REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Cine este noul ȘEF al Jandarmeriei Române: ar fi fost la comanda instituției când au avut loc incidentele din 20 iunie

Cine este noul ȘEF al Jandarmeriei Române: ar fi fost la comanda instituției când au avut loc incidentele din 20 iunie

Replica API 16 august 2018 | 01:59 450

Ionuț Sindile a absolvit Academia de Poliție în 2000, iar până în 2004 a lucrat în cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei „Vlad Ţepeş”. Următorii doi ani a lucrat în cadrul Direcției de Jandarmi a Capitalei. De asemenea, a avut mai multe misiuni internaționale în Kosovo și Georgia.

Din 2013 a fost comandat de batalion în Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei „Vlad Ţepeş”, iar între 2016 și 2017 a ocupat funcția de adjunct al directorului general pentru ordine publică din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

"Planificarea, organizarea , conducerea , coordonarea şi controlul activităţilor de gestionare a misiunilor de asigurare, menţinere şi restabilire a ordinii publice la nivelul municipiului Bucureşti", erau atribuțiile sale în aceasta funcție.

În august 2017 a fost numit prim-adjunct al Inspectorului General și sef al Statului Major la Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

Potrivit G4media, Ionuț Sindile a fost la comanda Jandarmeriei pe 20 iunie când au avut loc incidentele din Piața Victoriei dintre jandarmi și protestatari, perioadă în care șeful Jandarmeriei Române, Sebastian Cucoș, ar fi fost plecat din țară.

Sindile a fost împuternicit în funcție timp de 6 luni, după a doua împuternicire a lui Sebastian Cucoș a expirat iar președintele României a amânat avizarea lui pentru funcție până la finalul anchetei penale.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
au vrut sa dea foc cladirii guvernului , au atacat o institutie . Trebuiau gazati si arestati de la ora 15 . Cine pizda ma-sii erau huliganii din spatele diasporei ? erau jegosii sorosisti mai multi ca diaspora , ce cautau anarhistii acolo ? felicitari jandarmeriei care a aparat romania !
0
3
e vremea blestemelor pentru jandarmi.Si o sa vedeti ca ii ajung.Se vor vaita dar...sa nu aveti mila de ei
4
2
muiepsedistii sunt gata sa treaca la urmatorul nivel al terorii si tradarii asa ca au scimbat coada de matura,jandarmii astia si pe vreme de razboi otanjesc populatia proprie si nu se opun inamicului
5
1
Cat castiga acest paznic? Acum e seful paznicilor.
1
4
O alta unealta.O sluga a celor aflati la putere.
4
2
In tara aceasta mai sunt milti patrioti. Valoarea lor apare in momentele cele mai grele. Jandarmeria si-a dovedit competenta si profesionalismul. Presedintele din contra.
5
10
Klauss cap de lemn nu realizeaza ca prin refuzul de a numi in functie seful jandarmeriei a dat de fapt in mod tacit castig prostestatarilor! Chiar nimeni nu sesizeaza aceste aspecte?
5
7
Irealitatea TV l a si catalogat ca fiind teleormanit
8
1
Ce portret si-a facut paznicul? Daca se dezbraca de sacoul jandarmeriei seamana cu un capsunar.
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108