REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ciolacu anunță un acord pentru viitorul Guvern: Vor fi multe majorări de la 1 ianuarie

Ciolacu anunță un acord pentru viitorul Guvern: Vor fi multe majorări de la 1 ianuarie

Replica API 15 noiembrie 2021 | 21:06 1382

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a declarat, duminică, după runda de negocieri cu PNL, că experţii analizează impactul bugetar pentru două-trei pachete integrate privind pensiile, alocaţiile şi salariile şi că rezultatele vor fi prezentate săptămâna viitoare.

Marcel Ciolacu

El a arătat, într-o declaraţie acordată presei la finalul discuţiilor cu reprezentanţii PNL, că simulările vizează un pachet integrat şi că sunt luate în calcul mai multe majorări de la 1 ianuarie.

"Avem două-trei simulări şi aşteptăm impactul să fie calculat de Ministerul de Finanţe. Toate sunt de creştere. (...) Cred că săptămâna viitoare vom fi în măsură să prezentăm întregul capitol pe Muncă. (...) Vor fi multe majorări de la 1 ianuarie. (...) Sunt două-trei variante şi în funcţie de impactul bugetar, fiindcă avem şi o construcţie a bugetului pe anul următor", a spus Ciolacu, scrie stiripesurse.ro.

El a subliniat că va exista o creştere a pensiilor.

"Categoric va fi o creştere. Ne menţinem creşterea pe care o avem în cele zece măsuri. (...) Vom veni după următoarea şedinţă, după ce avem toate calculele pe impactul bugetar şi vă vom prezenta acest lucru. Cresc, nu scad. Vom veni exact cu procedura, să o înţeleagă toată lumea", a spus el.

Întrebat despre creşterea salariilor bugetarilor, liderul PSD a evitat să dea un răspuns, arătând că trebuie aşteptat ca rezultatele acestor simulări să fie prezentate. "Lăsaţi-ne să venim cu întregul pachet şi să îl prezentăm", a spus Marcel Ciolacu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La 1 ian nu vor mai fi bani. La fel ca pentru alocatiile copiilor, anul trecut. Politicieni egal japite, toti fara exceptie
0
0
Majorati voi majorati ca mai pupati voi voturi,cand v-a zbura porcul!
0
0
Poate aplicati si legea salarizarii, pe care voi ati adoptat-o.....si care a produs multe discriminari....
2
0
vor fi multe minciuni de la 1 Ianuarie...sincer ne-am saturat de minciuni..
1
0
La preturi ,la benzina,la impozite,la ce ,la carne,la ce spuneti concret,la pensiile alesiilor,la ce.
3
0
da,,,vor fi la majorari ca nu le vom putea duce...da la majorari ale platilor uzuale pe care le afcem ...nu majorari de venituri...
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212