REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Cine este bărbatul cu care Simona Halep a mers în Dubai

Cine este bărbatul cu care Simona Halep a mers în Dubai

Victor ROTARU 21 ianuarie 2023 | 16:08 5565

Românca nu a plecat singură în Emirate, ci alături de echipa sa. Dubla campioană de Grand Slam s-a fotografiat alături de cei alături de care colaborează, între care a apărut un nume nou.

Cine este barbatul cu care Simona Halep a mers in Dubai

„Noul iubit? Așa da!”, a fost unul dintre comentarii referitoare la imaginea în care, alături de Simona Halep, apare noul preparator fizic, Fabien Cosmao. Acesta lucrează la Academia lui Patrick Mouratoglou, acolo unde se antrenează Simona Halep, iar de-a lungul anilor a colaborat și cu Serena Williams.

Prezența lui Fabien Cosmao arată faptul că relația profesională a Simonei Halep cu Patrick Mouratoglu continuă, în ciuda faptului că ea a fost depistată pozitiv în perioada în care era antrenată de francez. Patrick Mouratoglou se află acum în Australia, alături de Holger Rune.

În plus, din noua echipă a Simonei face parte și Vasile Antonescu, cel care îi este partener de antrenament. În trecut, acesta lucrat și cu Bianca Andreescu, campioana de la US Open 2022, potrivit romaniatv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Traiasca Makkedonu Zlatar si cu Stere sefu aracetului pa Tara Romaneasca !
2
0
Se ardea cu Iuruc când era însurat, dar îl folosea paravan pe Tea Sponte (cu care n-a fost vreodată). Șmecheră-șmecheră golanca, vorba Marei Banica.
4
1
Cu care dintre ei?! Ca văd ca e cu trei in poza! Ce-i mai place… Cu nevasta lui Muratoglu nu i-a mers cum i-a mers cu nevasta fatalaului de Iuruc. Mai lasă însurații, “Simo, nevinovata”!
5
2
Faina fata!Multa sanatate si bucura te de viata !
3
3
Cata rautate . Ce aveti cu ea ? Nu ne-a cerut nimic.Are dreptul sa -si traiasca viata asa cum vrea ea.Cu guvernantii, de tot felu ,care va fac viata iad, sunteti tare blanzi.Haideti sa judecam pe cine trebuie.
6
4
Donchi pufleni avea 10000 de oi fictive , avea trecute si pe papazica nicolae , un barosan de la vasile alexandri …. Nu este adevarat ca a vrut sa se spanzure ! Cand la u gasit cu franghia in beci , el isi facea leagan , pentru ca i place sa se dea pe leagan !
4
0
Lasatil pe donchi pufleni sa ia drumul celor sfinte si gata asa scapam de toti urecheati cracanati cu nume de cal
4
0
Donchi pufleni de l au gasit cu funia in beci , e bagat rau de tot in boargii ! Are 6 milioane numai la banca , plus camatari si alte puncte de vedere ! Pe aceasta cale atentionam familia , nu i lasati beciul deschis , si nu l lasati sa intre in scari de bloc cu puzul mai mare de p plus 2 !
5
2
Suntem o natie de joasa speta si ne meritam soarta. Sa vorbesti asa urat de Simona care a facut cunoscuta Romania in toata lumea si este iubita si respectata peste tot arata decaderea acestui popor si ce scursuri de oameni avem.
10
9
Leg oaie si o duc la monta in dubai cu o cutie de urda făcută de stere cu aracet
9
10
Pe toate le-a făcut asta! Cu bărbați însurați a umblat, pe cei care au ajutat-o sa ajungă unde a ajuns (și asta moca) i-a trădat, a bagat și cocs ca sa-si ajute muschii, după bani e leșinata de și-ar pune și un kkt pe cap sa faca reclama, ca numai din cutia de pate nu sare, in rest e peste tot, la Murat ăla rânjește pana s-o urca Mutamba lui pe ea…
14
5
Sunt un makkedon zlătar cu soție cwrvă(cum de altfel sunt toate makkedoancele) și când țepuiesc un alt makkedon ma rog la Ăl de Sus ca să-mi ajute și a doua oara să țepuiesc. Am furat banii de la bulgari de la frați și surori ca să majorat la băiat și fată ca să vadă toată lumea. Vine nunta la băiat și fac credit la banca ca să arvunesc pe escrocii de lăutari cu 4 clase de la PINDU. Fac nunta în stradă ca ți-ganii ca să vadă tot poporul de pe stradă fala makkedonească. După nunta la 1 an, ghinion la fată, ghinion la băiat. Nora o babardea un mukkan de mulți ani, iar fata a lăsat ginerele cu buza umflată după ce ieșeau cu amantul în vacanțe. Noua modă la makkedoni.
15
6
Talibancele bijduvenilor n-au leac în materie de sex. Mereu cu gândul la mătărângă. Băi fraților, mai potoliți-le mă că-s disperate rău.
16
7
Sa intelegem ca Fabien i-o baga sub codita la oita ? Hai sa fie cu noroc, lale !
23
4
Mi a scapat machidoanca si de data asta. Voiam sa ma imbogatesc si eu rapid...
19
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212