REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Cine este Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan. Fizic, seamănă cu George Burcea

Cine este Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan. Fizic, seamănă cu George Burcea

Replica API 9 iulie 2020 | 00:00 1995

Știrea momentului în showbiz face deja vâlvă. În plin proces de divorț, Andreea Bălan a fost surprinsă în compania unui nou iubit, cu care ar avea o relație de mai bine de 3 săptămâni, potrivit cancan.ro. iată cine este bărbatul care îi smulge acum Andreei zâmbete și îmbrățișări!

Tiberiu Argint

foto: Facebook

Tiberiu Alexandru Argint, noul iubit al Andreei Bălan, este fratele Soniei Argint Ionescu, prezentatoarea emisiunii „Vreau să fiu sănătos”, de la TVR1. Tânărul nu a fost însă atras de televiziune, ci de arhitectură. Potrivit informațiilor publicate pe conturile sociale, Tiberiu a urmat Școala Germană Hermann Oberth din București, apoi Colegiul Tehnic de Arhitectură ”I.N.Socolescu”. A rămas în zona aceasta și a absolvit și cursurile Universității de Arhitectură din București. Are o afacere în domeniul designului de interior, dar salariul fix și-l ia în calitate de manager de vânzări la “Bang&Olufsen”, o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane.

Nu ai cum să nu observi, la prima vedere, asemănarea fizică dintre Tiberiu Argint, actualul iubit al Andreei Bălan, și George Burcea, soțul cu care solista se află în plin proces de divorț. Ce au cei doi în comun? Sunt amândoi bruneți, foarte înalți, slabi, mai degrabă genul ectomorf (tip somatic cu metabolism rapid). Până și Tiberiu se descrie, cu umor: "Tall and skinny. Sometimes funny. Often a dreamer. Entrepreneur. Hard worker" (Înalt și slab. Uneori amuzant. Deseori un visător. Antreprenor. Silitor)

George Burcea

foto: Facebook

Cu procesul de divorț pe rol, la Judecătoria Buftea, Andreea Bălan (32 de ani) și George Burcea (35 de ani) își văd separat de viețile lor. Iată că acum toți ochii sunt pe Andreea, după ce Cancan.ro a publicat primele imagini cu ea și cu noul ei iubit. Cei doi au fost surprinși pe plajă, în Vama Veche, dansând, sărutându-se și ținându-se în brațe unul pe celălalt. Conform sursei citate, Andreea și Tiberiu ar fi împreună de 3 săptămâni, iar relația s-ar consuma în apartamentul din Capitală al tânărului, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O curva penala care nu stie.de capu ei
0
0
inca un prost care sa suporte bashinile proastei
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108