REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Cine sunt poliţiştii de la Brigada Autostrăzi ACUZAŢI că luau MITĂ!

Cine sunt poliţiştii de la Brigada Autostrăzi ACUZAŢI că luau MITĂ!

Replica API 15 martie 2018 | 00:02 1029

Au fost reţinuţi

Au fost reţinuţi

Condari Andreas-Cristian, foto: Facebook

Mai mulți polițiști de la Brigada Autostrăzi și Misiuni Speciale din cadrul IGPR au intrat în atenția Direcției Generale Anticorupție. Aceștia sunt suspectați de faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, de supraveghere și control al traficului rutier pe Autostrada A2, au pretins și primit sume de bani sau bunuri de la mai mulți conducători auto, pentru a nu proceda la sancționarea contravențională. Joi, 15 martie, au fost vizitați de mascați și conduși la audieri. Ei au fost REŢINUŢI pentru 24 de ore!

Iată ce spune Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomiţa:

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa au dispus, la data de 15.03.2018, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpaţii:

- CONDARI ANDREAS-CRISTIAN, pentru săvârşirea unei(1)infracţiuni de abuz în serviciu şi 15 infracţiuni de luare de mită;

- MĂGUREANU IONUŢ-ADRIAN, pentru săvârşirea unei(1) infracţiuni de abuz în serviciu şi 12 infracţiuni de luare de mită;

- IVANCIU MARIUS-ALEXANDRU, pentru săvârşirea a 3 infracţiuni de abuz în serviciu, 24 de infracţiuni de luare de mită, 1 infracţiune de instigare la fals material în înscrisuri oficiale, constând în aceea că: În calitate de agenţi de poliţie în cadrul Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale, Biroul de Poliţie Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, în perioada iulie-august 2017, au pretins şi au primit bani sau bunuri de la mai mulţi conducători auto, pentru a nu proceda la sancţionarea lor contravenţională. Au existat cazuri în care agenţii de poliţie au întocmit şi semnat în fals, în locul contravenientului, procesul-verbal de contravenţie şi cazuri în care agenţii de poliţie au constatat abateri dar nu au aplicat sancţiuni.

Faţă de inculpaţii CONDARI ANDREAS-CRISTIAN, MĂGUREANU IONUŢ-ADRIAN şi IVANCIU MARIUS-ALEXANDRU s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 de ore, începând cu data de 15.03.2018.

În prezenta cauză mai este cercetat şi inculpatul C.M., pentru săvârşirea a două infracţiuni de luare de mită, a unei infracţiuni de complicitate la luare de mită şi a unei infracţiuni de fals material în înscrisuri oficiale, faţă de acesta dispunându-se măsura preventivă a controlului judiciar.

“Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă în cadrul procesului penal care, alături de măsurile procesuale reglementate ca atare de Codul de Procedură Penală, constituie o activitate procesuală care nu poate, în nici o situaţie, să atingă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată în comunicatul Parchetului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce-am zis eu ai zis si tu cumetre , nu ma mai copia
0
0
unul il cunosc pe magureanu . e un baiat din familie saraca , care a invatat si a ajuns la politie , un baiat modest si la locul lui un mare mare caracter !!!! va asigur ca nu a ridicat nicio casa si nu si-a luat nici masina sau alte fite , respect Ionut .
0
0
eu unul il cunosc pe magureanu , am fost cu el in scoala . e un baiat din familie saraca , care a invatat si a ajuns la politie , un baiat modest si la locul lui !!!! va asigur ca nu a ridicat nicio casa si nu si-a luat nici masina sau alte fite.
0
0
Pacat de acesti politisti ca o parte din ei sunt baieti de ciocolata si baieti fini si nu sunt asa de spagari cum s-a scris in articol doar ca dc si astiaerau spagari inseamna ca nu l-au vazut pe fostul gabor lazar bogdan de la rutiera cernavoda care in fiecare zi se punea de tura numai sa stea la spaga
3
0
zafer mutalap ia mita in constanta.
3
2
Ghinion..mare ghinion
0
0
vreti politie fara uscaturi, dar dati spaga in continuare. Platiti amenzile si dispare spaga..
3
1
Felicitarile,masa si dansu'...ha,ha...au pus-o bajetii de o intalnire la beci fara sireturi si curele.Felicitari sefilor acestor politisti-gainari ca nu au impartit prada cu ei ci,le-a strans o gramada de probe.Pt ca gainarii astia opreau mai mult soferii care transporta pe langa marfa firmei si produse fara acte cu care fac specula in localitatile lor.
4
3
A..... da ce facem ba baieti iar comentarii de Mangalia? Nu va ajunge cat v-au ciomagit baietii de la rutiera, cum v-au lasat putin mai moale ultimele saptamani cum ati luat-o razna in comentarii, ati ridicat botul de pe labe si ati inceput sa maraiti pe la colturi! Dar nu e problem, se rezolva in urmatoarea perioada fara discutii, ia sa vedeti ce va urma in perioda urmatoare!
1
4
Inca un episod cu militienii care au privatizat A 2.In urma cu ceva ani un scandal urias a fost cu spaga taxei de pod,unde a fost vorba de miliarde ,miliarde cu care pe la Medgidia sau Castelu,tatal unui podar si-ar fi cumparat terenuri sau o intreaga ferma.Chipurile ,cu bani curati,proaspat spalati!
3
2
Poftim.inca o.imagine corecta a.lor, si.filmul va.continua
4
3
Ce avem noi aici! Chiar asa! Ce avem noi aici? Brigada Diverse Cu Oamenii Legii Infractori ! Bravooo! Si nu e asa ca e rea carmen dan ca va tine imbracati cam mult?
5
3
De unde vile de unde bmw uri? Din salariu? Nu,ne a demonstrat dobrescu si popartac,si cati mai sunt,,,
4
1
Bai...sunt curios cati dintre aia care isi dau cu parerea nu au fost pusi in situatia de a ramane fara carnet si au preferat sa ii dea ceva politistului ca sa treaca cu vederea...aud comentarii??
14
4
Liniste va rog !
8
0
Desfiintati hotia si mangla din taxarea Fetesti.Politia de la autostrada A2 sta non stop la furaviuni in taxare.De ce trebuie sa stea politia in taxare?.Hotie la drumul mare !.
11
4
Speram sa fie doar inceputul in randul anchetarii tablagiiilor. Asa isi construiesc case cu 2 etaje si mansarda. Si zecile de spagi primite sunt doar cele filmate; cate sute de spagi nedovedite sunt ! DNA Bucuresti nu lasa provincia sa-i scape pe tablagii. DNA B-resti, trimiteti oamenii sa supervizeze.
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108