REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
15.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Cine e primul deputat PSD care anunță că va vota Guvernul Orban

Cine e primul deputat PSD care anunță că va vota Guvernul Orban

Replica API 31 octombrie 2019 | 00:55 357

Deputatul PSD de Cluj Cristina Burciu anunță că va vota pentru învestirea Guvernului Orban, pe motiv că România nu își poate permite să intre într-o criză guvernamentală.

Potrivit unei postări de miercuri de pe pagina sa de Facebook, Cristina Burciu a spus că vrea ca România să intre într-o zonă de stabilitate și să nu fie pusă în pericol plata salariilor la finalul anului, pentru care e necesară rectificarea bugetară, conform Mediafax.

„Dincolo de culoarea politică a unui parlamentar, obiectivul oricărui ales este acela de a se asigura că acțiunile sale politice generează efecte pozitive pentru cetățeni, și nu invers. Vreau ca România să intre într-o zonă de stabilitate, vreau să nu fie pusă în pericol plata salariilor la finalul anului, pentru care e necesară rectificarea bugetară, vreau ca ratele bancare ale românilor să se mențină la un nivel rezonabil și cursul de schimb să rămână în echilibru, vreau ca România să aibă buget de stat pentru anul viitor. Toate aceste lucruri nu se pot petrece câtă vreme România nu are un Guvern în funcție. Am decis să susțin învestirea în funcție a Guvernului propus de Ludovic Orban, pentru că România nu își poate permite să intre într-o criză guvernamentală”, scrie Burciu.

Aceasta susține că o criză guvernamentală ar însemna ca situația fiecărui român să fie afectată de instabilitatea generată de neînvestirea unui nou Guvern.

Cristina Burciu a fost aleasă în 2016 deputat de Cluj pe listele PSD, alături de deputații Horia Nasra și Cornel Itu și senatorul Vasile Ilea.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai concetatenilor, atat de mult e PSD-izat acest judet ca nu mai scapam de voi si de votantii vostri ?
0
0
Cei mai parsivi romani se gasesc la Cluj. Pe principiul spalata este ca noua, doamna este gata sa apere liberalismul in Romania
0
3
ma -ta. a fost colega de servici cu ma-sa lui giosu ? tu provii tot.din avort ratat sau din rotisor arabesc ?
3
2
Daca e de de la Cluuuuj.Cam toti sint farisei. Vecinatatea isi spune cuvintul.
2
0
Ba cretin notoriu, rosiatic votant de hoti, analfabeti si corupti, Giosu scrie adevarul intotdeauna. Tu esti o mare javra aparatoare de nemernici care traiesc pe spatele romanilor. Sa te ia dracul de nenorocit cu cine iti da like.
3
4
cand vine apa calda spala-te la bot , esti plin de cacat ! la fel si nevasta-ta sa nu mai vina la noi nespalata ....ii dam 50 de euro , dar igiena o priveste .
4
5
Mobilizati-va. Este momentul nostru. In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
4
5
Esti cam tradatoare si putin proasta.Oricum trece a doua oara dar sa aiba si ei niste palpitatii la prima.Ti-a promis Organ ceva demnitati?
4
2
Foarte bine a facut, oricum la Cluj nu exista social-democratie.
4
3
In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
5
8
Bravo d-na Cristina Burciu, deputat de Cluj! Bravoo... !! Iata Clujul...democratie, occident... Indiferent de culoarea politica, actiunile politicianului trebuie sa genereze efecte pozitive pentru cetateni, si nu invers, tara sa intre intr-o zona de stabilitate, da. La Dragnea si la veorica de videle: este Dictatura bolsevica, totul in interesul lor si al partidului. In rest minciuni, abureli si promisiuni desarte!
6
9
f bine . vreti oozitie , votati noul guvern democratic si pe urma il schimbai prin motiune de cenzura . italienii au avut 80 de guverne dupa razboi si sunt a treia putere economoca in europa dupa germania si franta . ne dam cocolosi fara sa stiim politica .
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108