REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Îi vede cineva?! Puzderie de...mici cerșetori, la porțile cimitirului din Constanţa!

Îi vede cineva?! Puzderie de...mici cerșetori, la porțile cimitirului din Constanţa!

Mirela PASCAL 7 mai 2024 | 00:00 2335

Creștinii de pretutindeni au sărbătorit luni, 6 mai, a doua zi de Paște, ocazie cu care cimitirele s-au umplut, din nou, de credincioși. Oamenii au venit să împartă pomeni, spre fericirea abonaților care s-au strâns în apropierea mormintelor sau la porțile cimitirelor, așteptându-și pachetele. Sărmanii s-au întors acasă cu saci întregi de alimente, unii dintre aceștia venind chiar și în familie, pentru a primi mila trecătorilor. Printre cei nevoiași au fost zăriți și copii...mici.

ii vede cineva?! Puzderie de...mici cersetori, la portile cimitirului din Constanta!

Luni, 6 mai, credincioșii de pretutindeni au serbat a doua zi de Paște. Cimitirele din Constanța s-au umplut ochi, atât de creștinii ce au împărțit pomană, cât și de cei ce au primit-o.

ii vede cineva?! Puzderie de...mici cersetori, la portile cimitirului din Constanta!

Sărmanii au plecat acasă cu saci întregi de alimente, colectate de la rudele celor decedați.

ii vede cineva?! Puzderie de...mici cersetori, la portile cimitirului din Constanta!

Atâta timp cât pachetele au fost primite cu bunăvoință și pot aduce bucuria celor nefericiți, se spune că sufletul celui ce a plecat dintre noi va găsi alinare pe lumea cealaltă.

ii vede cineva?! Puzderie de...mici cersetori, la portile cimitirului din Constanta!

Trecând la cele lumești, câțiva dintre cei ce s-au aciuat în preajma cimitirelor și-au făcut provizii chiar și pentru o săptămână. Inclusiv copii mici, trimiși de părinți, unii dintre ei, să umple pungile cu hrană.

ii vede cineva?! Puzderie de...mici cersetori, la portile cimitirului din Constanta!

Și adulți, oameni nevoiași, au venit înarmați cu saci pentru a putea duce acasă pachetele primite de pomană. Mulți îi compătimim când îi vedem, și îi ajutăm însă, oamenii legii ne sfătuiesc să nu încurajăm cerșetoria. Și, poate, au dreptate.

ii vede cineva?! Puzderie de...mici cersetori, la portile cimitirului din Constanta!

Hainele ponosite şi textele lacrimogene îngroașe substanțial buzunarele cerșetorilor, unii dintre ai ajungând să câștige într- o, poate, cât alții în două săptămâni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe tik tok e liber
0
0
vine acum Pastele Morților. Vor părăsi Henri Coandă, PTA Grivitei și Palas și vor lua cu asalt cimitirele.
1
0
Precum pisicile din fata blocului. Sa te puna naiba sa-i dai de mancare uneia, ca a doua zi apar 20 in loc. Treaba e cat se poate de simpla. Sa nu li se dea nimic. Nu pomana, nu bani, nu haine, nu nimic. Mana intinsa care nu spune o poveste, nu primeste de pomana.. Fi-ti profesionisti, ce mama dracu..
8
0
Daca nici la cimitir nu mai aveti loc de ei , unde ati vrea sa ceara , la voi la gazeta ? Chiar mi se pare nesimntire din partea vostra
5
9
ca sunt multi saraci iar unii dintre ei asteapta pomana la cimitir nu e corect sa-i judeci pe toti in acelasi fel sunt diferente mari de la unul la altul
5
4
ASA ESTE...SUNT F. NECAJITI..DAR TOTI FUMEAZA TIGARI CARE COSTA CAT UN KG. DE CARNE..HAI SA LASAM GLUMELE.. TOTI SUNT PUTORI NATIONALE...NU MERG LA MUNCA PE MOATIV...CA PLOUA...CA ESTE FRIGULET..CA N-AU PACHETEL DE HRANA...DAR TIGARILE SI CAFELELE NU LE LIPSESC...
16
0
Păi paznicii de la locală ce fac? Măcar atât ar putea face, să fugărească cerșetorii din oraș. Nu le trebuie studii pentru asta.
10
1
Pentru Dinu si "asta e"va dadeam dreptate daca aveatzi dreptate dar aia nu cershesc de foame ci majoritatea sunt infractori,ia dute tu mai Dinule sa cersheshti langa un "amarat"dasta acolo unde este vad sa vezi si tu pe pielea ta cat de blanzi sunt amaratzi sunt aia pe care ii compatimeshti.
10
0
Posibil sa se afle prin zona si un imparat privat care e certat nu doar cu munca ci si cu sapunul si cu apa calda.
6
0
La trei decenii dupa lovitura de stat, saracia a devenit emblema nationala.
11
1
Noi nu putem rezolva problema cu acesti primitivi, cum au facut cehii,ungurii, sau polonezii.Statul Roman este slab.
13
0
Dau,ajut cand pot, dar la t i g a n i ....niciodata !!! Aia mici din poza, mergeti si pe la Tomis 3...sa-i vedeti ce fac !
18
1
sunt si multi pensionari pe acolo carora nu le ajung pensia si merg sa ia cate ceva de la cei care fac imparteala, de la cei care impart pachete de pomana, ce stiti voi, voua daca va merge bine aveti impresia ca tuturor le merge bine
10
18
Si ce vreti sa moara de foame?
7
20
Oameni legi NU au dreptate.Nu ii cerșetori ii POMANA da asta e. Cacaneaminstrachinavoastraoameniailegisireplica
11
10
Băi ,iar va luati de electoratul psd-pnl?Cu ei isi mai fac treaba comasatii Marcel& Mos Teaca
24
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468