REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ciolacu, mesaj către Iohannis şi Orban: Nu dublaţi alocaţiile, vă măturăm guvernarea

Ciolacu, mesaj către Iohannis şi Orban: Nu dublaţi alocaţiile, vă măturăm guvernarea

Replica API 16 iulie 2020 | 00:00 1118

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, transmite preşedintelui Klaus Iohannis şi premierului Ludovic Orban că PSD va depune moţiune de cenzură şi va "mătura" actuala guvernare, dacă alocaţiile nu vor fi dublate.

Marcel Ciolacu

"Am un singur mesaj pentru Iohannis şi Orban: nu dublaţi alocaţiile, vă măturăm guvernarea! Sunteţi un pericol pentru viitorul ţării! Preşedintele Iohannis nu mai poate amâna dublarea alocaţiilor pentru copii. Curtea Constituţională demonstrează prin decizia de azi că PNL n-a avut, practic, argumente, ci a vrut doar să blocheze aplicarea legii", a scris Ciolacu, miercuri, pe Facebook, scrie Agerpres.

El a precizat că, dacă Guvernul nu va dubla alocaţiile, social-democraţii vor depune moţiune de cenzură, indiferent dacă România va mai fi sau nu în stare de alertă.

"Pentru milioane de români cu copii această măsură iniţiată de PSD este o mare gură de oxigen pentru bugetul lunar al familiei. De aceea, îi solicit preşedintelui să promulge legea în regim de urgenţă, iar Guvernului Orban să o aplice de la 1 august. Dacă nu fac asta, depunem moţiunea de cenzură în august - indiferent că România va fi sau nu atunci în stare de alertă. O guvernare care se opune cu toate forţele creşterii veniturilor a milioane de copii nu poate construi vreun viitor pentru România!", a adăugat Marcel Ciolacu.

Curtea Constituţională a României a decis miercuri că legea care anula OUG 2/2020, prin care era amânată până la 1 august dublarea alocaţiilor acordate copiilor, este constituţională.

Este vorba de o lege adoptată în Parlament, prin care a fost respinsă OUG 2/2020 adoptată la începutul anului de către Guvern, act normativ care amâna, de la 1 februarie la 1 august, intrarea în vigoare a dublării alocaţiilor pentru copii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si redu bugetarii care taie frunze la caini degeaba.ajuta copii si batranii si tinerii cu adevarat distrusi material de voi.
0
1
Tu nu auzi ce crea poporul ? Vrea sa anulezi pensiile speciale pe care tu si ai tai le-au dat unor smecheri.
4
0
nu au curaj sa intre la guvernare
4
0
Lasa gargara, da cu matura peste pensiile speciale !....
6
0
Ce-ar fi sa va luati de mana psd-istii cu pnl-istii si sa va duceti dracului cu totii?!
0
0
Ciolacu malaku traiasca Corona. HEIL COVID 19
6
0
Ce oameni, ce caractere infecte! PSD nu se mai poate schimba, este clar...ne ramane noua responsabilitatea de a schimba ceva in tara asta, pentru generatiile viitoare! La vot! Masiv! Trebuie sa spalam mizeria lasata de acest partid comunist, timp de 30 de ani!
6
1
Nu faceti asa pt.ca nu stiti sa guvernati in asemenea situatie, mai sunteti si lasi.
4
2
mai jegurilor psd -iste de ce nu le- ati marit voi hotilor
7
1
circ si neseriozitate , increderea in legi , stiri si oamenii politici se diminuiaza zilnic, suntem tara tuturor evenimentelor penibile si false!
5
0
Sa mareasca tot si pensiile cu 40%, salariile.asa cum au avut pentru medici tot timpul bani de salarii si le-au dat si alte sume de bani in pandemie asa sa dea la toti .Echtate in salarii si pensii! Fara discriminare! Fara favorizarea unor categorii de personal medicii la doua luni alte favoritisme. Hotii la puscarie!
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108