-am straduit am lins tot ce mi-ai dat. vrei totul pentru tine si noi astia flamanzi sa murim
27
1
Nu ai bani sa platesti societatile prietenilor tai si sa ti se intoarca paraindaratul?Hotule!
30
1
Partacule o sa fii dar afara ca o masea cariata si stricata, stricatule ce esti, de la Primarie si din oras!!!
28
1
Constantenii vor sa plecati nu presa, nu politicienii.Sa va fie rusine si d-voastra, si domnisoarei Ovanesian, si d-lui Constantinescu!Va bateti jos de toti constantenii!Ce faceti, este rautate !
46
3
Nu inteleg de ce amiralul lucreaza cu circarul care a fost la OPC. Ala il saboteaza din toate pozitiile.
40
2
Amirale Pinocchio intelegi ceva din ce vor constantenii? Demiterea ta o vor oamenii care nu mai au rabdare sa suporte fuga de raspundere inca 4 ani. Daca ai fi inteles ceva pana acum pesedistul horia constantinescu era demis, strazile orasului nu mai erau pline de cainii pe care nu vrei sa ii aduni , etc. Ai inceput sa intelegi ceva amirale ?
41
1
Dar prostii pentru tine care lucreaza in institutiile alea si care au salariul de 3000 lei ... nu cum minte nea citu... aia ce fac ... De cand ai venit tu nu vorbesti deloc iar trompeta ta felicia injura si se comporta grosolan... de fapt am vazut cu totii ca ea este primarul... tu esti doar un pensionar intretinut de constanteni.
34
0
Comentariile spun totul, incompetenta pe functia de primar, razbunare pe contribuabili, pe constanteni cu taxele la parcari, jos Chitac si sa vina Mazare cu Constantinescu inapoi, wow biz !
28
2
Sa puna cineva linkul pentru referendum aici, sa-l semnam si raspandim repede.Hai sa scapam de asta si apoi sa alegem omul nu partidul.
31
1
Huooooooooooo
24
1
Panarama cata mita ti-am dat , nu dai si tu un contract jegosule
23
1
Stie cineva unde poate fi accesata si semnata petitia??? Este clar ca dl amiral nu poate, nu are expertiza, competente si capacitati necesare exercitarii functiei de prim gospodar al urbei... in plus mai si dezinformeaza. de exemplu zice m-ai sus ,,i-am decuplat de la banul public,, pe cine??? vad masinile polaris pe strazi ... iar salubritatea e la pamant de mult... si asta e doar un exemplu... mai bine si-ar da demisia fara sa mai astepte petitii si referendum...
28
1
nici Fatalau n-a reusit sa ajunga la semnaturi de demitere in 6 luni. Esti tare... tine-o tot asa. Si or sa te alerge constantenii cu furci si torte!
44
1
A decuplat politicienii de la banii publici si a cuplat machidonii care dau spaga la PNL. Rusine sa-ti fie bai nesimtitule, pleaca de unde ai venit, mincinos ordinar. Ai distrus orasul in cateva luni, nu se mai poate circula pe strazi.
36
2
iesiti in plm din orasul asta cu oameni de cacat si vedeti cum sta treaba cu parcarea in orasele civilizate ale Romaniei si ale Europei, cum ti se golesc buzunarele cu parcarea. Chitacule, nici matale nu esti mai breaz cu secaturile pesediste ce te inconjoara. la ce oameni sunt in orasul asta, isi merita cu varf si indesat batjocura la care este supus de 30 de ani incoace.
24
5
Nu aduci nimic bun acestui oras. Titlul de edil sef nu ti se potriveste pt ca nu asculti vocea cetatenilor, ci doar cea a bogatasilor din jurul tau. Nu gandesti si nu ai o logica de bun simt cand vrei sa impui asemenea impozite ascunse. Te vreau jos! Ia-ti o barca si dai la vasle catre alte orizonturi!
41
0
Numai injective. Ceva omenie in voi aveti. Cat va furat mazare si fagadau ati tacut chitic, acu sariti cu totii , ce sa cred. Cand a promis chitac ceva, ca nu se facut campanie!!!!
