REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ciolacu: Suntem pregătiţi să preluăm o eventuală guvernare

Ciolacu: Suntem pregătiţi să preluăm o eventuală guvernare

Replica API 19 iunie 2021 | 00:00 751

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, la Timişoara, că social-democraţii sunt pregătiţi să preia o eventuală guvernare, iar pentru succesul moţiunii de cenzură există deja negocieri inclusiv cu mai mulţi parlamentari ''angrenaţi în arcul guvernamental''.

Marcel Ciolacu

"Negociem deja cu mai mulţi parlamentari angrenaţi în arcul guvernamental şi cu altă formaţiune care este în acest moment, la fel ca şi PSD, în opoziţie, avem o negociere pe textul moţiunii, dar şi cu grupul minorităţilor şi cu colegi neafiliaţi. În acest moment, este pentru prima oară când o moţiune de cenzură are şanse de a trece la doar şase luni de la alegerile generale. Vrem să avem un suport şi de la partenerii sociali. Este o nouă abordare a PSD. Considerăm o moţiune de cenzură nu doar o luptă politică, ci şi un instrument de dialog cu partenerii sociali să vedem unde s-a greşit şi credem că este o abordare corectă. Suntem pregătiţi să preluăm o eventuală guvernare", a afirmat Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă, scrie Agerpres.

Ciolacu a acuzat actuala majoritate de abuzuri în ceea ce priveşte numirile în anumite instituţii.

"Şi TVR şi Radioul public fac parte din statul de drept, alături de CCR, de Avocatul Poporului, de CNA. Exact acuzele pe care ni le aduceau Ludovic Orban, Dan Barna şi preşedintele Iohannis, în acest moment le fac ei, nu legal, ci total abuziv. A venit o decizie a CCR care a lămurit acele lucruri - şi a fost în unanimitate. Aşteptăm decizia CCR şi în ceea ce priveşte Avocatul Poporului. Noi suntem optimişti. În niciun stat democratic nu există atacuri la adresa CCR (aşa cum au fost la noi - n.r.)", a arătat Ciolacu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa vina oricine,numai acest guvern sa plece!
4
5
Si voi a-ti furat ,dar mult mai putin ca banditi astia de acum !
2
6
la citi bani sunt in joc e normal sa vreti la guvernare ca nu ati mai furat de ceva timp.
9
2
la guvernare ,si ce ati facut? vrajeala comunista
11
3
... DoAMNE FERESTE...
9
1
preluati guvernarea la rahova!nu o uitati pe dracila,va ajuta si udrea,bica!
8
2
Ce sa faci tu, ce sa faceti voi CIUMATILOR la GUVERNARE ??!! Sa furati, sa mintiti, sa va dati jos premierii, sa numiti ministri "fara numar"...87..... si cu CE SALARI ..... sa va votati legi care sa va scape de hotii si minciuni !? Sunteti un dezastru, ati parjolit tot, INCOMPETENTILOR. Mai vreti o TURA, disperatilor ?!
11
3
Ne-am saturat de pdl pnl usr
2
12

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920