REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ciocănele ÎMPUŢITE - ofertă „de sezon“ în Piaţa Cireşica

Ciocănele ÎMPUŢITE - ofertă „de sezon“ în Piaţa Cireşica

Replica API 4 decembrie 2017 | 02:10 570

Atenție, constănțeni, la produsele pe care le achiziționați în această perioadă când consumul crește, iar oamenii, cuprinși de febra sărbătorilor, nu mai sunt atenți la ceea ce cumpără. Așa a pățit și o femeie care a cumpărat ciocănele și când a deschis punga acestea aveau un miros îngrozitor.

Aceasta a cumpărat produsul din zona Piața Cireșica dintr-un magazin cu produse din carne. Femeia s-a întors cu produsul la magazin și a primit banii pentru ciocănelele stricate, iar responsabila de magazin s-a scuzat că nu merg bine frigiderele.

"Buna ziua. Ieri in cursul zilei de vineri am facut cumpărăturile de la Gepeto din incinta pieței Ciresica. Cand am ajuns acasă am simtit un miros puternic,de stricat. Un miros insuportabil care iti intoarcea stomacul pe dos.Cand m-am uitat in sacoșa M-am trezit ca ciocanelele care le cumpărasem de la Gepeto erau infecte.Astazi M-am dus cu ele la magazinul respectiv si am rugat personalul "mirositi si raspundeti-mi la o intrebare,ati putea mânca ciocanele acestea?" Fetele care intrase în tura de dimineata au zis ca sunt infecte.Mi s-au returnat banii inapoi si am cerut sa vb cu administratorul sau șeful magazinului..abia după 10 min mi s-a dat nr doamnei care se ocupă de magazin,doamna Mariana Ionescu.am sunat-o pe dansa si i-am explicat ce am pățit.. printre scuzele cerute de doamna in numele fetelor care au fost ieri mi s-a raspuns la intrebarea "dar bătrânii care au pensiile mici si nu isi pot permite să cumpere carne de porc și aleg să cumpere pui că e mai ieftin vi se pare normal sa vindeți asa ?"....că se mai întâmplă și scuza găsită a fost ca nu le merg bine frigiderele.se numeste nesimtire altfel nu am cum sa o numesc", a scris femeia pe o rețea de socializare.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Popescule est actionar din umbra.
1
1
Dl Lazar are dreptate ...magazinele lor sunt infecte...
7
0
Boroianu - PNL nu este actionar la Gepeto?
2
1
nu arunca nimeni cu mizerie din spatele calculatorului. doar gepeto arunca mizerii pe piata, improprii consumului uman. nu stiu cum insa se mai lasa oamenii pacaliti sa cumpere din magazinele lor infecte.
11
0
Domnul Lazar va si laudati ca ati fost actionar la Gepeto...pulpele de pui nu sunt ambalate...astfel ca poti sa iti cumperi o pulpa sau 1000 ... ce usor sa arunci cu mizerie din spatele unui calculator
4
3
Dl Consumator aveti perfecta dreptate dar daca e inpachetata cum simti mirosul.Daca vrei sa te convingi dati numele si te trimet eu la IPJ Nemtu Iulian si Zeitele Prc.Adina Florea si Puiu Zarafina sa va puteti convinge cata carne infestata cu salomnela si carnati adunati de pe reteau de magazine cu mucegai si mergeau la tocat si totin mezeluri la cei mai condimentati si ei in continuare au produs mai multe infractiuni ca au fost ajutati tocmai de cei care supravegheza ca primeau spagi,OPC,DSV,ANAF,acuma poate Jurnalisti de la Replica daca sunt mandri ca sunt romani si patrioti va pot ajuta.
10
0
Doamna mentioneaza ca a depistat acest miros cand a ajuns acasa... de ce a dus produsul a doua zi si nu a fost imediat la respectivul magazin cu OPC-ul??? Nu cumva a uitat sa puna carnea in frigider? Imediat ce descopeream problema sunam la OPC cu bonul si produsul se rezolva situatia mult mai usor si legal si pentru noi ca si consumatori si pentru GEPETO!
6
5
Stimati consumatori si cititori ziarului Replica,eu fost actionar la Sa Gepeto Lumina,scos afara cu documentatie falsa,cu ajutorul Prc Adina Florea, Puiu Zarafina,a Partidului PNL de unde este Infractorul Parl Boroianu R.A.am reclamat la Parchet unde era carne cu soricei,tunele in carne unde faceau sobolani concurs si pescarusi lasau extremtele,mau scos tampit cu SRI,PNL,ANAF si alte instituti spund ca eu sunt nebun,ca sponzoriza din furaciuni,cine doreste sa mearga la Parchet la aceste Zeite Prc si le pot citi cu semnatura mea nu este anonima.
21
2
Duoamna n-ar dori o portie sanatoasa cu ciocanete...
2
6
are un vocabular ales.
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108