9
36
Imi pare rau ca te am votat ! Si ai venit si cu Felicia Ovanesian care te conduce si pe tine. Stiti voi afacerile de pe vechi
46
2
Chitac nu este bun de primar la Constanta. Poate la o institutie de stat, profesor pe undeva. Ca pensionar straliceste.
44
2
Oligofrenule.Costanteni te-au pus,ei te vor da jos.Tu vorbesti de bani publici, de ce a fost pus Hira la Raedpp?Sa vanda pietele si terenurile ramase?I-ai pus peFeliciu cu Horica ,desteptii pulii sa emita aberatia aceia de regupament.Conrinua tu cu aberatia asta si puscaria va mananca:plangeri penale va paste pt abuz si vom semna toti cu 10 maini ca sa pleci ,tu cu toata sleata de incompetenti.Baaa Babu era mic copil pe langa oligofrenii astia.
52
2
Parcarea din fata primariei nu este in zona 1 boschetarule? Sau tu nu trebuie platesti ca daca nu ai contribuit pentru pensia speciala de ce sa platesti pentru parcare?
48
2
E plin de troli pizdisti pe aici. Au primit ordin de la mafioti sa te atace. Nu ceda. Au ramas fara autorizatii, nu mai au ce fura, nu mai au unde sa isi bea cafeaua la ora 10 dimineata, cand lumea deja munceste. Vrei sa vezi cati sunt de multi? Imediat or sa dea dislike la comentariu. I-ai ars bine de tot. Nu renunta.
13
49
Te-n gura de amiral de balta ce esti Chitac,cand incaseszi impozite pe masini e bine bah tristule?In campania electorala ai spus ce vrei sa faci? Aroganta aia de cacat a ta o sa te termine politic.
46
6
Brotacei e in Centru? Abatorul e in centru? Tu esti bou? Nu ti-e rusine? Jumatate din oras are taxa asta exagerata! Jumatate de iras e in centru? Cred ca e limpede ca nu cunosti orasul!
56
0
decat stelian ion sponsorizat de Dusu si Celco, mai bine chitac
12
41
Ne-am desteptat si noi.
31
2
Constanta e plina de rable toxice luate cu 300 de euro de la cimitirele de masini din Germania. Ar trebui interzise.
32
11
Ia incearca-ne si vedem ce iese la vot.
46
0
Bai CHITAC, este dorinta constantenilor sa te demita,celor care i-ai mintit si inselat sa te voteze. Este dorinta orasului sa scape de tine,deoarece bagi sabia in ranile facute de atatia ani de psd-isti, nu ai venit sa le alini durerea si sa le rezolvi problemele cum ai promis in campania. Dragi constanteni HAIDETI SA NE UNIM si sa-l demitem pe acest MINCINOS, ca nu vom avea zile bune. Ne-a inselat asteptarile, ne-au umilit cu parcarile, distruge horeca, NIMIC nu este in stare sa faca pentru acest oras, pentru acesti oameni care l-au votat, NUMAI RAU FACE IN CONSTANTA. DEMITEREA ACESTUI HOTTT
51
7
Cand am zis ca asta e un bou coclit ati sarit de cur in sus. Spalati-va cu el pe cap, 7 lei fara tva. Urmeaza sa se pise pe voi si sa va ia taxa pentru asta.
47
9
Bai barcagiu de la colhoz vezi ca nu mai suntem cu rusii cum stiai tu ci cu democratia americana.Ai ramas cu amintirile?1 referendum,2 un procuror ce nu gaseste loc de parcare si scriem la el dupa dictare plus ceva studenti ce au trecut examene cu bani.Coala A 4 suporta multe nu stiu daca si tu.Vrei sa depopulezi centrul ori municipiul?
34
4
Ai vrut sa depopulezi centrul de masini? Ba ratatule esti PRIMAR, asta inseamna ca lucrezi pentru cetateni nu in defavoarea lor. Le-ai expus cetatenilor viziunea ta cretina? Raspunsul lor ar fi fost exact cel din ultimele zile: HAI SIKTIR.
41
6
Bravo,prea multe rable in oras,curatenie!!!!
