REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ciobanii care au pus pe jar ISU, STS şi Jandarmeria au fost ţepuiţi de patron

Ciobanii care au pus pe jar ISU, STS şi Jandarmeria au fost ţepuiţi de patron

Replica API 7 februarie 2014 | 00:00 169

Familia Bucăluţă... cu surprize

Familia Bucăluţă... cu surprize

Cei doi ciobani care s-au rătăcit pe câmp, între Săcele şi Corbu, în dimineaţa de miercuri, 5 februarie, au ajuns acasă, fiind externaţi din spital. Aceştia au spus că lucrau la ofermă din Piatra, şeful lor fiind Ion Bucăluţă, şi că au plecat de acolo la orele 5.00 în urma unei certe întrucât nu mai primiseră banii de vreo trei luni de zile.

Ciobanii care au trecut printr-o spaimă teribilă în cursul dimineţii de miercuri, 5 februarie, rătăcindu-se pe câmp, au fost externaţi din spital. Joi, la orele prânzului, sora lui Constantin Vicol, a venit pentru a-l lua acasă. "Am venit să-l iau, că-l externează acum. Nu ştiu unde lucra pentru că nu mai ţinusem legătura cu el de ceva vreme. Eu locuiesc în Comana, la fel şi el, dar nu ne-am vorbit. Se simte bine acum", a declarat ea pentru "Replica". Reamintim că cei doi bărbaţi, respectiv Constantin Vicol, de 27 de ani, şi Ion Apostol, de 34, lucrau ca şi ciobani la o fermă din Piatra şi la orele 5.00 dimineaţa au plecat spre casă, pe câmp. Numai că, din pricina ceţii, s-au rătăcit. La ora 9.00 au sunat la 112, iar la 12.15 au fost găsiţi de jandarmi, poliţişti şi pompieri. Au fost transportaţi cu o ambulanţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, iar joi au fost externaţi, starea lor de sănătate fiind una stabilă. Contactat telefonic, unul dintre ciobani, respectiv Constantin Vicol, a spus că a plecat la acea oră de la fermă pentru că patronul, Ion Bucăluţă, a refuzat să le dea banii. "Nu mai lucrez acolo. Am lucrat până miercuri dimineaţă, dar ne-am certat şi am plecat. Avea să ne dea banii pe vreo trei luni. I-am tot cerut şi ne spune că nu are. Dar are, cum să nu aibă. Chiar acum m-a sunat şi mi-a zis să mă duc la muncă, dar nu mă mai duc la el. Mi-a spus că mi-a dat două sticle cu suc, ce bani mai vreau? Sunt în căutări, trebuie să-mi găsesc de muncă în alte părţi. La fel şi colegul meu. Acum am ajuns acasă, m-au luat nişte rude, sunt bine. Tot Bucăluţă îmi spunea că a venit aseară (miercuri - n.r.) la spital, dar nu mai eram. Eu nu am fost externat miercuri, cum zice el, ci azi (joi - n.r.)", a spus Constantin Vicol, bărbatul de 27 de ani. De asemenea, menţionăm că ferma din localitatea Piatra aparţine afaceristului Ion Bucăluţă şi fiului acestuia, Marian Bucăluţă. Ion Bucăluţă este fratele lui Adrian Bucăluţă, un personaj cunoscut şefului Poliţiei din Lumina.

Liliana CHIRU

Citeşte şi:

LINK

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108