REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CIN CIN-ul lui MOCIANU SERVEȘTE MÂNCARE cu… VIERMI! Video

CIN CIN-ul lui MOCIANU SERVEȘTE MÂNCARE cu… VIERMI! Video

Replica API 21 august 2020 | 00:11 16710

O constănţeancă a avut parte, recent, de o surpriză neplăcută, după ce a comandat o porţie de mâncare de la un renumit restaurant din centrul Constanţei. După ce a apucat să mănânce o parte din alimentul comandat, aceasta a constatat cu stupoare că în preparatul culinar mișunau mai multe larve.

Este vorba despre restaurantul Cin Cin, al fostului consilier localSorin Mocianu, situat în Piaţa Ovidiu din Constanţa. Revoltată, o cunoştinţă a celei păţite a scos în evidenţă această situaţie şocantă pentru a trage un semnal de alarmă şi pentru a-i atenţiona pe concetăţenii săi să evite pe cât posibil acest local.

„Renumitul Cin Cin mai are şi scăpări”

Femeia povesteşte cum o cunoştinţă de-a sa a comandat o porţie de piept de pui la grătar, de la restaurantul cu pricina. Toate bune şi frumoase până în momentul în care persoana în cauză a descoperit ce se afla pe carnea ce i-a fost livrată la pachet.

„Renumitul Cin Cin mai are scăpări, chiar astăzi a livrat o porţie de piept de pui cu viermi la grătar, unei cunoştinţe. Şi mai rău este faptul că a apucat să mănânce înainte să observe ce umblă pe puiul acela! Poate vor fi luate măsuri. Sper să nu mai păţească nimeni ceea ce a păţit cunoştinţa care a mâncat de acolo!” a declarat femeia, revoltată. Localului i-a fost semnalată această neregulă de către femeia care a avut parte de această întâmplare, dar tot ceea ce ar fi făcut angajaţii a fost să restituie banii încasaţi pe comandă şi ar fi negat că există vreo neregulă în bucătăria restaurantului, potrivit declaraţiilor.

De asemenea, mai multe persoane au confirmat că au întâmpinat neplăceri de-a lungul timpului în ceea ce priveşte igiena localului.

Video:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce zic institutiile statului de drept? sa depuna plangere penala
3
1
Ii inchid definitiv,numai se poate asa! Prea putina spaga!
9
2
Shaorma si kebabul lasati-le in seama cui stiu sa le faca !Nu sunt specifice etniei voastre,domnilor de la Cin-Cin!
8
2
Ce sa faca, are rate nari, cumpara si el ce expira, nu fiti rai, are Mercedes G 500. Maine poimaine face video chat. Se fwte in kur, swge pula, dupa nevoi
11
2
Jegul suprem la cinci.pana si angajatii sunt nespalati,neingrijiti
19
3
cand eram mici si gasem larve in ciresele culese le ziceam asa. si asta trebuie sa se numeasca portie cu extra carne
7
16
Acum vara se vinde orice la CIN-CIN. Cine stie ce altfel de garnituri se mai servesc pe acolo!
16
4
Ai dreptate ceva trebuie facut pentru informarea corecta si protectia consumatorului,ori sa ii dea patronul asta in judecata pe ziaristi de la replica,ori sa vina un control serios la localul ala sa-l amendeze zdravan pe patron si sa"dezamorseze bomba aia",adica sa inchida localul.
10
4
Ca e o locatie insalubra de la 100 de metri. Dar meltenii stau la coada. Pe turisti ii inteleg dar sa stai in CT si sa te duci sa mananci la ghena aia ...
40
2
ci proteina mobila
10
3
asta e meniu thailandez viermii proaspeti sau gandacii crocanti sunt o delicatesa deci inainte sa comanzi ceva trebuie sa citesti cu atentie meniul
16
3
va inchipuiti cum arata saorma impachetata??? acolo nu mai vezi nimic
28
1
Mizerabil, fug viermii stafeta
11
2
Cin cinul prin definitie e o mizerie extrema....trebuie sa fii idiot sa mananci de acolo...se vede de afara ca e o bodega de 2 bani....!!!
45
2
Pana acum 2 ani nu eliberau bon fiscal . Ma intreb si intreb , cum de cei de la ANAF nu au stiut asta cand tot orasul stia ca nu se elibereaza bon fiscal , cum de a functionat nestingherit atatia ani . Raspunsul este ca ANAF este de fap o institutie monopolizata de catre MACHIDONI . Cum sa isi scoata ochi machidon la machidon cand toti au avut de mancat .
36
7
Cine cacat v-a invatat sa faceti stiri? Sunteti o rusine pentru presa
11
26
Viermii sunt la ordinaea zilei acolo, fac parte din meniu
32
2
A INCEPUT SA DEA SI BONURI FISCALE, NU DOAR NOTA DE COMANDA 2. CAND CUMPARATO CIRESI CU 100 DE LEI KM ATUNCI LARVELE ALEA SUNT MAI BUNE NU ?
13
16
Articole comandate de la Craiova
8
31
Ziarul vostru vad ca duce de mult timo o campania impotriva acestui om. Omul e fraier ca nu v-a dat in judecata pana acum. Unde e dovada ca acwa mancare e de acolo ? Replica noul Sputnik
11
43
Era piept de pui cu garnitura.
27
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108