13
39
Ia-ti catrafusele si pleaca esti prea bun pentru acest oras. Dute invartindute mitomanule.
38
5
S-au trezit pesdistii sa dea in el. Rabdare baieti. Mai e pana in 2028.
13
44
Si cei care vin la institutii cu treaba, nu parcheaza tot cu 7 lei pe ora? Sta la ghiseu 2 ore, pac, l-a costat 20 lei sa depuna o hartie, plus un dosar cu sina! Eu cred ca, msi degraba, descurajam lumea sa vina la institutii, sa poata dormi bugetarii in liniste pe salarii mari si sporuri multe!
38
5
Numai oligofrenii din acest oras vor sa plece Chitac, toti cei care comenteaza mai jos sunt niste jegosi, cu ce a gresit acest primar, ca nu i-a dat autorizatie lui Druga sa faca un bloc intre case si ia demolat terasa lui si la alti interlopi, intrebatii pe cei de pe Badea Cirtan care vor avea locuri de parcare si trotuare daca sunt de acord cu comentariile voastre. Va spune un constantean nascut si crescut in acest oras, ca cei care comenteaza mai jos sunt oamenii la acele lichele care si-au umplut conturile prin afaceri ilegale. Verificati carciumarii ce impozite au platit statului in 2019.
19
56
dobitocule, poti sa ne spui, in afara de taxe si preturi ce mai avem ca afara??? dupa tine daca opresc 10 minute sa-mi iau o paine de 1.5 lei trebuie sa platesc parcarea 1 ora adica 7 lei plus TVA???
42
1
Inca de la Sarbatori ne-ai aratat cine esti....fara luminite festive !
41
8
Iti vrem toti demiterea ba pula
45
4
Ta amirale de apa dulce. Lasa locurile de parcare de resedinta la liber si pune tarife rezonabile pentru parcarile municipalitatii. Ce vrei tu cu 7 lei ora respectiv licitatii la rezidentiale e japca pe fata si o flegma in ochii electoratului
50
1
Domnul primar are timp de prostii. Lasati "garagara" politica si implementati o data reformele civilizatoare in Constanta si incepeti sa faceti lucruri concrete si vizibile.
38
0
Parcare inseamna niste strazi liniate cu vopsea ptr care iei 15 lei ora ?
44
1
Tovarase primar, credeti ca atigasit solutia "depopularii centrului de masini" si ca este singura ? Va dau o solutie ca simplu cetatean asa pe moment fara sa am pretentii ca am lucrat in echipa si ar fi singura solutie: Mutati toate institutiile de stat, fiindca aici aveti controlul, in afara orasului. Lasati sa functioneze economia de piata, adica sa pot sta cat vreau intr-un loc si nu trei ore cat vreti dv. De unde si pana unde stabiliti norme ca la cazarma ? Daca plec de acasa unde am locul platit vreau banii inapoi daca ma taxati ca parchez mai la 50 m distanta pe domeniul public.
30
1
Unde semnam?
44
1
Platim impozite pentru masinile pe care le avem , ce face primaria cu impozitele ? Deplasari in tarile calde . Cate fonduri UE ati atras de cand ati ajuns la carma orasului ? Inca nu ati intels ca un primar trebuie sa fie gospodarul orasului ? Da , vrem un oras curat , un oras cu locuri de parcare un oras in care sa nu iti fie frica sa iesi pe strada ca iti da cineva in cap sau dai peste niste analfabeti de la politia locala care vorbesc pe ton imperativ in megafoanele masinilor platite din impozitele platite de noi pe case pe masini pe societatile comerciale , etc .Nu uita de spatiile verzi
43
1
Sa vezi procent la referendum de minim 60% pentru demiterea ta.
48
1
Pacat! Ati castigat un mandat degeaba! Arati adevarata fata a dvs.De ce nu tineti cu oamernii care v-au votat ! Cum v-atyi asigurat financiar fiul,aveti grija si de oameni.Ati angajt pe unii cvare va saboteaza.Corect.Iesim toti in strada! Noi bv-am ales noi va dam jos.
40
0
De ce l-ati votat?
