REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.5° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Cine a mai petrecut Ziua Femeii în sânul familiei!? Video

Cine a mai petrecut Ziua Femeii în sânul familiei!? Video

Replica API 10 martie 2022 | 21:11 1034

Ziua Internațională a Femeii, marcată pe 8 martie, s-a transformat într-un prilej de sărbătoare pentru reprezentantele sexului frumos. Tocmai de aceea, în fiecare an, de 8 martie, femeile de pretutindeni uită, pentru câteva ore, de grijile zilei, de copii, de probleme și sărbătoresc această zi. Anul acesta, vedetele au preferat să petreacă în sânul familiei și să le transmită mesaje pozitive sărbătoritelor zilei.

Andreea Bănică

Constănțeanca Andreea Bănică a petrecut ziua de 8 martie acasă, în sânul familiei, cu toate astea nu și-a uitat fanele și le-a transmis un mesaj. ,,La mulți ani femei frumoase și puternice! La mulți ani mame blânde și iubitoare! În fiecare zi faceți lumea mai bună și meritați toată aprecierea!”, a transmis Andreea Bănică.

Valentina Pelinel

Și soția afaceristului Cristian Borcea, Valentina Pelinel le-a transmis urmăritoarelor sale un mesaj. ,,La mulți ani, mame, femei, soții, fiice, surori. Puternice, frumoase, speciale”, scrie Valentina Pelinel.

Carmen Negoiță

Carmen Negoiță le-a transmis admiratoarelor sale un mesaj important:,,La Mulți Ani femei frumoase și puternice. Nu uitați să zâmbiți, să vă bucurați de lucrurile mărunte, să visați cu ochii deschiși și să vă aduceți aminte întotdeauna ca fericirea depinde doar de noi. Vă pup și vă îmbrățișez”, scrie Carmen Negoiță

Andra

De Ziua Internațională a Femeii, Andra le-a oferit un cadou musical tuturor doamnelor și domnișoarelor.

Mai jos puteți regăsi videoclipul:

Adda alături de soțul său au sărbătorit Ziua Internațională a Femeii la Constanța. Cei doi s-au pozat la malul mării și le-au transmis femeilor un mesaj: ,,Am venit să mă încarc cu bine, de la prietena mea, marea. La mulți ani, surorile mele! Să faceți, nu doar azi, ci în fiecare zi, doar ce vă aduce bucurie!”

Adda și Cătălin

Alexandra Stan a petrecut alături de mama sa la Constanța. Au ieșit și au luat masa într-una din restaurantele din Portul Tomis, ulterior s-au plimbat pe faleza de la Cazinou.

Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a ieșit și a petrecut în club, alături de mai mulți prieteni. Blondina nu a ratat ocazia de a posta imagini incendiare.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vr a postat ma maskote replykaka ??? Poze incendiare!! Ardeau cu benzina
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212