26
2
O conta un pic si faptul ca te-ai inconjurat de jigodii rapace, precum baiatul ala, Felicia sau de impostori semidocti, caliti in coafor, precum taranoiul de Mandila.
40
0
Joe! Jos labele de pe Constanta amirale! Jos labele de pe portul turistic Constanta! Jos labele de pe banii nostri! Jos labele de pe portul Constanta! Jos labele de pe modul de viata Constantean! Dute la Orban sa cotcodacesti iar ca sa nu te bage iar in seama! Nu te baga nimeni in seama pe tine oricum!
35
5
coruptiaucide
31
2
Unde semnam?
44
2
Toata familia semneaza pentru demiterea matrozului Vergil. Se stia e lamentabil. Insa acum a venit confirmarea.
44
4
Daca ati sti ce li se pregateste soferilor in urmatorii 10 ani ati fi demult in strada dar cu Ceausescu nu mai e o sa ramaneti si fara masini
27
1
Sper sa sugi pula pana incepe sa iti placa Vergil. Mars la tine la eforie taratura!
31
4
Sa Iti tragem la bot Chitzi !
34
2
Vrem sa avem o tara ca afara dar sa nu se schimbe nimic.Este adevarat ca centrul este sufocat de masini.
7
31
Nu va lasati intimidati de gasca PSD, si poate nu uitati si de domnul BOGDAN NITA de la CT BUS care se lauda ca este curtea lui si care pe timpul mandatului lui Fagadau era mana dreapta ,pina nu scapati de acesti mafioti psdisti nu o sa aveti viata usoara.Succes
8
34
Sa depopulezi pe pizda ma-tii .. ti-e dor de anii 70? Bine ca nu ne pui sa purtam si papuci de casa prin centru
40
6
Credeam ca am votat un primar pentru constanteni,este un primar care lasa colaboratorii sa emita decizii ce afecteaza populatia,vedeti de de infrumusetarea parcurilor ,a orasuluiATENTIE DLE.PRIMAR V-AU VOTAT CONSTANTENII !
44
1
Domnule primar, chiar nu ai inteles nimic din revolta oamenilor?! Nimic, nimic?! Afara cu smenarul Horia Constantinescu, aduceti oameni capabili la primarie, nu imbuibati bugetari care au pierdut contactul cu viata reala. Noi muncim pe salarii mici, domnule edil, nu avem bani de un leu pe zi parcarea pe tot anul plus tarife de 7 si 15 lei ora. Rusine sa va fie! Si noua ne e rusine ca v-am votat si il vedem acum pe Horia C-tinescu cum conduce el orasul. Va bateti joc de noi?
57
3
Democratia trebuie sa functioneze indeferent daca il cheama Chitac sau Fagadau. Daca lumea semneaza Chitac o sa plece.
57
0
Faceti in centru parcari supraetajate domnule primar ca sunt locuri destule!
44
2
Cine a mai vazut asemenea mentalitate - trebuie sa punem biruri pe masini ca sa construim parcari. Nu cumva era invers? intai construiesti parcari, oferi ceva si apoi pui taxe pe ele?
43
1
Eu nu sunt nici politician si nici om de afaceri dar SEMNEZ CU 2 MAINI. Cu gasca de barcagii a lui Chitac Constanta va fi praf.
45
2
Domnule chitac Cand o sa te vad pe tine ca vii zilnic dar zilnic cu autobuzul la munca atunci o sa fac si eu la fel
51
1
Cat de mincinos esti dnu primar.. Demiterea ta o vrea mare parte din constanteni datorita aberatiilor tale si ale madamei ovanesian... Si datoeita faptului ca esti calutul lui Comanescu.. Vrea portul Tomis, vrea si portul Constanta...
49
2
Pentru ca s-a vazut de ce sunteti in stare
37
2
nici un copil de gradinita nu ar crede ineptiile care le debitezi boule.esti un primar incompetent.
39
2
In loc sa emani basini pe gura, fa de bine si dute pe strazi. Sa vada populatia ca esti implicat. Macar de ochii lumii baaaa. Ursi panda ce sunteti..
32
0
Unde semnam ?
39
2
Demiterea ta o vrea mai mult din jumatate din constanteni ba putregaiule
55
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468